19

Анонимен

преди 1 година

Автогол за нато , ще ги свързват вече не със сигурност, а с несигурност

18

angel

преди 1 година

Авторът пише глупости. Чехия с 10,5 милиона жители, гласували 70 процента от населението 8.5 милиона, а като събереш гласовете за двамата кандидати се получава около 5.8 милиона. А бе карай, нали генералът е станал президент, да не се задълбочаваме чак толкова.

17

Горянски

преди 1 година

Пореден удар по кремълопитеците от поредна развита и уредена държава.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 - Явно мислиш, че сегашните колици след години няма да изглеждат на новите поколения по-зле от Жигулките. Мисли си го, така по-лесно се живее.

15

Териториален

преди 1 година

Понякога си мисля,че някой хора не я обичат нашата държава и чак се чудя защо още се мъчат тук! Може пък да ни е по-добре без вас.... И без опитите ви да я унищожите в името угодни вам посланици без значение от коя страна са !

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Нови коли....да Жигулитата и Трабантите ги водят за коли....да, пожелавам ти да караш новичък Трабант, все пак трябва да има на кой да се смеем.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Чакали, ама купували новички коли. А сега много важно като болшинството кара втора, трета и пета ръка коли.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Чехите са 10 милиона заедно с децата и тийнейджърите, така че 5 милиона гласували не е зле. Това че ти не си се развил за 33 години ...жалко за теб. Преди 33 години хората чакаха за една кола и един телевизор с месеци и години, а сега почти всички имаме собствена кола и телевизор във всяка стая, а дреболии като шоколадови яйца и тоблерони никое дете не могат да впечатлят

11

americano

преди 1 година

драскайте ***, Чехия дръпна толкова напред, че за 100 години не можете да я стигнете! Вижте си първо буренясалата държавица на какво прилича първо, ха ха хаайде трийте сега .....

10

Анонимен

преди 1 година

Няма що от 10 млн., гласували 5 млн., при нас ще е още по зле. Хората вече не виждат смисъл да ходят да гласуват, те си се подреждат все едни и същи. На нас ни омръзна да гледаме едни и същи муцуни с десетилетия. Нищо добро не направиха за хората за тези 33 г., а става все по лошо, само те са добре и определени фирмаджии от тъй наречените бизнесмени.

9

Асан

преди 1 година

Чешки пенсиониран ф атмак като Рундю :)))

8

Анонимен

преди 1 година

И последно кой печели Петър или Павел? Така се получава когато говорят на Български а пишат на Латиница.

7

Анонимен

преди 1 година

Сега последно Петър или Павел печели изборите?!

6

Анонимен

преди 1 година

Този е поставен от Зеленски жалко за чехите че ще имат *** на ФАЩ

5

Анонимен

преди 1 година

този сега двама човека ли са

4

само Апостол

преди 1 година

липсва на тоя с това библейско име. Апостол Петър Павел!

3

Анонимен

преди 1 година

Тежък удар по путлерорашизма в централна Европа! Няма репешажи!

2

Black Metal

преди 1 година

На българите, прокисналите от чалга, кофти алкохол и кебапчета на промоция мозъци, виждат само комунисти, агенти на КГБ, и Ленин. По приказки и глупости, българинът няма равен. Когато в Чалгаристан на избори има избирателна активност като в Чехия, тогава говорете! На предстоящите избори, ще има 10% активност. Ходете пак за гъби, после се оплаквайте. Защо не ни искат в Шенген - еми за това. Защото от чалгаристанеца, няма по- PROSто същество в галактиката!

1

Анонимен

преди 1 година

Най- про-западния кандидат печели категорично изборите в Чехия, изритвайки русофила Бабиш, ама ако слушате нашите копейкаджии: "в Европа все повече хора проглеждали и почвали да обичат Расиата" или нещо от сорта, няма как да им помня всичките скриптове... ХАХАХАХАХАХА