31

Адмирации

преди 1 година

Абе в Македония не е зле, хубава държава, доста по-развита от нас, но нормално, те са с подкрепа от Сърбия и Русия. Скопие е красив, голям и чист град. Също ми направи впечатление Прилеп и Охрид, все едно са западни градове. Бих заключил, че живеят по-добре и са по-сплутени, затова не знам защо ги дразним, утре ще вземат Благоевград

30

до Македонja

преди 1 година

Какъв ток ползваше, докато пишеше тези глупости? Нека да позная - български ток, нали? Ако си истински македонец, трябва да спреш всички електроуреди вкъщи! Иначе предаваш родината си.

29

до 29

преди 1 година

С това настроение до никъде няма да стигнеш приятел ;D

28

Македонja

преди 1 година

Какво сборувате тука, пални глупости от фашисти! Ембарго на бугарски стоки и затворуванja на амбасадата во Бугариа, никаква влез на татари в Македонja! Племе татарско, ке ни подлутите и ке варнем Софиja во Македонja!

27

Анонимен

преди 1 година

Макетата не са в ЕС, нямат валутен борд , а стандарта им на живот е по-висок от на БГ - извода какъв е ?!

26

Анонимен

преди 1 година

А кой "умен" сложи име на хитлерист на българския клуб?Хората там нормално да реагират и това не ги прави "комунисти".Ако в България примерно кръстите Александровска билница "Д-р Менгеле" само стойте и гледайте реакция.По принцип нормалните хора не одобряват нито нацизма,нито комунизма.Преди да отиде Кирчо там не ни наричаха "фашисти" и не палеха нищо.По-добре никой да не ходи там на никакви поклонения временно да не провокира допълнително докато се успокят нещата.

25

Анонимен

преди 1 година

Разбира се Лили. Допуснал съм грешка няколко пъти, извинаявай. Абсолютно съм съгласен. Иначе всичко това е майтап с псевдопатриотите,а не с истинските патриоти ,които обичат родината си и мислят доброто на децата на България.

24

Анонимен

преди 1 година

А истинските патриоти също трябва да карат пияни колите си като един тяхен лидер на партия. А понеже са и модерни трябва и наркотици да ползват от време на време.

23

Лили

преди 1 година

До АнонименТова е така за лъжепатриотите или патриотите на чужди държави. Трябваше да сложите кавички,може би.

22

Анонимен

преди 1 година

Освен всичко изброено за да си БГ патриот , трябва да ползваш редовно алкохол в големи количества и лд време на врем наекотици ,да заливаш с вода майки на деца инвалиди,да им се смееш в лицето като гомправиш и да им мяташ бомнички и пиратки.Трявба като ВМРО и ГЕРБ да им премахнеш правото на асистент на децата инвалиди. И задължително да построиш газопровод на Путин и Ердоган.

21

Българин

преди 1 година

И кой ще ги спре? Просто Киро вече предаде родината ни. Подписа, за да защити чужди интереси. Можем да ги спрем като публично обесим всички национални предатели и започнем независима политика.

20

Рони

преди 1 година

До Soli InvictusЛекувай се Маке!

19

Бухааа

преди 1 година

Никой българин не ги отразява тези с подпримитивно мислене и действия

18

Анонимен

преди 1 година

За да си БГ патриот просто ти трябват следните неща: Трябва да си за Путин и да го обичаш, да обичаш България да е извън ЕС и НАТО, да мразиш и да създаваш омраза с Македония и всички съседи,да ги провокираш и да показваш публично колко много ги мразиш,да представяш нещата все едно всички ни мразят и са заплаха за нас,да преставиш ЕС и НАТО като нещо лошо за БГ и най-важното да покрепиш всички,които са за нестабила България.

17

Soli Invictus

преди 1 година

Македония е световна империя! Македонското слънце грее над всички! Непобедимо слънце, бог Александър, бог Хелиос, бог Амон, Зевс и Юпитер!

16

Анонимен

преди 1 година

Причината ЕС да не се е разпаднал още е, че България още не е влязла напълно в него. Едната и част Македония все още е извън. Влезе ли и тя с ЕС е свършено. Няма съюз или империя дето да не сме я приключвали. За това незабавно да подкрепим Македония за членство в ЕС. Без никакви условия.Всички европейски народи ще ни благодарят после

15

Анонимен

преди 1 година

Македония и хората на власт в Македония искат Македония и България заедно в ЕС ,а в България хората на власт и тези които бяха на власт са срещу Македония и България в НАТО и ЕС. Това е много страшно нещо ,което виждам.А още по-страшно е че аз не съм по -умен от партньориете на БГ в настоящоя момент.Вие не осъзнавате къде може да се озовем в един момент.Знаете ли колко фирми напускат и ще напускат България ,ако продължим в същия дух?България е избрал погрешния път.

14

Анонимен

преди 1 година

До Гошо...*** Те никога не са били българи!Фердинанд на времето ги дава на Сърбия за участието им в Балканската война!А на въпроса защо отговорил,че там българите са малко!Ама историята никой не я чете,нито политици,нито народа!И от там диви мераци и грешка след грешка!

13

Анонимен

преди 1 година

ВМРО(БГ) и ВМРО ДПМНЕ(МК),работят все едно са противници ,а дефакто са партньори. Работят за една и съща кауза.Тя е срещу Македония и България да са член на НАТО И ЕС.Работят заедно в създаването на конфликт и омраза.Работят заедно в създаването на сценарий за критични ситуации.Какво е лошото:В Македония Хората ,които са на власт категорично са срешу ВМРО и са за добри отношения с България,а Хората които са на власт и бяха на власт в БГ подкрепят ВМРО и са за лошо отношения и блокирането на МК.

12

до 10

преди 1 година

Ми щом ти куца мисленето нормално е да не си патриот!Изясни си какво е патриотизъм и тогава решавай!Не бързай!