284

Анонимен

преди 1 година

Да беше отгледал дете, докато можеше....Егоист, който отне мечтите на много българи в чужбина, да се върнат в една друга България. Твоите избиратели те гледат, но през теб виждат. Ти разбираш ли колко години си градил име, къде с "точните" приятели, къде с малко талант - няма значение, достигнал си ниво, уцели и времето на "опростачването", та ти върза и бизнеса....И след всички тези години труд - си мразен от огромна част от народа.На твоята възраст, сам се докара да си в изходна позиция.Жалък

283

Анонимен

преди 1 година

Я марш.....Отивай да целуваш"добрите" чичаци, знаеш къде....Това си правил и това ще правиш. Мразиш истинските мъже и истинските патриоти, защото не ги е страх. Изправиха се срещу една машина, в която, Славчо беше една кукла на конци.И да знаеш, че колкото повече говориш, срещу тези, които ПРЕДАДЕ, толкова повече изчезваш в небитието. Сега отново си припомних, какво не харесвам в теб.Дори тези заради, които предаваш своите, НЕ ТИ ВЯРВАТ, защото НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

282

Анонимен

преди 1 година

Тази държава ще се оправи само, ако Славчо е Президент и Тошко Йорданов е министър - председател. Колко трябва да си нагъл, ДА ПОЛУЧИШ, НЕ ШАМАР, а ТУПАНИК от избирателите и отново да изплуваш от тЕмната дупка и акъл да даваш?Като плюеш кой какъв е по народност, ти какъв си? Уж си с български паспорт, българска партия, а с турска партия гласуваш. Що е то? Славчо.........от Учиндол. Даже не зная как се пише правилно. Какво създаде в живота си? На кого даде любов?

281

Малко за политика

преди 1 година

За какво сте го курдисали този чалгаджия начело на страницата? Два пъти можеше ИТН да направи правителство и нищо не направи, а можа да свали третото. България загуби година заради г'лупостите на Слави, Тошко и цялата им дружинка. Мина му на Слави времето. Каквото и да приказва е вече без значение.

280

ТОЯ Е ПОБЪРКАН

преди 1 година

ТИ ТРИФОНОВ ОСВЕН ДА ПРЕЧИШ КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ ?

279

ТОЯ Е ПОБЪРКАН

преди 1 година

Аз не мога да разбера тоя защо се изказва. Да ходи там да пее Едно ферари...и така

278

До добрите хора

преди 1 година

И кое ви е доброто?Самото наименование не прави съдържание.

277

Анонимен

преди 1 година

По-добре да блее,от колкото да краде,както правят добрите шарлатани.

276

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде интересно да видя шарлатани и слуги на олигархията ще бъдат от добрите,и как нямало да крадат и слугуват на олигархията.

275

От добрите хора

преди 1 година

Този знае само да блеее.Абе това абе онова бе бе като някой овчар.

274

Анонимен

преди 1 година

E кво ще се делите да добри и лоши , като някакви деца ... крадете дружно заедно, като истински комунисти !

273

да си

преди 1 година

мислил когато е трябвало, я виж ти -човек тръбва да мисли -,,късно е мандалото падна,,

272

Анонимен

преди 1 година

На този шут,няма да му дойде акъла ! Циркаджии!!!

271

Анонимен

преди 1 година

...не славчу не, добрите сили са пеевски, доган и борисов, чоито слуга се оказа точнио ти...

270

Отговор :

преди 1 година

Не, Слави, не са! А сега предстои обединение с другите пациенти от Карлуково и ще стане голям цирк на изборите,като не минат 4%...

269

Карл Бенц

преди 1 година

Абе, ти нормален ли си бе!?

268

Дедо

преди 1 година

От 2 години питам - за тези ДВЕ ГОДИНИ тоя и пинчера му - ТошкУ, казАха ли нещо за Гешев, Доган, Пеев, КТБ, покупката на ТЕЦ - Варна за 3500 лв. (ТРИ ХИЛЯДИ И ПЕТСТОТИН ЛЕВА!!) ???НЕЩО? НЯКЪДЕ???...Влезе в НС само с говорене срещу Борисов, но когато вече се оттекоха в мръсния политически канал започнаха говорене ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ "ПП" и "ДБ" - сякаш Бойко изведнъж изчезна от сцената...Някой още СЪМНЯВА ЛИ СЕ тия чий интереси КРЕПЯХА??И на най-глупваите трябва да е станало ясно!!!

267

за политик не ставаш

преди 1 година

...сине..... ти си бу-да-ла..ааааааааа. Шоуто на Слави не му е мястото в политиката. Гората му дадоха пълна власт той не знае какво да прави..ама за мрънкане като стара мома го бива..ха.хаКой създаде политическата криза бре Слави. Как започнаха всичките тези избори......

266

Анонимен

преди 1 година

Ах, туй магаре Славчо!Трак-трак-трак-трак!Га-га-га-га!Господа, риве туй магаре....Кълве и зове певеца Магарини с "приятелски слова"...

265

Анализатор

преди 1 година

Абе Човек който няма деца седнал Акъл да дава на Другите-да си гледа пишман невлезналите си Депутати и да си седи на стола.