273

тя

преди 1 година

Заради тоя циркаджия - 1м и50 см са загинали около 600хил укр мъже и малко по- малко русначи ! Престъпник от най- висока класа !

272

тя

преди 1 година

Ти крий оръжие и войници в жилищни блокове и после ооооолллеле ! Руснаците няма да си хвърлят ракети безцелно !

271

обикновен

преди 1 година

евреин-нацист

270

ГНЕВЕН

преди 1 година

До кога ще ни натрапвате този вонящ наркоман?Всеки ден гледам тази противна ,продажна и лукава физиономия.Гадния евреин съсипа страната си за да угоди на краварите-ФАКТ!

269

ББ

преди 1 година

А ти какво искаш война е измоли си я сега не се оплаквай

268

Реалист

преди 1 година

До Анонимен Следва шоуто:КЛОУН С ЛЕОПАРДИ

267

Вуте

преди 1 година

Мизерна мишка

266

Офф ,да се омита

преди 1 година

Гнусна ,долна ,продажна твар...Всеки божи ден ни я натрапвате-факт!Няма как да е безплатно!

265

анонимен

преди 1 година

И кое му е украинското на Зеленски родителите муса в Израел еврейте не го искат и не го защитават.Одеса е руска бил съм на работа там бългрите и еврврейте са повече от украйнците.Слушайте песните на банд одеса са на чист руски език на украинси диалект се говори в област Киев 90 километра на север от Одеса.

264

Кос

преди 1 година

Много е важно, кога е признал в началото или в края на линията.

263

Психиатър

преди 1 година

До Анонимен"...И ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ КРЪВОЖАДНИ ПАНДИЗЧИИ ЗАЛЯХА МНОГОСТРАДАЛНА УКРАЙНА!" Ако са ви залели или затаковали хиляди кръвожадни руски пандизчии, се обадете в клиника Многострадалната украйна. Разполагаме със свободни легла и добри специалисти в областта на психологията и гинекологията .

262

Чакай бе...

преди 1 година

...слава кокаина, нали танкове ше идват - тръгваш към Крим, после до Москва, сега мрънкотиш, ти му отвyрза ръцете. За него си е супер лесно да нареди катюшите и камък върху камъка да не остане -> натам го тикаш, вместо да седнеш на масата и да кажеш, ще си спазвам Минските споразумения, фашагите от 2014та ще ги обеся, Крим остава руски и руснаците се изтеглят. Сега просто Путин ще си срине всичко в Източна Украйна със земята - даде му повод точно ти, ще ви натири на Запад от р. Днепър и така...

261

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, абе нали Украйна била побеждавала, защо сега се тръшкаш?

260

Анонимен

преди 1 година

До Демократ като твоите безсмислени коментари, ти си постоянно присъствие тук, сигурно работиш за сайта

259

Анонимен

преди 1 година

Слава кокаина Z

258

Анонимен

преди 1 година

ТЪЛПИ РУСКИ ФАШИСТИ, ЧЕЧЕНСКИ ИСЛЯМИСТИ И ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ КРЪВОЖАДНИ ПАНДИЗЧИИ ЗАЛЯХА МНОГОСТРАДАЛНА УКРАЙНА! ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ И ОРДИТЕ НА ПУТИН ЩЕ БЪДАТ ПРОГОНЕНИ ОБРАТНО В МОСКОВСКИТЕ БЛАТА!

257

Демократ

преди 1 година

Традиционното вечерно изявление стана като шоуто на Слави. В началото беше интересно, после затъпя и изпростя.

256

Психиатър

преди 1 година

Значи руснаците сами си разрушавали градовете .... Освободиха се легла на 4 км заповядайте. Ако донесете доказателствата със себе си, ще имате редкият шанс да получите отделна стая с тапицерия.

255

гого

преди 1 година

До АнонименПреди 24.02.2022 градовете в Донбас ги разрушаваха про руските сепаратисти ръководени руските граждани и служители на ФСБ Бородай, Гиркин и пр., а също със директната помощ на "зелените човечета" от руската армия. Доказателства - в градовете без сепаратистите, разрушения нямаше до 2022, когато руската армия дойде да "освободи" и тях от жилища и всичко.

254

Кос

преди 1 година

До Париж!!!??? В Австралия никой не е освирквал руските тенисисти.На не всички хора, дамаджаните им са пълни с ферментация от фобии, злоба и комплекси..Така, че не се обзалагай.