71

Анонимен

преди 1 година

купони ше си правят идвам влизам си когато поискам ше видите вие петнайсет години ако не ни пуснете

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Леле,колко страшно.Ще ни потурчат Ако не е Русия, НАТО ще върнат антибг Румелия и Македония

69

Анонимен

преди 1 година

До много смешно Македоните са внуци на брата на хан Аспарух който се заселва в Скопие и Солун. Татари ли са

68

Анонимен

преди 1 година

заплахи откровенни вие ше видите петнайсет години

67

до тук добре

преди 1 година

До СВО И укрите нахлуха в Русия,нали!?Ами правилно се вдигнаха нещастните руснаци да се защитят!

66

Анонимен

преди 1 година

Леле,колко страшно.Ще ни потурчат.Друго е руснаци да си разиграват коня в България както си щат.В безразсъдството има надежда ,в посредственноста никаква."

65

Анонимен

преди 1 година

положението е военно

64

Анонимен

преди 1 година

вади войската да охраняват паметника

63

много смешно

преди 1 година

Е, че македонците, като обида ни наричат татари. 1. Това е исторически невярно, защото това ,че сме били васал на Златната орда и сме имали цар татарин, само по себе си не значи , че населението е татари, иначе всички сме турци от Османската империя 2. Татари е руската дума на монголците на Чингиз хан. 3. Да смяташ за обидна дума-националност, означава примитивизъм, расизъм и ниска обща култура. 4. И последен съвет: Отидете в любимата ви русия, гр. Казан и кажете, че татарин е обидна дума.....

62

Анонимен

преди 1 година

До СВО Потурчват руското население на украини. Както Македония с бг. Остави ми ако НАТО направят велика Албания България ще е оградена с 2 ислямски държави Албания и Турция и ще вземат и родопи и южна бг.

61

Анонимен

преди 1 година

Дааааа!

60

СВО

преди 1 година

Сега видяхте ли защо Русия започна Специалната военна операция ? Хората от Покрайнините на Русия активно подстрекавани от САЩ, се вживяха на "древният" народ Укри ?!? Остави това ами си изработиха език нещо между полски и нещо си. И започнаха да подтискат, забраняват и дори изгарят живи хора само защото говорили на руски ! Бомбардираха Донбас от 2014г насам татуираха си свастики и издигнаха за свой идол нацисткия военнопрестъпник офицера от СС Степан Бандера...Как очаквате да реагира Русия ?

59

Анонимен

преди 1 година

Потписали са с България и САЩ за НАТО 2 договора. Не испълняват нищо. С България историческата комисия и езиковите нямат резултати. А със САЩ шпионират в полза на Сърбия и Русия. Като направят реформа и покажат резултати ще ги приемат.

58

Anonimen

преди 1 година

Makedonija e naistina nai velika na Balkanite. Poglednete si prvata strana na saita za balkanite. Pa vie za nisto drugo ne pisete

57

Историк 9'и раз

преди 1 година

Разширената история на великите българи: "Срещнали се на полянка пра-българин и славянка, цуни-гуни вади-тури народили чуккундурри, хем ебливи хем крадливи, но най-вече зловбливи"

56

gogo

преди 1 година

Правилно : 15-20-30год, колкото е необходимо : ) Ще почакат, както чакаха заради Гърция : )

55

един е

преди 1 година

България ще чества годишнината на Гоце Делчев , а югозападната махала на измислен преименуван Гоче Делчовски

54

Обява

преди 1 година

Москва търси всякакви простаци и ***, които да насъскват българите срещу македонците, по възможност да се стигне и до сбивания. Достойно заплащане в рубли.

53

Бунгур

преди 1 година

Провокациите ги прави България.Македонската реакция е нормална.Защо продължаваме да ги предизвикваме,какво искаме да видим? Докъде може да ни минават номерата ли? Македониа никога няма да спре да пита,как така изчезнаха 180 000 македонци в България.Това,че прилагаме асимилация спрямо македонците в България и до ден днешен не може да истрие родовата памет.

52

Анонимен

преди 1 година

РСМ не влиза в ЕС.Зле за държавата ,победа на русофилията.