57

Анонимен

преди 1 година

Тоя сайт няма никакъв смисъл с тези нискокачествени текстове и 100%-ова цензура в коментарите.

56

Анонимен

преди 1 година

Когато се опитва да се шегува, най-ясно си проличава каква проста *** е. Вън от София, излишен ***!

55

Какво каза Радев

преди 1 година

Президентът Радев каза: "Да даваме оръжия за Украйна означава да гасим пожара с бензин".

54

Анонимен

преди 1 година

До Лъжат и крият!Дано никога да няма сигнал. Да им думнат и сателитите завинаги.

53

vale_karo

преди 1 година

До АнонименСрам пред света.Пред кой свят?Пред САЩ и тези около тях? Или пред всички други, които са в пъти повече от тези ***.

52

vale_karo

преди 1 година

До Мафията вън!Може да си прав . Но погледни какво направиха от България завършилите в западни висши училища след освобождението от Турско робство примерно до 1900година

51

Анонимен

преди 1 година

Нещата с които Нинова е изредила, че се гордее, всъщност са за срам пред света - че само БСП единствени отказали помощ на Украйна. Да иде да се похвали пред Урсула, да видим какво ще й каже тя.Спрете да излагате България, другарко Нинова!

50

Анонимен

преди 1 година

До Мафията вън! - Преброихте ли се колко останахте тия с надеждата? Другите партии са компрометирани, ама за дълго време го правиха, а твоите фаворити успяха за 6-7 месеца да се компрометират. Доброто им образование е много спорно, по нищо не личи, че го имат, а това, че са млади хора, не е качество, временен признак е.

49

r3v0lv3r

преди 1 година

До нервна Корни Корни е нервна, защото до сега оръжието минаваше през американски фирми и тя режеше дебела комисионна, докато лъжеше наивните русофили и в момента се опитва да прехвърли негативите на другите. Добре си е подсигорила родата с за сметка на Украйна, а българските пенсионери ще пият по една студена вода, ама таке е като гласуват за БСП и Възраждане

48

перко

преди 1 година

Лодкаря стана за смях заради ген. Гном пред цяла България! Христо има такава поговорка; Боже пази ме от приятелите ми, от враговете си сам ще се пазя! ДБ пълна трагикомедия сте с ПП, а искате заедно да управлявате! Вервате ли си след като и Нинова ви направи за смях?

47

Анонимен

преди 1 година

Страшен *** е тази.

46

нервна Корни

преди 1 година

Корни е нервна защото от маЦква много са намалили парите на бесепето.

45

Мафията вън!

преди 1 година

Само в ПП и ДБ ни е надеждата! Старите компрометирани партии като ГЕРБ-СДС, ДПС и БСП тябва да изчезнат от политическия живот и нови партии с млади и неопетнени от тъмтия преход в България да водят страната ни напред! Добре образовани в Западни университети млади хора ще са движеща сила!

44

Лъжат и крият!

преди 1 година

Кажете кой и защо блокира GPS сигнала Българската територия в Черно Море? И в момента няма сигнал.

43

Мдааа

преди 1 година

Нинова не може да преживее похвалите за Кирил Петков. Иска й се и нея да я хвалят, ама няма за какво. Нинова не е актуална за съвременната политика. И тя като Борисов трябва да отпадне от политическия живот, те са минало.

42

vale_karo

преди 1 година

До rendetoВсе пенсионерите гласуват за БСП. Било носталгия. Грешиш! Тези с носталгията отдавна измряха. Сега гласуват за БСП които скачаха по площадите за да не им кажат че са "червени "Но веднъж станали пенсионери разбраха коя е единствената сериозна партия която ги защитава.

41

Истината

преди 1 година

Нинова, ти си срам за страната ни!

40

Мнение

преди 1 година

Щом сме страна, която произвежда оръжия, напълно нормално е да изнасяме.

39

Анонимен

преди 1 година

Тука само троляка на ПП прави пушилка инак са гола вода

38

Анонимен

преди 1 година

Браво Нинова!!!!!! Представям си Дебелия Пинокио;)))))))))))))))))