177

абала

преди 1 година

Много ми е интересно а защо не коментирате въпроса с колко е намаляло Рускоезичното население на Украйна за тези 30 години? Щото там темповете са много по-висаки заради тоталния натиск за асимилация от фашагите, забрана на Руския език, смяна на имената с Украински и т.н. След цветните революции руснаците осъзнаха че не може да се продължава с интернационалните глупости докато в Украина скандират за смърт на москалите, та си смениха политиката и започнаха и те натиск за асимилация.

176

Гласоподавател

преди 1 година

По интересното е защо българското население намалява при демокрацията?

175

БЗНС

преди 1 година

Фашизъм означава една еднопартийна система. Като чета за "фашистка Русия" и си помисля, че само в Думата (руския парламент) са представени повече партии, отколкото двете партии, видими в САЩ...

174

Мигранти Украински

преди 1 година

Намаляват щото от мизерията в корумпирана Украйна всеки гледа да бяга у Европа да живее на помощи и на заплати в евраци.

173

Ковид-19 Ваксините

преди 1 година

Западните ваксини срещу Ковида действат на украинците.

172

ре

преди 1 година

ами поради коята бг остана 5 милиона бетер сьс туриците и *** така и руснаците като нашите демкрати го правят от чиста лубов американците обичат нас руснаците обичат украинците

171

toti

преди 1 година

Явно терора който е водила Русия към Украинците ги е накарало да се приберат в държавата,а съм сигорен,че сега или след войната много от тях мразят още повече Русия и ще се приберат да живеят в ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЙНА,която ще е в Европейското семейство. Чудя се ЗАЩО НАШИТЕ В СРМ още стоят и търпят това УНИЖЕНИЕ а не се приберат в БЪЛГАРИя !!!Ще видите как Косово и Албания ще претопят Македонците !!!

170

Анонимен

преди 1 година

кажете как Българите намаляха от 9 милиона на 5 от прекрасната демокрация

169

Хахо

преди 1 година

Укроредакторът пак се е засилил към пропастта.

168

Анонимен

преди 1 година

Бандеровските тълпи бродеха из страната като глутници бесни кучета. Полското издание на The First News говори за варварството на украинските нацисти:

167

Анонимен

преди 1 година

Бандера е основателят на украинския нацизъм и неговият рожден ден е национален празник. В Украйна отдаването на почит на нейния най-известен антисемит и главният нацистки сътрудник на Втората световна война е много важно нещо.

166

Анонимен

преди 1 година

Клането на евреи в Лвов е документирано от самите нацистки колаборационисти. Снимките от тези години са просто шокиращи. Но днес в Лвов има паметник на Бандера на стойност 47 милиона долара и една от главните улици на града е кръстена на него.

165

Анонимен

преди 1 година

Фашизма се възражда не само в Украйна, но за жалост в цяла Европа.ФАКТ.

164

Анонимен

преди 1 година

И един човек да е убит за него това е сто процента. Украинците не е трябвало да бомбят Донецк и Луганск/ворошилов и Донбас като цяло. Да бяха им дали автономия.

163

Я па ти..

преди 1 година

До уточнение 165 Истината е че са избити 3 000 руснаци в Донбас по официални данни от Русия. От къде ги извади тези 14 000 убити руски деца ?

162

Анонимен

преди 1 година

Бачкатор прав си имаш + но не ми се хваща.

161

Анонимен

преди 1 година

Много ми се иска хората да са активни и честни по форумите и да няма егоизъм. Сорросоидите им плащат и те се поддържат винаги.

160

Анонимен

преди 1 година

Не може да се сложи дис лайк на bbb. Явно на някои може на някои не може...

159

Invader

преди 1 година

Да си украинец е по-скоро професия, а не националност. В момента, в който укро-националостта и владеенето на украински спират да се изискват за да заемеш държавна длъжност или да получиш образование, украинците мистериозно изчезват.

158

Анонимен

преди 1 година

Между Русия и Украйна има гражданска война и Запада не е прав да се меси. Но той Запада я инспирира.Нарочно избиване на православни славяни.