13

Анонимен

преди 1 година

"До До тук добреНали наблюдаваш как ти слагат минуси, а познай какви са тия, които го правят? Такива, които мислят, че ти си длъжен да им покриваш дивотиите. Не казвам , че е лошо купуването, но ще се превърне в точно такова, каквото описваш. И точно такива, които не се научиха, че така става - ти слагат минуси, защото не знаят, невежи са." ..............................то заради това се наричеме държава, общество и общтност бе, див пле бей! Да не ти се налага помощ, дано!

12

Анонимен

преди 1 година

До Чик чок 10. По същата "логика" няма да спасяваме и катастрофирали по пътищата щото некой си не знае как се шофира и се прави на състезател...Според същата "логика" най-добре е да закрием и болниците и да няма лекари.

11

До "да, до тек

преди 1 година

Дори няма се морим, да ти обясняваме колко си неостър!

10

До тук добре

преди 1 година

Но продължението не ми харесва-подобна услуга ще е като дефицит за множеството и привилегия за големци, богаташи, безотговорни айролипета скитащи по баирите, както и за наши хора. Пак жив комунизъм-пак по най-лесния начин-партийния билет.

9

Анонимен

преди 1 година

Цели 2 !!! Словом : два !!! Нивируятну. И у нас доде светлуту бъдищи !!! Обаче можело само тоест неизвестно въпреки, че парите са точно известни...последно не знаете какво и колко купувате или как ?

8

Икономист

преди 1 година

Те наке даси ги чакат, но някой трябва да ги плати. А пъс парите намаляват. Особено левовете. И стават дефицитни. Както и бюджета на държавата е на дефицит. Дори и финансистите от НС не можаха да направят бюджет за 2023 г. Те са и такива финансисти.

7

До Иванчо

преди 1 година

Те, няма се ползват само за закъсали туристи, бе дете! Случват се катастрофи, трудови злополуки.... света е е шарен, точно както го харесваш, миличко!

6

Иван Иванов

преди 1 година

Не е удачно в най-лютата зима да се изкатериш в планината, не знам, ама - не е безопасно да си турист.

5

Аноним

преди 1 година

Не е ли удачно единия хеликоптер да се разположи в Благоевград. Инцидентите в Пирин са доста чести...

4

Алов

преди 1 година

Бог да ги прости хората,които няма да я дочакат. Представете си ако има справедливост и Господ гледа, нали тогава децата, внуците на Бойко няма да страта, без кръка ще се раждат,без очи, ще страдаат от неизлечими болести. После се чудите защо така ставало

3

No comment

преди 1 година

Само за сравнение: "Омразна" ни Турция, има повече пожарогосителна летателна техника, отколкото целия ЕС заедно!?. Факт! Не, че е същото, но.....

2

Няма ресто

преди 1 година

Бойко: Няма ресто за хеликоптери. Всичко се усвоява до стотинка, разчетите на ГЕРБ са точни по конец, няма една стотинка ресто. Какви хеликоптери, какви 5 лева?!

1

Бай Иван

преди 1 година

Важното е военни помощи за хохлите да се дават, народът кучета го яли.....