7

Реалист

преди 1 година

Като телезрител,гледам по-вече БТВ.Не понасям неграмотността на т. тар. синоптичка,Ст. Цалова натрупала стаж за пенсия,а чете само написано на аутокюто оставяйки картата с градусите зад гърба си.Ванката от ТВ-7/8,се справя много по добре от госпожата която взема заплата за онзи който клати дърветата.

6

Витоша Дрифт

преди 1 година

След маунтин байковете, 4х4 и коли на задно ще завършат програмата със спортно пързаляне в снега.

5

Асан

преди 1 година

У Африка празнуват ли световния ден на снега :)))

4

Анонимен

преди 1 година

По повод този ден можепе да напишете какъв сняг и студ има в Северна Япония и доколко тази високоразвита страна се справя със студа, как са се пръснали водопроводите. как пътишата са непроходими, да дадете кадри от обикновено японско селище със същите като в канада, САШ, Украйна и Русия обикновени едноетажни къщички. А в "неразвита Русия в Якутск е -50 градуса.

3

Анонимен

преди 1 година

А преди два дена отбеляаха 50 години от поражението на САЩ във Виетнам. Фундамемтално събитие в новата история на човечеството.

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Ама много си лош, бе! Не даваш на едни хора от едни фондации да усвоят едни пари! Какъв по-добър повод за това от един световен ден на нещо си!

1

Анонимен

преди 1 година

Само простия българин вярва на световните дни. Никъде по света незнаят за тези глупости. Но щом БТВ казват .........хахахаха!