20

Анонимен

преди 1 година

По научните закони ваксината трябваше да осигури стаден имунитет при 70% ваксинирани. Ситуацията в силно ваксинираните държави показва, че такова нещо не се е случило. Едиственото, което ваксината е осигурила е издояване на това стадо, а също така и неговото остригване.

19

Анонимен

преди 1 година

Българинът с пословичната си недоверчивост не се ваксинира. И така се спаси от пандемията на ваксинираните, която се вихри в момента.

18

Анонимен

преди 1 година

Смъртността в Германия е около 6 пъти по-висока от България. А уж ваксината трябваше да предотврати това.

17

Анонимен

преди 1 година

Герамания са 11 000 заразени и 120 починали. Ама умират спокойно, понеже са ваксинирани.

16

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Под секрет ще ви кажа, че тестовете нищо вярно не показват. Колко са "заразени", колко са "потвърдени"- всичко е едно към гьотере. Така се прави от самото начало, колко да натъманим нещо и да ви накараме да се бодете. Все пак с колегите сме на процент- бучнеш си ваксина- на мен ми пада парица. Да имам за квалитетна напитка. Е сега си капвам два пръста Джони за разтуха с малко ледец и ви казвам наздраве.

15

годжито

преди 1 година

Ударихме ли 40 хил чуваля ??

14

Призив

преди 1 година

До всички дупчени с ковид препаратите: Потърсете отговорност от палачите си, докато можете. Проверете какво се случва по света с такива като вас. Така както нищо ви няма, изведнъж ще се преселите в другия свят, а тези които ви го причиниха ще си живеят живота.

13

До ваксър номер 7

преди 1 година

Нали сега в края на януари трябваше да има нова вълна? Вашият говорител проф. Ива се закани за 5000 случая дневно. Преди това Пухчо от Берн страхуваше хората, че иде нова Ковид вълна. Мога да ви кажа защо прогнозите ви не се сбъднаха-българите не се набодоха. Ясно може да се види че всяка "Ковид" вълна е предшествана от поредния бустер, прогласен от ваксо култа. Мога да потвърдя че бройката на ваксоидиотите намалява стремително. Онзи ден погребаха един от нашия блок с два бустера. Инфарктче.

12

Анонимен

преди 1 година

Ковид е измама. Няма такова чудо, ваксаните не ги съжалявам. Щом още вярват, всеки може да си ги лъже и манипулира както си иска. Има и глупави хора на тоя свят.

11

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърският балон отдавна се спука. Не се напъвайте! Няма смисъл.

10

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, че ги връзват възрастните. Били агресивни...и така, докато ги уморят.

9

Анонимен

преди 1 година

Пак са убили безнаказано двама човека в болницата. Казаха ми, че и Татяна Лолова така са уморили? По възрастните този протокол на СЗО ги довършва. Връзват им ръцетеда не се съпротивляват. Ако имсте нещо гледайте да не влизате.

8

Анонимен

преди 1 година

Много си зле, номер 8. Като дърта свекърва блеееш едно и също. Смени плочата. Ковидът е измама, а ти лично си част от измамниците.

7

Анонимен

преди 1 година

Дълго време има спад на броя на новите случаи и малкото останали неваксинирани решиха, че може да им се размине. Последната голяма вълна беше преди една година през януари 2022 и после имаше една слаба вълничка през юли 2022. Когато се надигне следващата вълна, неваксинираните пак ще се втурнат да се ваксинират.

6

Анонимен

преди 1 година

При 2 милиона ваксинирани от живеещите в България хора на възраст над 20 години, останаха ли още неваксинирани? Ясно е, че в България не живеят 7 милиона, след като няколко милиона български граждани са в чужбина. Колко са хората живеещи в България на възраст над 20 години? 2,5 милиона или 3 милиона.

5

Анонимен

преди 1 година

Заради такива, като тези 154 си патя 5 милиона. Аман от офси. Ако не бяха те, досега да сме забравили за това извращение и да сме наказали ковмафиотите.

4

Анонимен

преди 1 година

"През последното денонощие са били поставени 154 дози ваксина срещу КОВИД-19."- верно има още б а л ъ ц и да си инжектират отрови?!-

3

Анонимен

преди 1 година

Колко ви плащат да пишете тия глупости бе?

2

Добар Ден

преди 1 година

Още ли вЕрвате ???

1

Нела Христова е лесб

преди 1 година

не стига че драскате глупости 24/7, ами триете, че и банвате!