17

Рада

преди 1 година

А бе зарежете ги тези македонци !!!Сами ще ни потърсятТърпение!!!!87624

16

NoirFire

преди 1 година

Изобщо не им трябва на ЕС Албания и Македония, цига нета и селяци да щъкат свободно в рамките на съюза добре са си поотделно :)

15

Анонимен

преди 1 година

От ГРОБА-ДПС се бяха изказали че българи в Северна Македония няма. Ще поемат ли някаква отговорност?

14

Йордан Йрданов

преди 1 година

До АнонименАБСОЛЮТНО ТОЧНО! - Сигурно ходите често в МК па знаете. Ее това нашия посланик не го знаеше. Единствено ЕС и САЩ са те които искат МК в ЕС. Населението, македонско ли албанско ли сръбско ли, българско ли, *** ли арабско ли - НЕ се възхищава много на ЕС, а напротив. БГ общност, има абсолютно неточна представа за това.

13

Йордан Йорданов

преди 1 година

Дреме му и пука на Скопие. Единствено на САЩ им дреме. Кроят сег от къде и как да ни го мушнат.

12

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков беше този, който се изказа, докато беше в РСМ няма българи и никога не е имало, а историята нямала никакво значение за двете страни.

11

Анонимен

преди 1 година

Само в България : Наркотрафикант е лекуван и транспортиран със държавен самолет ,само и само да се злепостави Македония. Та човека май няма и гражданство и затова вече му викате ,че е Македонец с БГ самосъзнание. А същия преди две години е бил даже анти-Българин и обиждал Македонци с БГ гражданство ,т.е. Българи. Смешна държава сме.

10

Анонимен

преди 1 година

Българофобията в РСМ е не по-голяма от тази в Русия. В Русия ни маразят не по-малко.

9

i'm

преди 1 година

Случаят Пендиков изкара на бял свят в най-чистия й вид държавната политика на РСМ. Българофобията в РСМ Е държавна политика от десетилетия! Крайно време е ония в ЕС да го осъзнаят. А също така е крайно време и нашите политици да проявят характер и сложат на мястото им тези "наследници" на Александър Македонски!

8

Анонимен

преди 1 година

Сега вече не е Българин? А човек с БГ самосъзнание. А какво ще кажете за производството и притежанието на наркотици?

7

Анонимен

преди 1 година

България се изложи с този Пендиков. За него има информация ,че той е произвеждал и разпространявал наркотици. Биячите са от една и съща групировка,т..е. са бизнес нарко -пласьори. Пендиков освен за разпространение е обвинен и за производство на наркотици.През 17 декември,а подал молба за БГ гражданство през 22 декември 2022г. На практика ако това е истина ,ние вече опряхме дъното. По -зле няма как да стане. Иначе истина е,че един от побойниците питал: Не се ли срамуваш да вадиш БГ гражданство.

6

Анонимен

преди 1 година

А Вие сте Путинистка напрактика.

5

пришълеца

преди 1 година

Със сигурност нямат нужда от черните ти очи и глупашки врат:))))

4

Анонимен

преди 1 година

Може ли да ми кажеш *** Йотова ти какво работиш и къде по света има вицепрезидент. Само да гушиш пари червена из мет.

3

Анонимен

преди 1 година

Естествено ще влязат като им дойде времето.Йотова е ***.

2

Анонимен

преди 1 година

Оказа се че бития няма българско гражданство, а един от биячите е с българско гражданство. Повечето от ясно е че това е игра на Кремъл, с подкрепата на путиниста Радев и компания.

1

Анонимен

преди 1 година

РСМ не искат присъединяване в ЕС, а след свръх инфлацията в Хърватия във връзка с новите цени в евро - съвсем се осъзнаха, че не искат влизане в пропадналия ЕС.