58

Анонимен

преди 1 година

До 59.Не се ли научи да гледаш себе си,а не да правиш сметката на другите.С тая работа,че Русия,ще фалира и да се надяваш на това няма да ти свърши работа,а да чакаш на другите да ти дават пак не става.Е на Зеленски май му стана ясно Това,което искаш и това,което получаваш са две съвсем различни неща.

57

да

преди 1 година

санкции????? на ден русия взема 800 млн. само от продажба на газ!!!!......магаре влак гони ли?

56

хюго капет

преди 1 година

Палячокът медведев бил на черешата

55

Анонимен

преди 1 година

Че какво общо има тук руската икономика? Тези санкции са за унищожаване на европейската икономика. Ще притежавате нищо и ще бъдете щастливи от пюрето си от ларви. Целта е ясна, движим се бързо и уверено в тази посока.

54

Анонимен

преди 1 година

До Този.По-малко но си имат и икономика и ресурси.Сега например в Холандия всички оранжерии за зеленчуци спират да работят заради високите сметки,а Холандия е голям производител на зеленчуци.И като спират на лято никой няма да отиде в Испания на почивка.Нещата са навързани.Давам просто един пример.

53

Зозо

преди 1 година

До Анонимен............. Кажи колко е инфлацията в Блатная тогава? 15% :))))))))))))))

52

Анонимен

преди 1 година

До Вин.То и ние знаем.Украйна вече е изцяло на помощи, в Европа сметките за газ и ток скочиха над 4-ри пъти с инфлацията от около 15%.

51

Вин

преди 1 година

Знае, знаем, всички разбраха, че "нямате проблеми", с и нищо няма 😭

50

Аха, добре

преди 1 година

Тогава още толкова от същото.

49

Анонимен

преди 1 година

До адмирации.Какви стари земи е искала Русия? Западът се хвана на въдицата на украинците олигарси,че видиш ли те искали демокрация,ама имало още и един открит шистов газ в Славянск и така.Ама хората в Славянск не искаха да ги тровят заради запада и те така.

48

Зозо

преди 1 година

Късия в Мордор има още малко "мазнинка", дето казва Боко. Ама готови пари бързо свършват, нали :))))))))))))))))))))))))) Ами 1868г. продадоха Аляска на САЩ, сега ще продават Сибир на другаря Си. Той може да чака :)))))))))))))))))))))))))

47

До адмирации

преди 1 година

За какви "исконни" земи говориш б.р.е В миналото тези земи са били и на други народи...или ти броиш от годината която ти изнася. Всичко друго дето си се хабил да пишеш са пълни ГЛУ.по.сти

46

Зозо

преди 1 година

Медведьов, кажи ся кво става с "Операция ЧНГ"? :)))))))))) Май под крушата, а?

45

Адмирации

преди 1 година

Не смеят да си признаят западните фашисти! А те сега плащат тройни сметки за ток и двойно гориво, 50% инфлация за хранителни и строителни стоки. Какво искаше Русия толкова? Просто старите си земи, изконни днешна Украйна, Беларус, Балтика, Финландия и Молдова. За сметка на това, останалата част от Европа, щеше да получи още по-ниски цени, за да преглътнат анекса. Както толкова ново което не се е случвало?

44

Анонимен

преди 1 година

Щом като санкциите ги наричат "адски", значи все нещо се е разклатило там, ама не искат да си признаят. Както няма да си признаят и поражението в специалната им операцийка.

43

Лъже

преди 1 година

Медведев е параноичен лъжец.От всичките хора мрази повече своите крепостни руснаци, отколкото европейците.Но рано или късно неговите съграждани ще му видят сметката.

42

Анонимен

преди 1 година

До Българин.Аз пък се чудя тия дето са много загрижени за Украйна,а не за България,що стоят тук,ами не отиват да воюват срещу Русия.

41

Българин

преди 1 година

Браво на русия. Хората там живеят в рая! Чудя се к.в.о правят нашите русоФилии още тук...мъкаааа

40

Защо

преди 1 година

Средният столичанин в България живее по-добре и има по-голям доход от средния московчанин.Верно, има и богати крадливи олигарси като Медведев на коити никакви санкции не могат да му попречат. Но основната маса от крепостните руснаци си броят копейките, сърбат борша и се спотайват , за да ни хване мпбилизацията

39

Анонимен

преди 1 година

До анекдот.И аз да ти разкажа един.Оженил се Иванчо(Русия) за Марийка (Украйна). Един ден Марийка казала на Иванчо,Иванчо аз съм вече модерна жена,не мога да се занимавам с готвене,пране и чистене Погледнал я Иванчо и казал,не си модерна ***,не си бита.