304

Анонимен

преди 1 година

От бостана на Доган в Росенец, докъде може да се стигне с такъв катализатор - до инхибитора

303

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

302

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните изядоха за 7 месеца излишък граден 12 години от ГЕРБ и Бойко. Още месец-два и щяхме да обявим държавен фалит. Тези така са били и в частния си бизнес. Всичко е карано към фалит.

301

Гражданин

преди 1 година

Упазил Бог от таквиз ,,добри сили" - крадливи и нагли мекерета! Народе беден, докога ще ги търпим?!

300

Мдааааа

преди 1 година

Опазил ни Бог от такива "добри сили". Добре че нямат никакъв шанс да управляват след голямото ***.е на ***-Кокорчивото правителство... Да не говорим, че ще се изпокарат за места още при съставяне на общите листи. Политиканстващи шарлатани.

299

Анонимен

преди 1 година

Киро шоумена защо още не е в Централният Софийски Затвор а говори за обединение с този и онзи???

298

Анонимен

преди 1 година

Дори руската пропаганда не успя да направи САЩ толкова омразни на българите и да опорочи българските медии, както Херо Мустафа. С инсталирането на ПП, начело с нарушителя на българската конституция Кирил Петков, тя създаде хаос от омраза и съсипия в държавата. А медиите послушни и страхливи, отдалечени от истинската журналистика.

297

Dj dance machine

преди 1 година

Днес някои прави мръсотии утре тои щее в същото положение.Господа не забравяйте утре може да се окажете в моето положение правете каквото искате всичко се връща на тоя свят

296

Анонимен

преди 1 година

Мафията се настани във властта с инсталирането на ПП,ДБ,БСП,ИТН в управлението. Мутрите с бели якички си купиха цели партии/ДБ,ПП/ и политици/Петков, Василев, Гюров, Присто Иванов, Настимир Ананиев.../. Главни спонсори са Нексо, Прокопиев, Цв.Василев, черепа, Бобокови, Маджо...и останалата червенасволач. Опитаха се да овладеят държавата и да перат руски пари, да криптират реални държавни пари, чрез БНБ, като поставят за гуверньор Гюров. Добре, че се скараха с ИТН, които ги свалиха.

295

Буч

преди 1 година

Къде е оня рапер дето зарибяваше няколко поколения с леки наркотици в песните си и сега се прави на комсомол- будист,пацифист -нон-стоп индийски филм.

294

Джурасик П-но Парк

преди 1 година

Лошото на това да си лягаш с подчинени е ,че все те лъжат, че си много добър тиранозавър палав... добър, добър колко да си добър колкото пенсионер на две мастики.

293

Анонимен

преди 1 година

Разсипия, грабеж, продажност, лъжи и некадърност. Тона е ПП.

292

Анонимен

преди 1 година

Киро на страната на историята. Или, да живее международното положение. Ако искате да слушате изрази без всякакъв смисъл, слушайте Кирил Петков ПП, Киро просто така известния.

291

Безполезни сте!

преди 1 година

Тия само ланкат като мормони говорят некви работи от две години и резултата е на лице,не ни взеха в шенген щото Киро орева цел свят че сме тровили с една каса домати цела Европа.... две години само негативни резултати във всичко то бива бива ама това е рекорт за бреда и безполезно говорене на празни приказки.Само лъжи и то все полезни лъжи от патриотизъм.От патриотизъм погазиха конституцията от патриотизъм купуваха гръцка газ дето гърците я вземат от Турция. Радев поне махна гърцкия прекупвач...

290

Анонимен

преди 1 година

Киро просто пак обърка "думичката". Може би защото :" татко му каза". Или поради "куролацията".

289

Добри Добрев

преди 1 година

Ти за ,,добра сила" ли се мислиш,чадо?Тогаз направи нещо добро-стегни си багажа,и,от където си дошъл.

288

Шумкари демократи

преди 1 година

Само не знам тия комсомолци защо преставляват демократичната общност.Бивши доносници,деца на доносници и крадци на едро се върнали да продължават заветните дела на комсомола кражба до последно и винаги заедно със силните за деня ....

287

Киро дънера

преди 1 година

Тия една дупка немат запълнена освен на Ленчето ,и се правят на способни единствено в далавери и комисионни са добри за народа само зло дойде от тях.Тока го правим с местни ресурси и старо руско ядрено гориво ,Газ за ток в БГ не се ползва,а обвързаха цената на тока с газа и тя е завишена спеколативно с 800% от там и инфлацията дето ни изяде 30% от доходи и спестявания .Сега следва жътва на имоти с комбайната-висока лихва + стегнация...

286

Майстори

преди 1 година

Направиха 40 милярда дълг сега искат още толкова.Всяко Бг семейство в момента дължи 20 000 лв на кредиторите тези пари ще ги вземат нема мърдане.Кредиторите назначиха Киро и Асен да им трупа кредити бонусите са с койни не с чували за смет.

285

Роко2

преди 1 година

Ленчето е тука цъка минуси на всички дето сте анти Киро ,докато баджото лъска плочките в банята.