146

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

145

toti

преди 1 година

НЯМА ТОЛКОВА БОЛНИ МОЗЪЦИ ПО СВЕТА ,КОЛКОТО СА В РУСИЯ !!! ЯВНО ПРАСЕТО СИ ОБИЧА *** И МНОГО Е ЩАСТЛИВО ДО КАТО ГО ЗАКОЛЯТ !!

144

Не успяха

преди 1 година

Всичко е тик-ток. Минимална заплата в най-богатата на ресурси страна в света Русия - 16000 рубли = 200 евро, минимална заплата в най-бедната европейска страна България - 760 лева = 380 евро.

143

Дърт

преди 1 година

На снимката - паметника на Леся Украинка и хилядите уважили го поклонници!

142

Анонимен

преди 1 година

Той и Путин е с Украйна, затова си я иска обратно. Да се погрижи за населението.

141

Анонимен

преди 1 година

Аман от пропаганда.

140

Анонимен

преди 1 година

Това е работа на техните служби, като загубят войната да кажат, ама ето че имаше и такива против войната, а другите бяха уплашени от режима.

139

Анонимен

преди 1 година

Е, НЕ СА ВСИЧКИ, ИМА ЕДНИ 10% СВЕСТНИ...

138

Анонимен

преди 1 година

А в Украйна всички искат да загинат геройски, както им обеща Зеленски на нова година.

137

Анонимен

преди 1 година

До До him Путин можеше да приключи войната за дни. Каквото и да говорим, Русия просто има в пъти повече техника и войници. Проблемът е, че такъв бърз финал би значил изравняване на Киев и други големи градове със земята. Смяташ ли, че миналия февруари не можеха да пратят 2-3000 бомбандировача и да изстрелят няколко хиляди ракети накуп, а после само пехотата да разчиства останките? Добре, че в крайна сметка не се направи и нямаше толкова жертви. Сега също безумието трябва да спре, де.

136

Анонимен

преди 1 година

Статията е доста манипулативна. Безразличие към войната значи някой да няма позиция нито ЗА, нито ПРОТИВ. Тук се говори само за позицията против. В Русия със сигурност има хора с ясна позиция за, най-малкото националисти. В Украйна също има хора против войната- русофили примерно или етнически руснаци. Статията можеше да се казва "Не всички ПРИЕМАТ/СА ЗА войната в Русия", за да е нещо повече от манипулация.

135

До him

преди 1 година

Имаше много протести в Щатите , не че промениха нещо , но и протестиращите не завършиха в затвора - за разлика от тези в Русия . Протестите между другото щяха да успеят ако войната се бе проточила , но за около 40 дена военните бяха в Багдад и Садам свален . Според мен Путин пробва нещо подобно , но неговата войска е абслютно неадекватна спрямо 21 век - те още мислят че сме 48-а или нещо подобно

134

Анонимен

преди 1 година

Уау... Я обяснето по-точно: Кои украински поети са написали нещо велико на украинския си език? Кои точно? Моля, разяснете! )))

133

him

преди 1 година

"Руснаците, които протестират срещу Путин"- М-даа, хора със собственно мнение в "диктаторска Русия", а къде са свободните от демократичния свят и защо не казаха и дума относно оня с "флакона" в ООН и бомбите над Ирак? Блеар някакси гузно и мазно се извини.

132

ФАКТ

преди 1 година

А новината , която показва колко милиони Руснаци подкрепят войната къде е ? Защото е факт. Руснаците подкрепят войната както всеки нормален и грамотен човек

131

Анонимен

преди 1 година

Що да ходиш да търсиш паметника на поетесата Леся Украинка? *** на ВДНХ и виж огромният, разкошен украински дворец. Всички палати на всички бивши републики на СССР са възстановени и приемат посетителите руснаци, украинци, грузинци, прибалти.

130

Анонимен

преди 1 година

Ама стига вече с новинки, като тази бе, ненормалници. Защо не спирате, обяснете ми? Украйна е пред тотален колапс, а вие продължавате да лъжете хората и да създавате грешни впечатления, че Укрия печелила войната. Ай стига вече пропаганда.

129

Анонимен

преди 1 година

Все пак има хора в Русия с чиста съвест не всички са с промити мозъци от путинската пропаганда.

128

Анонимен

преди 1 година

до 229 Иван - кой си ти да казваш, аз ако ти дам една карта на света, няма да можеш да посочиш къде се намира Русия, но си тръгнал да говориш, камиларче полуграмотно

127

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Днепър сирените виеха, чуваха се експлозии, но Зе-клоунът мълчи като бито/прace в царевица. Има ли ток и вода? Енергетическата инфраструктура цяла ли е?