38

Мда

преди 1 година

Цецовия е обезопасен гарантирано от герб

37

Анонимен

преди 1 година

Че то с всичко е такова положението

36

фактите

преди 1 година

В цяла София има не повече от 20 оксиженисти, а професията е необходима, и да-това е квалифициран труд-учи се дълги години и се държат изпити за да имаш правоспособност на оксиженист. Виж-пълно е с блогъри, чатъри, вегани, инфуенсъри, покемонъри, лайф-коучъри, пи-ари, форумни модератори,лгбти активисти, меринджеи, лайф скилс инструктури , ютюбъри, виблогъри.

35

преди 1 година

Оксиженисти-няма.Асансьорни техници-няма.Ватмани-недостатъчно.Шлосери-няма.Фабрични работници-няма.Водопроводчици няма(чака се с месеци).Виж-пълно е с журналисти. Също и юристи. Също и икономисти. Също и учители-учителите са повече от времето на Бай Тошо, а деца -няма.Но следващия път като ви трябва асансьорен техник ще викате някой икономист да ви го ремонтира. Може и журналист.

34

Анонимен

преди 1 година

Пепи еврото за това си открадна завода за асансьори. В *** всичко е възможно.

33

Асан

преди 1 година

Прибира по 100 лв. на месец без да бачка :)))

32

Анонимен

преди 1 година

Така като сравня цените ми се струва, че България умишлено е водена към фалит. 750гр кашкавал Мюнхен за 5 Лидл срещу същия 750гр България Лидл за около 16лв, вече не е ясно, защото ви вдигат цените през три дни и вие си траете, като *** всичките. Тук се скъсаха хората да стачкува срещу увеличенията

31

баба мара

преди 1 година

хаиде и тези се включиха в общия хор и те искат пари да не се минат какво правитече да има техници и части за старите асанс

30

Анонимен

преди 1 година

Като затрихте образованието още много видове специалисти ще липсват, а и населението намалява със страшни темпове.

29

Анонимен

преди 1 година

В момента асансьорните техници са по платени от програмистите, а монтажниците на асансьори, взимат още повече.

28

Хемус

преди 1 година

Дай имена да четем биографията ти в "Linkedin", биопроизводителю!

27

ДО ДИСТАНЦИОННИЯ

преди 1 година

До до 22МНОГО СИ ЗЛЕ С ОБРАЗОВАНИЕТО. НЕ СИ ЧУЛ ЗА ТАКИВА СПЕЦИАЛНОСТИ КАТО ГЕОДЕЗИСТ, МАРКШАЙДЕР, ГЕОЛОГ, ТЕХНОЛОГ НА ПРОИЗВОДСТВО, РЪКОВОДИТЕЛ СТРОЕЖ, МИНЕН ИНЖЕНЕР, ИНЖЕНЕР ПИЛОТ, АВТОДИАГНОСТИКА, АНАЛИЗ НА МЕСТО, ХИРУРЗИ, СТОМАТОЛОЗИ, ГЕНЕКОЛОЗИ, АНДРОЛОЗИ И МНОГО ДРУГИ. ТОВА НЕ Е КАТО ДА ЧУКАШ ПО КЛАВИАТУРАТА, ДА СРИЧАШ НА 1-2 ПРОГРАМНИ ЕЗИКА, И ДА ВЪРТИШ СМЕТКИТЕ НА НЯКОЙ БАТКО. ИСКА СЕ ИНТЕЛЕКТ, А ПОСЛЕ ОБРАЗОВАНИЕ, МАЙ И ДВЕТЕ ТИ ЛИПСВАТ.

26

до 26

преди 1 година

Постовете за бизнеса ми и кой съм можеш да видиш в LinkedIn. Сравнително популярен съм в средите, а и с бизнеса, свързан с живот на село и био храна, която аз отглеждам- също.

25

Анонимен

преди 1 година

Познавам животновъди, които са изчели една камара книги, че и образование имат, това ли не е квалификация? То ако всеки можеше да гледа животни - всеки втори манхгаляк щеше да се занимава с това.

24

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

ПРОБА ЗА РЕКЕТ. АКО СТАНЕ - ДОБРЕ. АКО НЕ СТАНЕ, ЩЕ ПРОБВАМЕ ПАК.ДОКАТО ПРОМЯНАТА СТАНЕ.

23

Хемус

преди 1 година

Ай ти то пак ли си на линия?На теб нали ти бях написал,че ако беше някакъв фактор с голяма заплата,нямаше всеки ден нон стоп,да висиш в този сайт,да се обясняваш анонимно!

22

до 22

преди 1 година

Ъъъ, според тебе кой се занимава със животновъдство и земеделие? Аз имам такъв бизнес- програмист съм. Наетите от мен лица на заплата са с гимназиално образование. Много читави и работливи хора, заслужаващи си до стотинка парите. ТОва прави ли ги квалифирирани?! Абсолютно не. Никой не обижда неквалифицираните хора. Просто се изтъква факт, че те не могат да работят дистанционно.

21

Анонимен

преди 1 година

Кел файда за технологичния прогрес и софтуерните работници от дистанция, като се рушат пътища и съоражения, хора умират заради липса на кадри и ядем скъпа пластмаса, па вие работете там....

20

Анонимен

преди 1 година

Хахах, общи работници се занимават с животновъдство и общи работници осигуряват сигурно контрол на строителен обект, било то сграда или път - доооообре.

19

до 12

преди 1 година

И аз работя дистанционно. И аз съм със сходен доход. И? Кое е невярното, че по-голяма част (да не кажа 99%) от високоплатения технологичен труд, изискващ образование, е възможно да се полага от вкъщи? Дал си 1 пример с техник. Аз мога да ти дам 10000 за дистанционна работа.