15

Анонимен

преди 1 година

"Още по времето на Хитлер немците сключват пакт за ненападение със СССР и после точно немците го нарушават" ------------------------------------------------------------------------ Преди немците да сключат пакт за ненападение със СССР, те сключват през 1938 г. аналогични пактове за ненападение с всички големи европейски страни. През 1939 - 1940 гг нарушават договорите, навлизат и окупират всички големи европейски страни, като се осигуряват ресурсна и човешка база за нападение срещу СССР.

14

Анонимен

преди 1 година

Това лято ВЪВ Берлин, в рамките на града пламнал пожар в район, който се води парк. Оказа се, че в този парк (гора) , там, където е пламнало, били ОРЪЖЕЙНИ складове! И ЧАКАХА всичко да изгърми, докато дойдат някакви пожарни. Подобно и в Тюрингия: цял месец имало пожар в местност, която се води зашитена, но се оказвам че имало оръжейни складове. Покрай това излезе информация, че в цяла Германия имали само 5 пожарни хеликоптера. ФАКТ.

13

Анонимен

преди 1 година

споко не са ти наредили краварите - ще стане като с танковете - такава гавра с германия - не съм си го помислял- действат ги като укрите- и гинеколожка шеф на ЕС

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12. Не знам някога ако ги получим как ще бъдат експлоатирани. Изискват много гладка равна писта без никакни камъчета и даже пясък по нея.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12. "Грипен" са съобразени с европейските условия ... "Фъ-шишнайсит" е съобразен с американската арогантност.

10

Анонимен

преди 1 година

По повод приказките, че САЩ щели да снабдят Украйна с Ф-16 излезе информация, че тези самолети изискват много дъ;га писта. Което значи, че писти трябва тепърва да се строят в Украйна, а това няма как да не се види отгоре. Второ, самоети са били абсолютно необходими, за да ОХРАНЯВАТ PATRIOT системите. Т.е. обещаните американски системи за ПВО не могат да функционират без самолетоте им. между другото. самолетоте Грипен, пишат, били далече по-оперативни и с къса писта за експлоятация,

9

Анонимен

преди 1 година

Приказките и обещанията на нацисткия внук не струват пукната пара. Спомняме си какви сказки разказваше преди месец за леопардите за киевския режим. Между другото: ВС на РФ се закрепиха в източната половина на Угледар.

8

Анонимен

преди 1 година

Тия немци много лъжат за да заблудят другите и така да спечелят предимство. Още по времето на Хитлер немците сключват пакт за ненападение със СССР и после точно немците го нарушават. Немец като каже нещо не трябва да му се вярва че не си държат на думата нито на договора. Добре е че има история и се знае кой какви номера е правил, а обикновено историята се повтаря ако се забрави, затова историята е добре да се помни.

7

Анонимен

преди 1 година

Варят руснаците като жабата и то по учебник. Първоначално бяха само леки оръжия от типа на стингъри и джавелини, а темата за танковете и молети беше табу. Полела лека и гаубици получиха и ракети, и лека бронетехника и танкове. А сега вече се говори за самолети. Темата е пусната вече в обръщение и от немислимо ще стане радикално, а после - възможно но, няма как. После руснаците отново ще сглупят с някой цивилен обект и самолетите ще станат единствена алтернатива.

6

Никола

преди 1 година

До Анонимен (коментар 3): Интересно, не бях чувал за т.нар. Прозорец на Овертон (не Оберон). Интересна концепция, дано не си прав, времето ще покаже.

5

Анонимен

преди 1 година

То със стрибителти требе да даде и пилоти зер се обучават години.

4

Анонимен

преди 1 година

Германия няма, какво да дава? Преди една година в официални немки недии излезе информация, че Германия намалява поръчката си за самолето и т САЩ, зашото нейни експерт били констатирали ДЕСЕТКИ деефекти, сред които функционални, в електрониката. А само преди по=малко от месец имаше друга публикация, че САЩ вдигалицената за нови хеликоптери, защото някои части НЕ БИЛИ КОНСТРУИРАНИ даже, кохато бил сключван договорът. ...

3

Димитър Пешев

преди 1 година

Всичко ще дадеш. Само да ти свирнат от Белата Колиба и после да те нахокат. Както беше с танковете

2

Анонимен

преди 1 година

И кой ви вярва вече? Така казахте и за танковете, но дадохте. Байдън също каза, че танкове няма да се дават. Но изнуди немците и след това се писаха и те. Сега пак говорят лъжи, но след месец ще дадат. След това и ракети с далечен обсег и след това ще никнат гъби из Европа.

1

Анонимен

преди 1 година

Това се казва "Прозореца на Оберон". Първоначалната информация е винаги отричаща и изключваща напълно да се случи нещо. После ще се чуе, че някъде уж обучавали пилоти, но не може да бъде потвърдено, но въпреки всичко няма как да се случи и т.н. докато в един момент самолетите не полетят. Същото беше и с танковете.