78

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че руската икономика е във въздод. Западът газ пикае, защото на Русия не и пука от санкциите. Търгува си със страните от Брикс и БВП се е увеличил над четири пъти. Самосанкционирахме се ние, бензинът без малко да стане 4 лв. но слагаме украинското знаме и викаме "Слава на украйна" дето побеждавала всеки ден Русия отстъпвайки територии. И да са благодарни на Путин, че не е ликвидирал още Украйна, която е изцяло руска територия от време оно и там живеят повече от 40% руснаци.

77

toti

преди 1 година

Тоя май никой не го слага в сметките и след като си иде Путин,остава забравен завинаги без спомени за това кой си ,,защо си''!!

76

Анонимен

преди 1 година

Русия нападна Украйна какво търсите там.

75

птица

преди 1 година

Спокойно, днес западът ни спря руските информационни средства, и каквото излъжат отсега нататък, ще им вярваме. Скоро ще ни кажат, че са победили, хахаха, и ние ще им повярваме.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 - Адски са в главите на бюрократите и безполезните спекулатори, коти си мсилят, че каато продаде нещо от 800 000, за 1 млн и прибере 25% комисиона от печлабата, вече е решил проблемите на световната икономика.

73

Анонимен

преди 1 година

Напротив - стимираха я, както хиляди вншни инвеститори, коснтантни речи по университети и прочие не успяхя. Чипоевчет помните ли? Свъшваха чиповете! От пералните радели чипове, можели да правят такива на нивото на правец от 84-а и прочие... сега млкнаха. Що ли?

72

загрижен

преди 1 година

Като не работят защо ги коментират? Защо се говори във връзка с икономическите показатели? Да не искат да ги прекратим ;-) ?

71

Анонимен

преди 1 година

Санкции няма. Това е специална търговска операция. Всички цели ще бъдат постигнати.

70

Анонимен

преди 1 година

Северна Русия, новата играчка на Китай

69

Анонимен

преди 1 година

Мазников на вълна Възраждане днес. Вчера ухажва Славчо, оня ден Кирчов.

68

Едуард Петров

преди 1 година

На Българска територия имаме повече от 500 Руски Паметника, някои - грандиозни! И нито един американски паметник! Младите биологични български фашисти, неориентирани, духовно прости, избягаха от България, защото нито са служили в Армията, нито обичат България! 3000000 забягнаха!Същото направиха и ТРИ МИЛИОНА Руски граждани, когато Президент Путин обяви Обща Мобилизация!Но за тези руски дезертьори Президентът Путин издаде Указ и ги обяви за Персона нон Грата,ОТНЕ ИМ РУСКОТО ГРАЖДАНСТВО ЗАВИНАГИ!

67

Едуард Петров

преди 1 година

Западните политикани не могат да схванат, че Русия е Самодостатъчна! Страхът от Руската Мечка ги плаши до смърт! Един американски Президент беше изказал свежата мисъл: ,,Страхът е най справедливото наказание на некадърността!"

66

Кънчев

преди 1 година

Ама тоя сериозно бълнува ха-ха-ха !!! Толкова са добре,че чак цъфтят иу връзват - майтап чии!Ами като им е толкова добре да продължават с войната,а и защо не да започнат още две -три войни с други съседни държави ?!

65

Да ,бе...ха,ха

преди 1 година

..всичко е цветя и рози у Русия...ЗАТОВА ЗАТВАРЯТЕ И "ТУБАТА" --ЗА ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА...ха,хахааааааа....

64

Анонимен

преди 1 година

Санкции,пожари,нападения,тайни операции,сблъсъци,граждански войни,военни операции,войни се правят за прикритие на следи от големи кражби на материални средства и блага от народите заради заблуда и след след тези събития материалните щети причинени на народите от страните причинили събитията се увеличават с предизвикани високи инфлации по ред причини зависещи от същноста и протичането на тез събития в ущерб на народите и обществено-производствената им дейност как задължени да отработват преразход

63

Анонимен

преди 1 година

Ама как така "адски"? Сам Путин заяви, че санкциите са толкова полезни,че няма накъде повече,понеже създавали кокурентност между родните фирми и вдигали нивото на руската икономика.Медведев пак е приказвал на градус..

62

Анонимен

преди 1 година

До 65ти що даваш акъл,ами не ходиш да защитаваш Украйна щом толкова ти е мило за нея.Или гривните са ти малко.

61

АнонимеН

преди 1 година

ЩОМ ТАКА ГОВОРИ ЗНАЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ЧИСТ ФАЛИТ ;D

60

Анонимен

преди 1 година

До 62 защото е ирония.Ти всичко ли приемаш буквално.

59

питам се

преди 1 година

Защо ги нарича "адски" тези санкции щом не причиняват нищо лошо според него? Има противоречие. Този човек бил ли е президент на Русия. Много ниско ниво е за тази длъжност.