5

Анонимен

преди 1 година

Ако беше черен, щеше да е герой. И ако някой още си мисли, че в САЩ има законност и справедливост, ето ги фактите.

4

Стамат

преди 1 година

Абсолютна политическа поръчка от страна на неонацистката администрация на Байдънвъв Вашингтон. Погледнете само какви измишльотини само се изтъкват в съда, че "полицай е починал в следствие с напръскване с безобиден спрей /не за служебно ползване от служители на реда/, а по-всяка вероятност закупен от оръжеен магазин". Тази присъда окончателно затвърдява мнението в мен, че наистина САЩ са най-отвратителната полицейска страна в света !!!

3

Анонимен

преди 1 година

Принципно за нападение над длъжностно лице трябва да има ефективни присъди. Реално трябва хората да имат респект към полицаи и доктори. Понеже виждаме какво става в България. Римляните нападат полицаи с брадви и ги осъждат условно. Бият лекари по болници и пак условно. Мен защо не ме бият полицаи неправомерно. Нито ме пръскат със спрей. Вероятно понеже не нарушавам правилата. Естествено и те не са цвете за мирисане,но за това е виновна неработещата ни правосъдна система.

2

Лютива чушка

преди 1 година

Значи, напръскал ченгето със спрей и полицаят умрял от удар в следствие на стрес. Това медицинско заключение е доста странно. Преди години американец яде люти чушки в София и едва го спасиха в Пирогов.

1

Анонимен

преди 1 година

То по тая "съдебна" логика има полицаи в Канада и Австралия, които трябва да са осъдени на доживотен затвор за пръскане с лют спрей... Някой помни ли бабата в Канада, която полицаят трябваше да се наведе, за да напръска в лицето... Или 14 годишните момичета в Австралия, които напръскаха защото не носели "маска" на улицата... Когато "съдът" служи не за правосъдие, а за уреждане на политически и идеологически сметки, нещата са много лоши.