29

Анонимен

преди 1 година

Отпадна машинното гласуване и сега всичко е хартиена бюлетина - едните отпечатани в печатницата на БНБ, а другите отпечатани на място от принтер. Това ще са най-фалшифицираните избори в България.

28

Анонимен

преди 1 година

Аз няма гласувам. Една хартийка по-малко сложете. Загубихте ме преди 5 избори.

27

Радослав

преди 1 година

До 33: ако беше прав, то тогава ПП нямаше да са в четворна коалиция, а щяха да управляват самостоятелно защото щяха да имат 50%+1, а не да се молят на тоя или ония да им помага, щом при машинен вот нито една партия нямаше мнозинство значи изборите са били максимално действителни защото масата от гласуващите не подкрепят една и съща партия! Сега с тоалетна хартия гроб ще са много близо до 50% и най много една патетична да им трябва и ще си направят правителство както управляват 12 години!

26

Радослав

преди 1 година

До 38: 1. с хартия гласуват индивиди които не би трябвало да имат право на глас защото не са данъкоплатци! 2. както се фалшифицират пари, така се фалшифицират и бюлетини! 3. Машината казва кога някой се опита да фалшифицира вота и отказва да работи, а хартията с радост приема всякакви заменки и не оставя следи! 4. След като държавата приема данъчна декларация, декларация за внос/износ, за трудови взаимоотношения електронно защо отказва и вота да е електронен?

25

Пак до Радослав!

преди 1 година

Резултатите с истински, хартиени бюлетини е лесен за доказване, бюлетините са отпечатани на хартия със специална защита, всеки кочан е с номера от ..до, реално могат да се съпоставят!Докато оспорването на резултатите от машините не е сигурно и проследимо!

24

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от ГРОБ-ДПС-БСП за, предстоящата мащабна кражба на гласове.

23

Анонимен

преди 1 година

Баце ако искаше можеше и 5 вида бюлетини да приеме Народното събрание .Така че целувайте ръка.

22

До Лош материал баце

преди 1 година

Аз съм си един съвсем нормален ХОР и не съм лош материал. Като мен има още много тук, в България. Опитваме се да си оправим държавата. Ти не знаеш ли, че не е разумно да се скочи с амбицията сам да оправиш всичко в България? Ако всеки се постарае да внесе ред там, където живее и където си изкарва хляба, тогава и на политиците ще им е по-лесно, защото сред тях има и по някой свестен.На калпавите пък ще им дойде нанагорно, ако се опритат да ограбят народ,който не чака наготово някой да го оправи

21

До Радослав

преди 1 година

В грешка си, човеко! При машинния вот всички беше в това обслужващата софтуерна фирма да е твоя! Не ти трябва да обикаляш градове, села и паланки, да се напъваш!Само трябва да изиграеш спектакъла пред избрана, удобна за теб публика!

20

Избират. регистър!?

преди 1 година

Че, какво дремаха "честните и почтените", нали вече година и половина са на власт!?Нищо! Нито със списъците, нито със съдебната система!

19

избирател

преди 1 година

супер! ще мога ли да ги пусна и трите?

18

Свобода

преди 1 година

Това успяха да сътворят ГЕРБ, ДПС и БСП. Масово гласуване за ПП и ДБ, да си върнем България.

17

АнонимеН

преди 1 година

ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМАТ ПО-ГОЛЯМА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ОТ ПРЕДИШНИТЕ , ЗАЩОТО МНОГО ХОРА НЕ ГЛАСУВАТ ЗАРАДИ МАШИНИТЕ КОИТО ЗНАЯТ ДА ЛЪЖАТ И КРАДАТ ГЛАСОВЕ!

16

М

преди 1 година

Прав е Народът като казва че " Риба най-лесно се рови в мътна вода"". Направиха нещата от сложни в по-сложни за да може да се самоизберат отново и отново ""правилните"" според Козяк партии. Т.Е послушните на Чичо Сам платени ренегати които съсипват българското за сметка на чуждите интереси.

15

Космонавт

преди 1 година

Няма значение за кой гласувате, всички служат на един и същ господар. Интересува ги само общия процент от хора които са гласували. Как така ще гласувате, луди ли сте, та те дори не ви обещават нищо?! Изглежда, че все още има хора в будна кома, хубавото е, че са все по малко.

14

Космонавт

преди 1 година

Слепи ли сте? Не се оставяйте да ви манипулират да гласувате! Не ви ли хареса как се гърчиха депутатите? Господарите им заповядаха да играят постановки с връчване и връщане на мандати, но всичко това БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ за тях. Голям кеф е да се наблюдава отчаянието на политиците които не могат да съберат нужния % за да грабят народа. Има закон (който не виждате) който ги задължава да искат съгласието на хората, не им ли го дадете и те се опитат да грабят - лично рогатия ги мачка. Не гласувайте!

13

Анонимен

преди 1 година

На нокти ха ха ха ха .Българина от царя насам не вярва и не гласува .Гласуват зависими фамилии продажници олигарси зависими от чужди .

12

Радослав

преди 1 година

До Истината: напротив всеки който гласува след като върнаха тоалетната хартия гласува за статуквото и гроб! Пускаш си гласа (без значение за кой е), на края на деня когато чувалите тръгнат с таксита към Арена Армеец в багажника влиза реалните бюлетини и излиза предварително поставеният с отпечатани в Костинброд чувал с гласове за ОПГ гроб! Машината е начина в България защото тя поне казва когато някой се опита да фалшифицира вота, а хартията мълчи като дон тиквон пред неудобен въпрос!

11

Радослав

преди 1 година

Този Закон за изборите го променят след всяко гласуване с тайната надежда да стане по лесно за фалшифициране! Няма да е лъжа ако кажем, че всяка дума в изречение от този Избирателен кодекс е вкарана при различна промяна от съседните и думи! Да не говорим за факта, че дупедатите като видяха колко е избирателната активност на последните избори побързаха в нелегитимен парламент първо да си подсигурят фалшифициране на изборите и после почнаха да гласуват каквото и да е!

10

Истината

преди 1 година

Хора,само масово гласуване ще спре фалшивият вот,всеки който зове дане се гласува е за мутрите и герб.