161

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Надявам се,че след 35 годишного крадене и безчинстване, българинът вече добре разпознава палачите, крадците и продажниците на Майка България и напролет няма да им позволи да помиришат властта.

160

Васил

преди 1 година

Този виден грантаджия се чуди как да се закрепи на държавната хранилка!

159

Анонимен

преди 1 година

Ще се олигавят един друг навсякъде,само и само да са на власт.Гнилочи нещастни.

158

Ъхъ !

преди 1 година

Амиии, стана ясно само едно - Борисов няма къща в Барцелона , няма пачки и кюлчета , нооооо виж, Пинокио има къща в Брюксел има дарение стотици милиони от мафиотски организации, има пачки , има сигурно и кюлчета !!! Доказано е мафиот- получава нареждания директно на повикване в джипа на олигарха !!! Еееех, Пинокио, има да те дялка Гешев , но кога ? КОГА ,бе, Гешев ?

157

Анализатор

преди 1 година

Това нечистоплътно комунистическо изкопаемо се тиражира като политик !!! Това е ужасно ! Един доказано некадърен и празен човек се изявява като водач на активност по унищожаване на България ! Кой му разрешава това ? Главният прокурор , защото не го разпитва за имотното му състояние и золумите му като некадърен политик ! Като нулев политик! Защото е една НУЛА ! Не, две НУЛИ е ! И мирише,не ,вони!

156

Анонимен

преди 1 година

Ристо излъга в имотната си декларация, като обяви смешно ниска цена за семейната собственост, апартамент и гараж в Брюксел за 2500 лв. В трудовата си книжка има само "министър" в правителството на Борисов.

155

Анонимен

преди 1 година

158 Твърде дебел и грозен е за Пинокио, но лъже повече.

154

Лъжецът

преди 1 година

Пинокио търси формула да остане във властта.

153

NoirFire

преди 1 година

80 % процента от българите се задавят от смях като видят физиомутрата на Киро по телевизията, това че не гласуват е друг въпрос !

152

Анонимен

преди 1 година

Вие власт няма да видите тъпан смотан

151

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Не е важно какво е добре за шайката,която оглавява този нелицеприятен и душевно нечистоплътен субект,а важното какво ще е добре за България и за българския народ.Но в никакъв случай слугуването на господарите и шпионите от Козяк не вещае и не води до добро за децата ни.Поради това, напролет задружно да изметем тази шайка и никога повече да не допускаме да помирисва власт.

150

Ха-ха

преди 1 година

Няма в природата такава формула, която да даде на ПП +ДБ самостоятелна власт. Дори заедно няма да са първа сила. Обаче от US-амбасадата могат да заповядат на Баце и Сокола да им дадат нужните гласове, със заплахи естествено.

149

Анонимен

преди 1 година

Явно ГЕРБ са впрегнали милиардите от чекмеджетата, за да разбият ДБ и ПП отвътре. После ГЕРБ пак ще крадат много милиарди.

148

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да не харесвам Христо Иванов, все пак той е за предпочитане пред Бойко Борисов. То всеки друг е за предпочитане пред Бойко Борисов.

147

Анонимен

преди 1 година

Тоя ми става все по-противен от ден на ден

146

=

преди 1 година

Този из.мамник има къща в Брюксел декларирана за 250б лв. А гаража към нея 231 лв. Колтуклиева го принуди да си признае,но къде блее гл.прокурор?И откъде има милионите да купи тези имоти?А от години дрънкат за къща на борисов Барселона ,без да докажат каквото и да било.

145

Анонимен

преди 1 година

142 ГЕРБ е първа политическа сила, за кой ли път. На следващите избори ще получи още гласове.

144

Анонимен

преди 1 година

141 Или АА гнома и компроментирания Христо Иванов ще напуснат ДБ, или тази олевяла безпринципна партия ще бъде изключена от ЕНП.

143

Анонимен

преди 1 година

127 Избягвай "щяха", концентрирай се към сегашно време. Кой наду инфлацията- ПП. При ПП цените полетяха нагоре. Киро и Кокорчо оскъпиха газа с посредници и взеха огромни дългове.

142

Анонимен

преди 1 година

138 Не е вярно, че еврофондовете ги пуснаха заради Орешарски. Служебно правителство няма прерогативите за подобни мерки и реформи, за които също трябва време. Такива бяха предприети от ГЕРБ.