47

Смех...

преди 1 година

Нашите комунисти и русофили РАЗИГРАВАТ "украински вариант с Р.С.МАКЕДОНИЯхахахааа.....

46

Анонимен

преди 1 година

Хахахах...***!

45

Петров

преди 1 година

Боко Селяка от село Банкя като какъв решава външната политика на страната?

44

:)

преди 1 година

:)

43

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си мазохист за да кажеш това в този момент

42

ДС

преди 1 година

Колега агент Буда, това сам ли го измисли или някой ти прочете директивата от Мустакатата?

41

Затвор

преди 1 година

Затвор за тази поредна алчна американска марионетка. Може да псуват, заплашват и пребиват ежедневно хора с българско самосъзнание, може да се гаврят с нашата история, но щом Големия брат нареди от Вашингтон алчната американска марионетка без свян би продала и майчиното си мляко

40

В затвора бе тикBo

преди 1 година

Остави тая опорка бе Буци,най доброто за България ти да си в затвора! Жалко,че американските *** те закрилят! Но и ти ще го отнесеш,ако не от правосъдието в България,то ще е отнякой прецакан бизнесмен или превъртял от бедност българин! Сега преди местните избори си дал указание общините да продават своите активи на ваши хора,но да знаеш и кметовете ви също ще отговарят за кражбите наравно с теб! пътник си Буцане,отегли се с мир ,в противен случай

39

Милионер

преди 1 година

Борисов продължава да сънува кошмари, че комунистическият следовател Рашков арестува комунистическите пожарникари като него. С таксива бивши комунисти, нищо добро не очава България. Избори след избори, а пък държавата все няма пари за заплати на депутатите си. За разлика от мен.

38

Анализатжр

преди 1 година

Най-доброто за България ще е, ако този си намери членската книжка и не прави коалиция със СДС-то на куките от бивши членове на БКП-то. Демек, партията му Герб минус тази на СДС. С такива политически лидери като него, изобщо не се учудвам, че президента го заболяха главата и ръцете от връчване на мандати. Все пак, този за Нинова беше първия за новата 2023 г.

37

Анонимен

преди 1 година

Като изчезнат и македонските плодове и зеленчуци /защото и РСМ ще е в ЕС/, тогава дали ще е добре за България? Май е по-добре ние да излезем, че да се усетят те да не влизат.

36

Анонимен

преди 1 година

Този *** е бил 12 г. премиер на България. СРМ и Албания са в НАТО.

35

От хората

преди 1 година

Не го упреквайте,така му е казано,така говори.Ще го попитам знае ли какво е таралеж в гащите.Да обясни на европейците.

34

Най-доброто за

преди 1 година

България е да изчезнеш завинаги от политиката като за 12 г при царуването ти ДОКАЗАНО станахме най бедната и най измираща и най корумпирана и най най .... нация защото все полошо ще става заради такива като теб

33

абе

преди 1 година

много кисела физиомут,ра, да не закусва с го/мна?

32

Руми

преди 1 година

ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ

31

Анонимен

преди 1 година

В момента на държавата е необходима стабилност, която може да се осигури от системни партии и много силна опозиция.

30

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ притежава голяма част от бизнеса в Македония: ТЕЦ-ове, фотоволтаици за 3 милярда евро правят в Кичево, захарна фабрика ,златна мина, мина за олово и още много други неща.Логично е ГЕРБ да иска МК да е в ЕС.Те с Ветото си принудиха Макетата да си продадът държавата на ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 1 година

Първо Пендиков да си покаже БГ личната карта,защото има твърдения че не е БГ гражданин,а е подал молба за БГ гражданство след като е бил задържан за притежание на наркотици. Второ Кой подари газопровод на стойност 3,5 милярда лева или евро на Путин и Ердоган? Кой подаряваше подаръци на Путин,Ердоган и Вучич? Отговора е ясен. Кой уреди България да плаща неустойки на Русия по 1,5 милярда евро на година за години напред за Белене? Отговора е ясен. Къде има Руско влияние?

28

кюлчета , пачки

преди 1 година

кюлчета , пачки , суджуци , Барселона , милиони изчезнали в брой от Хемус, Гинка от Пазарджик , подпорни стени , кмета на Симитли, незаконни зайчарници , ловни хижи , миски , кумгейт , апартаментгейт , Златанов , калинки , Капитан Андреево , златни огради , златни гьолове , мишо Бирата , "ало Ваньо" , Костинброд. Гласувайте си крадци , останете си бедни.