12

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с мегапандемията в Китай? Какво стана с мамунската пъпка? Вече никой не кълве на съчиненията, м? Имунизирани сме срещу пландемична пропаганда вече. Естествен имунитет при това.

11

Анонимен

преди 1 година

Минаваме на следващия етап - дигиталното цифрово робство. Овце, спите ли?

10

Св. Вакс Ковидарий

преди 1 година

Щом Паркинсон е казала така, може да се вярва. Той винаги спазва думите си, добре знае какво говори, разбира кой е и къде е.

9

Анонимен

преди 1 година

Мерките бяха за да пазим неваксинираните. Е стига вече! Да са се ваксинирали!

8

Ковид чао

преди 1 година

https://nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/D_4_2022_W52_en.png Смъртните случаи в България са спаднали далеч под нивата си за 2020 г. и 2021 г. - а от октомври дори под средните стойности за периода 2015-2019 г. България е сред страните с най-ниски нива на ваксинация в света, около 30 % от възрастните, под 15 % са с бустери. През 2020 г. и 2021 г. имаше високи нива на заразяване и смъртност от ковид, но както беше прогнозирано вече има дефицит на смъртните случаи вместо свръхсмъртността в силно ваксинираните страни.

7

Победихме Ковид

преди 1 година

Бил Гейтс: "ваксинацията с мРНК не предпазва от инфекция, не предпазва от варианти и изобщо предпазва за кратко"Погледнете, колко е спокоен Бил Гейтс, когато просто говори, че ваксините иРНК са пълен провал.https://twitter/BuckSexton/status/1618093209447718916 Сега той най-накрая признава, че ваксините иРНК, които популяризира от две години, не са нищо повече от фармацевтични отпадъци с изтекъл срок на годност.

6

Анонимен

преди 1 година

Вече няма да раздават "безплатни" ковид пари на населението. Браво на Байдън!

5

Русия

преди 1 година

Той Путин ги отмени, а Памперса чак след година разбра

4

Анонимен

преди 1 година

Фиаското приключи. Дончо Тръмп беше отстранен с цената на малко гаврене със свободата и здравето на хората, както и с едни 12 трилиона напечатани долара. Иначе ние в БГ продължаваме да броим новите ковид случаи. Чак ми става жал за Кантарджиев и глутницата гладни математици - ами сега какво ще правят не знам

3

Анонимен

преди 1 година

Има време до 11 май да ударят на дедо Байдън още 2-3 бустера, току виж се подмладил от тях... Да почне поне да си помни името

2

Анонимен

преди 1 година

Ковид-фашистите клекнаха

1

Анонимен

преди 1 година

Ще ги отменят ами, къде ще идат. Време е да се потърси сметка на ковизмамниците.