25

Анонимен

преди 1 година

"Той все пак се опитал да им избяга, но бил хванат от петимата служители на реда, които го пребили безмилостно. Всички те също са чернокожи."---------------Кво стана, нали вашингтонските амеби обясняваха, че белите полицаи били тормозели чернокожи заради усещането си за "бяло превъзходство"?

24

Анонимен

преди 1 година

Там е чистка с таз дрога дет се друсат цели квартали ходят като зомбита и са ги оставили да се самоизбият и измрът, докато богатите нагъват телешко.

23

Анонимен

преди 1 година

Вакханалията ФАЩ! Покрита с глазура от високопарни красиви речи и обещания, а под повърхността гнил плод. Безпътица, разруха, разврат царува!

22

САЩ е хаос

преди 1 година

Пълен хаос зацарява там! Кражби убийства, милиони наркозависими под мостовете. Бездомници завити в кожи, като животни подскачат в тъмнината. Страхотия е настанала.

21

Погледнете ФАЩ

преди 1 година

Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

20

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Колко е просто само.Спират те.Показваш каквото ти поискат и си тръгваш.Ама не може американския бай *** да ме се направи на тежкар.Каквото е търсил това е намерил

19

Шрайка

преди 1 година

CNN казаха: Въпреки че полицаите са чернокожи, пак става въпрос за бял расизъм.

18

Анонимен

преди 1 година

Гледайте малко реални кадри от гетата им, там е изтървана работа чернокожия може да си го е търсил.

17

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден стават убийства зад локвата, не се чувствайте длъжни да ни информирате, не сме 51вия щат.

16

Тире

преди 1 година

Защо дума, която е на написана в заглавието, е забранена в коментарите и се заличава?

15

Не

преди 1 година

Безразсъдно шофиране, което може да причини също смърт на него или други. Безразсъден бой до смърт. Обезумял свят.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако ще да е викал и баща си...Спречкването в какво по-конкретно се е изразило не сте се опитали дори да ни загатнете.

13

Анонимен

преди 1 година

Спречкване с полицаи, бил е агресивен щом е ползван срещу него спрей, побягнал е. И е спрян за БЕЗРАСЪДНО ШОФИРАНЕ!!!!! Някой схваща ли за какъв полезн индивид за обществото става въпрос? И този път полицайте са чернокожи!!!! Та кой има значение? Нормалните хораз зачитащи правата да са изложени на безрасъдството на такива, а те въодошевени от разни непраителствени организациики да им застрашават живота и здравето безнаказано!!!!Става ли?

12

Бай Ганьо

преди 1 година

Трудно е да си полицай в държава където всеки проверяван може да има оръжие и да го ползва, затова и нервите явно не им издържат. Нашите пък от скука, пият,с дрога се занимават, ескортират пияни, задяват момиченца из арестите, въобще спокойна работа , чакайки пенсийка :-)

11

ПроСоТо

преди 1 година

като гледам обаче,че от 19 коментара 8 са се изплашили и избягали ,се сещам,че ако беше жив поета ,щеше да префразира известното си стихотворение така:..-"Борбата е безмилостно жестока..Борбата,както казват,е епична..Ти пишеш,друг ще те изтрий и толкоз!..Какво тук значи твойта жалка личност..".../ Из алманаха,наречен "Оди и тропари за Великия Неолибарялизъм и неговата "либерална" сензура"../

10

Анонимен

преди 1 година

Чернокожи убиват чернокож. Съдът ще е доволен. Съдебните заседателя няма да имат душевни противоречия.

9

Ужас

преди 1 година

Не знам дали това е същият случай, в който малко след Нова година полицаи убиха един чернокож след арест, който е бил и активист от движението Black lives matter , който докато лежеше на земята им каза: I know, you are trying to GeorgeFloyding me! - защото те го третираха по същия начин и той се задушаваше...

8

Галин Костов

преди 1 година

Какво искат войнстващите неолиберали? Полицията повече да не спира нарушители ли? Или да се остави да ги бият и стрелят? Тук не става въпрос за раса, цвят на кожата и други глупости, тук става въпрос за това че престъпниците (основно едрите риби-филантропи, спекуланти и т.н.) не желаят да има силни правоохранителни органи, защото голяма риба се лови в мътна вода.

7

black lives matter

преди 1 година

мълчат разочаровани че заптиетата не са бели за да изгригнат със десетки хиляди на протести. А би трябвало тъй като жертвата е черен. Какво лицемерие!

6

Анонимен

преди 1 година

Видя се че той сам извърши самоубийствo чрез полицаите като упорито съпротивляваше ареста и отказваше да застане мирно по лице на земята и бягаше и ги дразнеше и поизпоти доста. И големият план на нещата неговата майка го е убилa още когато го е родила на този свят защото всички ще умрем така или иначе въпрос на време.