49

Шервенауфсъ

преди 1 година

И така ще стигнем до убеждението, че трябва да има общинска бригада, която да реди паветата в града като непрекъснат процес, за да имаме хубав паваж: 10 човека бригада, по 2 бона на месец = 20 хил. х 12 месеца = 240 хил. лв. годишен бюджет, за имаме майстори, които да редят павета по 1 улица на месец. Но те 20 години не могат да го организират защото всъщност искат да вземат 250 хиляди от 1 обект, тази година.. за това с фандъкова би трябвало да се занимава прокуратурата.

48

Gogo do 48

преди 1 година

Дри.ше.льо явно не живееш София, защото няма човек, който да не знае, че районните общини са пионки в ръцете на Ф.андъчето(разбирай бате б.о.к.о), районите са параван за схемите на голяма столична ;)

47

Чичо Слон

преди 1 година

До АнонименАми ако искаш да бутнем и паметника Шипка когато изчезнат майсторите които редят камък и няма кой да го поддържа и да си го наравим от стоманобетон. Как мисиш?

46

Руснак

преди 1 година

А как да сложи цяло пее майстора във отвор който е за парче,ями отговорете бе разбирачи от всичко ...и със юмруци ли да набива павето върху пясъчна възглавница???

45

Възмутен

преди 1 година

До Анонимен:Сополанко хремав,къде се намират жълтите павета и кой е кмет на района? Търси сметка от него. Кметицата не ви е виновна за всичко!

44

Анонимен

преди 1 година

До кога цяла България ще се занимава с капризите и глезотиите на некадърните софиянци? Махайте ги вече тия павета, слагайте асфалт и да приключва проблема! Като не можете да се оправите. В нормалните държави паветата се редят с машина. Никой не реди павета ръчно. Има си машини за това. И то не от скоро а от 40 години ги има тези машини. Нашите умници наемат безработни роми да има редят паветата. Ами няма как да стане. Вие какво очаквате.

43

Анонимен

преди 1 година

павирането е МАЙСТОРСКА работа, а такива в БГ от години са на привършване. Преди няколко години наех една бригада турци да ми ремонтират покрива. Като дойде време да се снадят улуците и баш бригадира доведе дядо си , защото той не знаеше как се прави . Същото е и с реденето на павета , редят ги като фаянса в банята , затова и толкова издържат.

42

Анонимен

преди 1 година

Ако е подизпълнител от дупяси няма нищо чудно. Сега да му счупят и главата.

41

Анонимен

преди 1 година

При следващия ремонт паветата ще бъдат пребоядисани червени.

40

Кметицата

преди 1 година

Аз не отговарям конкретно за паветата, това е работа на кмета на район "Триадица".

39

Анонимен

преди 1 година

Чупенето на жълтите павета го започнаха протестърите. Имаше видео и никой не бе наказан. Жълти павета има и в частни дворове на комунисти.

38

Анонимен

преди 1 година

Да махат паветата и да слагат асвалт.

37

Оле Оле

преди 1 година

Бъдещето на българия!Чудно ми е след 5 години комунистическите ченгесарски капиталисти откъде ще си намират работна ръка!?

36

:):)

преди 1 година

Общината е платила 15 милиона за ремонта на паветата. Ремонт не може да се нарече. Откраднаха едни милиони. Глобата от 100 000 лв, просто ще намали сметката, но с един анекс и нея ще си я делнат. А Гешев бихалката още не си е подал оставката. София е най-гадния град за живот. Кражби Кражби - ГЕРБ!

35

Аноним

преди 1 година

Хубавци дето обиждате критикувате Заплашвате защо вие като умни отбрани доказани писачи по сайтовете да свърши те тази работа Спрете се хора да пишете само обиди работете за да промените каквото не ви допада само с омраза голи думи уу бре не става разберете го но едва ли

34

Анонимен

преди 1 година

До Материалознание- Всъщност има малко останали запаси в склад в София. Но дори да са ползвани пак не е редно да се чупят ако са запазени. Все пак паве не се износва лесно.

33

Материалознание

преди 1 година

До АнонименНяма нови не се произвеждат

32

Анонимен

преди 1 година

До 36 Ами като има износени и счупени парчета,защо не взимат от тях за допълване,а чупят нови. Или хората с материалознание не се сещат за такива възможности и трябва по-прос-тите като мен да ви подсещат

31

До долния

преди 1 година

И къде ше ги продаде бе голтак

30

До долния

преди 1 година

Че за кво му е на някого да краде павета