12

Емо Чолаков

преди 1 година

Моята прогноза е,че изборите що преминат "по вода", точно тогава , на 1 април- не на шега, ще задуха южнякът снегояд и като потекат едни реки....

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Всеки вика...вали сняг,а у Перник на първите 30 см му казват...слана.

10

Анонимен

преди 1 година

По добре сняг отколкото милиционери дебнещи в храсталаците да те глобяват за да си напълнят джоба

9

Анонимен

преди 1 година

Динамично време, след Грозев и други мисири да стягат куфарите. Кой откраднал в Дубай, кой лъгал за 30 цента със статийки - в някое западно посолство и билета.

8

инж. Ганев

преди 1 година

Със еФтините климатици еднодневки, на мнозинството не ви трябва сурова зима.

7

В

преди 1 година

Стара Загора ми е топло. Изобщо не ми пука за София.

6

Рачев

преди 1 година

До ПетровПреди време, на Богоявление в Калофер, Рачев го включват по битиви, да предава хорото у ряката, а той, нашия, сгащил едни девойки, гледа ги като котарак - "Ти на колко години си ?-" На осимнайси, на осимнайси" - "Какви хубави дълбоки очи имаш, но да знаеш, че жените за най-хубави между 28 и 32". Върти, суче, все към дамския тоалет, баба ми си спомни за него за забравената дума "камизолка"

5

Петров

преди 1 година

така наречения професор Рачев е всъщност един шоумен, който всяка сутрин се опитва да забавлява зрителите и да ги отвлича от тоталната мизерия в България. От дърдоренето му не се разбира какво ще е времето но иначе все в "дамите" са му очите.

4

Начо Културния

преди 1 година

Тази зима в градовете не имало минус 10, дори като минимална температура, няма и да има, така че, дотук със зимните драми.

3

Xaxa

преди 1 година

Тия ниски температури са от "глобалното затопляне" на дойче веле, днес бг и останалите така наречени "медии", които всъщност са просто едни фабрики за лъжи и пропаганда.

2

Анонимен

преди 1 година

Каква готина формулировка "динамично време". Предизвестие за турболентност.

1

Гена Метеоритогли

преди 1 година

Ще шчупа този хаарп