101

Смех !

преди 1 година

Пинокио и власт ??!! Той иска власт , за да вземе още една къща в Брюксел !!! Е, този пуяк най-много крещеше за "Къщата в Барцелона" , а се оказа, , че къщата не е в Барцелона , а е в Брщксел и не е на Борисов , а на Пинокио !!!!!!!!!!!!!!!!! Колко къщи и дворци има още, които не знаем ,които са на тези мошеници ???? Колко??? И защо Главният прокурор не е възложил да се разбере ???? Кога ще знаем кой колко наистина краде в България ??? КОГА ?????????

100

Анонимен

преди 1 година

Лошо ми става като виждам, че 12 години ни управляваха най-големите некадърници и престъпници, а още се намират платени писачи, които ги защитават.

99

Анонимен

преди 1 година

И ще се наложи да отслабнеш, мравояд?

98

О, божке паникаа

преди 1 година

Тия предният път не се искаха. Сега от страх да не изпаднат се обединяват. Ако ги потресе още малко паниката, ще предложат и на Възраждане. За тях скрупули няма. БСП, Славчо, който е навит, стига те да са на софрата.

97

Анонимен

преди 1 година

Кой краде повече от ГЕРБ? Ами само ГЕРБ-СДС.

96

Анонимен

преди 1 година

Така е, ГЕРБ са най-добри в кражбите, но са и първи по некадърност да управляват. Първенци демек.

95

Анонимен

преди 1 година

Да се смееш ли, да плачеш ли. Даже не само не е смешен този, но не е и интересен. Каква власт сънува. Прилича ми на вестник Работническо дело. Четеш заглавията само, съдържанието е безлично.

94

До 95

преди 1 година

До Анонимен Не значително, класа по-добри в управлението на държавата! Всички друго е дива, необуздана завист към по-способните от теб!

93

Ха ха ха

преди 1 година

Обединени в кражбите.

92

Анонимен

преди 1 година

До Д-р Челинджър 86. ГЕРБ са доказано по-добри в краденето.

91

Анонимен

преди 1 година

Тоя да се отучи да си бърка в носа пред хората, пък тогава да се пробва да управлява, че е срамота.

90

Българин

преди 1 година

Г-н ТОШЕВ И ВИРТУОЗНИТЕ МУ. Ако те ми свирят, ще им я изпея тази за ВАСИЛКАТА.

89

Анонимен

преди 1 година

Не знам за кого ще гласувам, но знам, че ще гласувам против ГЕРБ-СДС. Те са най-голямото зло за България.

88

Милионер

преди 1 година

Този ще търси формулата. А пък тя е повече от ясна. С такина като него и Борисов, нищо добро не очаква България. Както и с генерали като гнома, Радев, Мутафчийски и да ме прощанат другите. Те сигурно са отишли да се бият във войната, така че изобщо не ме интересуват. КАТЕРИНО. ИВА И ВЕЛИСЛАВА. КОСТАДИНОВИТЕ.

87

Тук нямаш шанс...за

преди 1 година

нормална държава, ДС поДСтавени слага на власт - кражбата е безкрайна.

86

Анонимен

преди 1 година

Доказано е, че ГЕРБ са най-некадърните и най-престъпните, така че гласувайте за нещо по-добро.

85

Д-р Челинджър

преди 1 година

При ГЕРБ ще отиде властта, където и е мястото. Защото те са доказано по - способни. Вие, христо и приятелите ви кирчо и кокорчо сте голяма работа само на приказки!

84

стъкмистика

преди 1 година

Та те нямат власт дори над себе си. Защо им позволяваме да имат власт над нас!?

83

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Глас Народен - Глас Божийй,........Преврат ли ще правиш Баа Христууу........Още Не си Видял Народната Любов - но как си тръгнал ще я видиш ..........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

82

Ефрейтор

преди 1 година

Изобщо не са им ясни нещата на политиците и техните лидери. Подполковникът Цонев ги разбираше нещата. Лека му пръст на приятеля ми. Истински българин беше. Както и тези от специалните и тайни служби на България. Като се качеше в джипката, просто ми казваше КАРАЙ. Аз го питам, добре де, другарю подполковнвик. Аз, че ще карам, ще карам, но ми кажете къде. ТИ ЗНАЕШ, ми отговаряше той. Където ги закарах, там те КОМАНДВАХА. Това е причината, поради която ШОФЬОРИТЕ И ШОФЬОРКИТЕ от БГ са ми приятели.