297

До 306

преди 1 година

До кико Че какво общо има Русия с християнството.Там християни са само 47%

296

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

295

Кремълски Бакшиш

преди 1 година

Ако имах акъл да карам такси в Германия вся вам будет хорошо. Ама аз си от КГБ все пак

294

Анонимен

преди 1 година

Разлагащия се капитализъм надживя Коминтерна, Октомврийската, Варшавския, Югаславия, СССР ... Сигурно ще надживее и Руската федерация

293

Анонимен

преди 1 година

какво прочетох сега? какво е това? Какво си позволяваш? една лъжа, една фалшива. Напиши по-добре как се изгаря корана демократично, свободно

292

хо хо хо

преди 1 година

До ДАВАЙ Вова! - Ами така си е. Преди войната на Путин, по всички канали се разпростираха руските фейкове за "западналия запад" където всички от източния блок и русия бягат. Добрите винаги ги мразят. На запад не мразят Путин, просто съжеляват изстрадалия руски народ.

291

ХА ХА ХА

преди 1 година

Крепостни селяни

290

Анонимен

преди 1 година

304 Ако не одобряват Путин, защо не го свалят? Колко милиона са? Като се вдигнат всички, могат да приключат с режима на Путин. У нас само лъжат, че уж, бягат от Путин, за да останат. Руснаците вън, от България. Утре, някой побъркат руски диктатор, като Путин, ще налети да ги "защитава" с оръжие.

289

кико

преди 1 година

Русия няма шанс да оцелее,ако приема *** идеологията и псевдо демокрацията на Запада.Рухне ли Русия,отива си правото на свободен избор,поне на вярвания и самопоределение като индивид.Запада,чрез ЕС нагледно ни демонстрира съсздаването на една тоталитарна общност,за която плурализма е изява на античовешки цености.Така наречения свободен свят загива,изоставяйки християнските си ценности.

288

ДАВАЙ Вова!

преди 1 година

Сталин: "За верността на пътя, съдим по силата на плюенето на неприятелите!"

287

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са добре дошли в България. За да останат те могат да говорят много неща, но са с промити мозъци, страдат от грандомания и са потенциални руски шпиони, ако вече не са. Да се върнат в агресивна Русия. Там няма война, те са икономически мигранти.

286

Иванчо Йотата

преди 1 година

Вчера в магазина чух една жена да говори на български и викам хайде да се прегърнем... голяма грешка.... това била жена ми

285

Дойче Веле

преди 1 година

Дойче Веле и приключваме с четенето. По-голямо промиване на мозъци от техните статии едва ли има.Черни овце има навсякъде, а оправия - никъде!

284

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 298 В Русия храна има , но живот няма. Има страх от бъдещето и от Путин.

283

анонимен

преди 1 година

какво се чудите статия на *** василева тя реалности за Русия не може да пише.

282

Анонимен

преди 1 година

Тия хора казват, че са подложени на репресии и не смеят да кажат нищо, че ги прибират по затворите за щяло и нещяло, те обясняват, че имало супи по заведенията в Москва и кво да ядат. Кой за какво си мечтае.. един за супа друг за достоен живот!

281

Анонимен

преди 1 година

А пък аз гледах едно видео заснето от извънземни дето си купуват летящите чинии от Владивосток. Казаха, че посудата им като цяло била много качествена и на тяхната планетата нямали такава.

280

Доктор

преди 1 година

Имало е изследване на Путин и установили, че е брат на Ким Чен Ун.

279

Анонимен

преди 1 година

Ето за това дори и руснаците да спечелят нещо в Украйна (в което се съмнявам) то като цяло губят. Остават изолирани от света поне за десетилетия. Очаква ги сценария на С Корея.

278

Анонимен

преди 1 година

до 294 Таня - Кажи, сьор шери, какво й е изостаналото на Русия> Тези дни гледдах едно видео, заснето от американци, които обикаляха заведенията в Москва. Влязоха в една огромна закусвалня на самообслужване, в която се хранеха може би хиляда души - пълна с десетки ястия, супи, десерти, печено месо и риба. избраха си ястия, сладко-сладко се нахраниха и останаха много доволни