51

Анонимен

преди 1 година

ТЕЗИ МАКЕТА СА ПО ПРОСТИ ОТ НАШИТЕ ФОЛК ПЕВАЧКИ

50

Анонимен

преди 1 година

И ЗАЩО Е ТОЗИ ШУМ ЗА ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА ДЕТО ДНЕС Я ИМА А УТРЕ НЯМА ДА Я ИМА. ЧЕ ТЕ СЪРБИТЕ ДА НЯМА ДА ВЕКУВАТ ТАМ Я.

49

Анонимен

преди 1 година

Много лаете но забравяте ! Подарихме ви танкове "за скрап" за да не станете албанци и крушките ви светят от българския ток, но многото лаене ще доведе до директна граница на България със Албания /например/

48

Анонимен

преди 1 година

Група селяни от Благоевградско се е самоопределила като нация! Македонци се наричали щот биили последователи на Александър Македонски ! АЛООООУУУУ ПИЙТЕ СИ АПЧИТАТА БЕ ! Че те и последователите на Йехова или Петър Дънов отделни нации ли са ?

47

Анонимен

преди 1 година

Ще имаме големи проблеми с Македония, ще има сериозен натиск да се прокара тезата излизане от ЕС от купени вътрешни сили както и от Русия.

46

АнонимеН

преди 1 година

ПРИКАЗКИ НА ПАЗАРА!!! ГЕРБ, ДПС ДБ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЗА ЕС! ТЪЙ, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА НАПРАВИМ БЯХМЕ ПРЕДАДЕНИ)!

45

Бигот

преди 1 година

За Македония не знам,но силно се надявам след 15 години ние да не сме вече в ЕС

44

Ама

преди 1 година

До Македонja Коя Македония е записана в библията? Област Македония, или Република Северна Македония?

43

Историк от запаса

преди 1 година

Ако от 3 томната история на великите българи се премахне краденото от македонците и турците, останалото ще може да се изпише на гърба на визитна картичка. И да остане място за рецепта за пилешка супа.

42

до Македонja

преди 1 година

Тогава защо по всичките ви исторически документи все пише "блъгари"? Защо? Защо Гоце пише до баща си: "...и все пак, тате, сме си българи"? Защо? Искам обяснение, искам доказателства. Защо ромеите пишат през 681г, че са загубили войната с "Булгария"? Защо? Защо ще пишат за несъществуваща държава създадена 1500г по-късно от руснаците? Кажи, обясни ми?

41

Дааа

преди 1 година

До Македонja Мечтите са безплатни! Още утре очакваме да вземете София!

40

Анонимен

преди 1 година

ТАЯ ПРИМИТИВАН ВРАЖДА ОТ 19 ВЕК, КАКТО И НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ , РУСИЯ Я НАСАЖДА! НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО РУСИЯ ВОЙНИ И КОНФЛИКТИ!

39

до 32

преди 1 година

Не знам на кого викаш татари... Пишеш на шопски диалект с латиница. Имаш за втори национален език албански. Ta qifte derri nonen! Мислиш, че П. Яворов е македонец, защото си чувал, че е бил в четата на Яне Сандански?! Яворов е роден в Чирпан, бе! Цялата ви история е кърпена от каскетите на СССР, а ти си един субпродукт, един абортиран труп на болните мозъци на югославяните. Пак казвам - учи албански. Проблемът ви ще е е "Велика Албания". Ония се множат като тумори по държавицата ви от селски тип

38

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ВААТНИК, ГОЛЕМИ МЕЧТИ В ТОЯ САЙТ! НАФТАТА СМЕ ЩЕЛИ ДА ПРИВЪРШВАМЕ, МАКЕДОНИЯ СМЕ ЩЕЛИ ДА СТОПИРАМЕ... АЙ СЪБУДИ СЕ,Ч Е ПРЪСТА ТИ Е В КОНТАКТА!

37

Аааа

преди 1 година

До Soli Invictus Чак сега разбрах, защо ти е прегрял мозъка! То било от македонското слънце, което те огрява постоянно! Ама не разбрах, защо е наречено македонско слънце? Македонците ли са го направили, или нещо друго?

36

Анонимен

преди 1 година

СОПАТА ЗА ТАЯ ГМО НАЦИЯ

35

Ястреб Османлията

преди 1 година

Една турско-албанска граница ще разреши всички проблеми на балканите поне за още 500 години.

34

докато

преди 1 година

путин е жив, двата народа български и македонски ще се мразят........

33

Анонимен

преди 1 година

Охоооо . След 15г. няма да има ЕС.

32

Избриши си пяната

преди 1 година

До Македонja...От устата и разговаряй нормално...ако можеш,ама се съмнявам!