257

Дърт

преди 1 година

До Великан 182 - Ами тогава изпей панегирик на "великана" с несменяемата зелена тенниска!

256

Анонимен

преди 1 година

И тези ли се набиха директно в София? Ето затова въздухът е гаден и е толкова мръсно - защото всички идват тук.

255

нн

преди 1 година

DW каквото пише, винаги не е перфектно.

254

Анонимен

преди 1 година

Галина ми прилича на онзи шофьор, дето смятал, че всички карат в насрещното, като изключим него самия. Ако историята изобщо е вярна, а не украсена, бас ловя, че е либералка, пацифистка, подкрепя ЛГБТ и консумира само западни или финасирани от Запада медии. Впрочем и на Запад немалки групи от населението разбират какво се случва, но малцина се осмеляват да говорят заради страх от остракиране. Прилича на ковид-истерията и психозата се насажда от същите кръгове.

253

абе

преди 1 година

руснаците са си дори много добре, а спецове по промиване на мозъци са янките, но всичко ще им се върне с лихвите!

252

Славист Варна

преди 1 година

До минуващ: Кога си билА в Русия? Защото в момента стандартътх на русите и по-добър от българския. Що се отнакя

251

Зе

преди 1 година

Забавна статия, но ние сме българи. Не ни пробутвайте подобна сълзлива пропаганда. Запазете я за Западна Европа.

250

Точен

преди 1 година

Русия побеждава. Западът е в траур.

249

Само питам

преди 1 година

До МинуващА теб лично направо в гулаг?

248

Анонимен

преди 1 година

Когато говорим за разликата между това да харесваш свинско и да харесваш св и не, същата история е и с Украйна. Украйна не иска Русия да властва над нея, но Украйна си остава "св и н ско" за Запада така, че не мога да уважавам украинците.

247

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда на тема пропаганда.

246

Минуващ

преди 1 година

Всички русофили трябва да пратят децата си да учат в Москва или Санкт Петербург, за да разберат те самите за какво мракобесие става дума. Защо пращате децата си в либерални демокрации? Путин приветства отрочетата Ви във втората Ви родина, лична покана ли чакате? Пратете ги едно вишУ да изкарат да видим каква песен ще пеете след това за Бай Дън, за банани, за РСМ, за не знам си какво.

245

Психиатър

преди 1 година

Безмозъчна статия за "промити мозъци", все по често явление в родната преса.

244

Анонимен

преди 1 година

Македонците са наясно, че българите нямат симпатии към тях. Това, което македонците не знаят е, че и сърбите нямат симпатии към тях. Сърбия просто иска да владее Македония. Това е като: аз обичам свинско, но не харесвам с в и не.

243

Анонимен

преди 1 година

РСМ е мечтата на Сърбия да се свърже през и чрез Югозападна България с Македония в нова Югославия. Сърбите искрено ни мразят и така е било още от битката през 1396 год. при Никопол, в която се бият срещу Европа и цар Страцимир на страната на Османската империя. Русия трябва да знае, че тя е добре, когато е с България не, защото сме велика държава, а защото сме вратата на Русия към Европа.

242

Анонимен

преди 1 година

За малко да се разплача ...ми мъжлето ти да отива на фронта да се сражава за правдата то така всеки може бяга и плюе от далеч ето има възможност да се бори за правда

241

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Не са промити Мозъци- А Руски Националисти :))) Не Можеш Да Им Се Сърдиш- Че Са Националисти - Така е в Много Други Точки на Света - даже и в Турция- Глобализма е Мъъртво родена Идея ,........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

240

Анонимен

преди 1 година

Дами и господа, влизаме във втори етап на СРЕДНОВЕКОВИЕТО! Образованието е ненужно! Истината е химера! Обичайте се! Плодете се! Ние ще ви намерим работа!

239

Анонимен

преди 1 година

А истерията около РСМ.Така се почва.После става безнадеждно.Тъй, че никой не е ваксиниран срещу такива неща.

238

До препърс

преди 1 година

Препърс, стига писа глупости - Пригожин пита за теб . Записвай се във Вагнер стига си си губил времето тук , отивай да бориш евроатлантизма.