36

Участ

преди 1 година

Някакъв коткоубиец и недоносче на червените *** се дърви на Главния прокурор ! А пък Главният прокурор е на гости на САЩ ! Какво ли прави такава неадекватна фигира като лекето Зарков в управлението на държавата??? Затова сме на опашката в Европа - с тези назначени от един Зелен чорап некадърници.

35

Случаен минувач

преди 1 година

Аз пък искам Парламентът да приеме Закон за криминализиране на жестокостите, извършени върху домашни котки! За осакатяване на котка - 5 години затвор! Круме, чу ли?

34

Анонимен

преди 1 година

Казаха,че главния прокурор може да го осъди всеки окръжен прокурор понеже има такава длъжност,би трябвало и всеки областен прокурор,но няма такава длъжност,областта се занимава с други организационни дела, но не в правораздаването на ниво в прокуратура,следствие и съд или съдебната власт,а са по висша ***.единица от окръжната основополагаща за властта,та в туй отношение Окръжния прокурор,който и да е на еднакви оснвополагащи начала за контрол с дейността си в прокуратурата е равен на гл.прокур

33

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Гешев е в САЩ НА закуска със сенатори прочетете антита но сте захлупени

32

истински мъж

преди 1 година

"Диана",най-вероятно си някоя моминка-прокурорка,изпаднала в отчояние,че може да ви се търси сметка.Като чета написаното от теб,не си с повече от2-3 г. стаж,младша прокурорчинка.С дипломка от някой ПУЦ.Не изпадай в истерия.Противопоказно е.

31

Пак по опорката?

преди 1 година

До Диана: Глупости са това. Първо, законът, който от години чака да бъде приет, не предвижда "прокурор да зависи от политик" а да има съдебен контрол над дейността на главният прокурор. Схващаш ли разликата? И второ: това, че "народът бил над главният прокурор" е г'лупост абсолютна. Народът никога не са го питали дали кой да бъде главен прокурор. Има държави, в които съдиите и прокурорите са изборни длъжности, но ние не сме от тях. Разбра ли моме? Не пиши г'лупости.

30

Диана

преди 1 година

До Пак по опорката? Навсякъде в цивилизования свят Прокуратурата и Съдът са НЕЗАВИСИМИ! Не мложе един прокурор да зависи от един политик и да го даде на съд. Прокурорът е независим, но се отчита пред Народното Събрание! Не е господ над него, а народът, сме.ш.ко! Слушай ти лъжите на БСП и въобще не си напрягай мухлясалия си мозък, пък ще стигнеш някой ден до кривата круша, значи..Успех в трудното начинание! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

29

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Ха-ха: Нищо не намерили за две години? Това пък какво общо има с темата. А и предварително беше ясно, че докато Гешев е главен прокурор, нищо за копупционните практики на Бойко и гербаджиите няма да бъде намерено.

28

Диана

преди 1 година

До До Сатир Без общи приказки БСП! Вие сте тези, които се натрапихте на народа с преврата си, вие сте тези, които трябва да се махнете от политиката след този преход, вие сте тези, които интриганствате, лъжете, очерняте хората и се подигравате с народа, който ви плаща...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

27

Пак по опорката?

преди 1 година

До дядо Соци: Не си разбрал или се правиш, че не разбираш. Законът не е за сваляне на Гешев, а за съдебен контрол на дейността на главният прокурор, независимо кой е той. Не може той да е безконтролен и над него да е "само Господ", както казваше (и дейставаше) Иван Татарчев.

26

Ха-ха

преди 1 година

За две години чегъртане, не можаха да намерят компромати и за пет лева, ама на щатни плювалници откраднати"милиарди" им се привиждат? Кики-Лъжата и Кокорчо с лъжи ни ги натресоха на власт, и си мислят, че номерът все ще върви!

25

Диана

преди 1 година

Вижте как се е уял Зарков откакто го избраха в правителството и му вярвайте, значи...Да не говорим, че от общи приказки на БСПтата вече ни е втръснало! Как Прокурорът ПРЕЧИ на страната ни след като се залавят все повече и повече престъпници?А вероятно БСП е тази, която пречи на страната ни, създавайки тези престъпници с управлението си?!..Или как прокурорът пречи на Шенген, когато точно при него влезнахме в чакалнята?!...Лъжи, лъжи и манипулации! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

24

До Сатир

преди 1 година

ГЕРБ не са пускали властта, с откраднатите милиарди, с кметовете им из цялата държава, с калинките им на ключови места. Няма опорни, трудно ще е , но трябва да ги махнем, те унищожават България.

23

Анонимен

преди 1 година

Никъдее не пише, че Каскета е в САЩ, за какво ли са викнали, може би да го питат как така отменя Магнитски за шефа му Пеевски. Усещам, че на Геша му предстой доста тежка година.

22

Сатир

преди 1 година

До българин 18. Две години ГЕРБ не управлява респективно не краде милиарди?! Що задлъжнялоста стана по висока, цените и инфлацията удариха върхове и не видяхме нищо ново като строеж и инвестиции???? Май някой се храни от опорки!?!?!

21

анализатор

преди 1 година

Аз съм на 65 г. и повече не понасям дивотийте за НАСИЛИЕТО над човека.Имам ярки спомени какво беше от 1070 г насам.Никакво насилие нямаше,г-да неродени тогава.Не можете да си представите как държавата се грижеше за всичко.Не съм видя 1 човек пребит от МВР,арестуван и пр.Откъде измислихте всичко това,просто не знам.Да,тога тредно се влизаше във ВУЗ.Слабаците не можеха да го помиришат.Същите,които днес се правят на борци и либерали.Намаше явлението ЧСИ да те ограбва и пр.Пишете дивотии.

20

Анонимен

преди 1 година

Социализмът се провали заради НАСИЛИЕТО над чавешката личност. Неолибералният трансхуманизъм ще се провали поради същата причина. Идеята, че 3% от човечеството, които са лидерите, трябва да властват над останалите 97% е математически неизпълнима.

19

Майора

преди 1 година

Абе Крумчо това не ти е времето по време на дядо ти , че като се обадят отгоре да се приеме веднага! А защо Кокорчо го е обвързал с ПВУ? И зсщо трвбва да слушаме другите какво казват? Та прословутата Кьовеши в изгониха от Румъния и сега иска да въвежда ред в ЕС! А Венецианската комисия не е единствено меродавна да дава указания и да иска съответната страна да ги спазва!

18

Анонимен

преди 1 година

Тези също са разбойници, но са НОВИТЕ ЛИДЕРИ НА СВЕТА, които си имат работодатели-големите корпорации и обслужват тях, не вас. Това са момчетата на новия КИБЕР-КОНЦЛАГЕР, В КОЙТО КОНЦЛАГЕР вие НЕ СТЕ ЛИЧНОСТИ, А ЦИФРА. Системата за социален кредит я тестваха в Китай, но и и вас ви наглежда изкуствения интелект. ЕС отговаря точно на определението на Мусолини за корпоративна държава, в която интересите на държавата са над интересите на отделната група хора и личност. Ако ви радва ФАШИЗМЪТ, честито

17

Анонимен

преди 1 година

Защото Асен Василев го е обвързал този закон с влизането ни в Шенген и ПВУ.