150

Анонимен

преди 1 година

" Водим война срещу Русия" - Аналена Бербок!!!

149

Анонимен

преди 1 година

В Русия и в Украйна дадоха много власт на олигарси юдеи. Това им изяде децата и на двете нации. Все ми е тая руснак или украинец умира на фронта в този момент, на евреите-също.

148

Анонимен

преди 1 година

Украинците са използвани брутално. Има стара закон:Не си избирай за княз човек от чужд род.

147

Анонимен

преди 1 година

Само и само джуджето да продължи да е на власт, още много млади руснаци и украинци ще умрат.

146

Анонимен

преди 1 година

Защо съществувате в този форум? Заради новите указания на Пленума в Давос:brain transparency.

145

Fool

преди 1 година

До Гиб Мелсън имаш спешна нужда от помощ. Говориш за холокост срещу славяните, а не виждаш кой го упражнява. Не САЩ а Русия напада суверенна държава за да заиграва земя. Рашка ще падне, ако се стигне до "война на изтощение" Рашка рано или късно ще приключи. Сама срещу целия свят ще се затрие.

144

Анонимен

преди 1 година

краинска формула за мир:дайте ни повече оръжие за да постигнем мир. Мирът е война.Оруел

143

Гиб Мелсън

преди 1 година

Преди 23 години американците удариха сърбите, сега удрят Украйна и Русия. С един куршум два заека. Пълен погром над славяните и ипон за американците. Ще пращат оръжия до последния украинец. Следващата жертва на американците ще са поляците. И те са готови да се бият с руснаците.

142

Ужас!

преди 1 година

Бързо! Арестувайте всички путинофили!

141

Анонимен

преди 1 година

той фокуса на нато за война с русия никога не се е променял - записано е черно на бяло- но на краварските под-логи са им написали каво да пеят - за да изкарат някой лев

140

БЕЗ СТРАХ!

преди 1 година

Русия е заплаха за националната ни сигурност. Но ще се изправим с достойнство и без страх!

139

Гиб Мелсън

преди 1 година

Целта на американците е пределно ясна. Намаляване на популацията на славяните в Европа. Всичко друго е ала, бала. Набараха един корумпиран елит какъвто безсъмнено е украинския елит, също толкова корумпиран, колкото и българския и се възползваха от това.

138

Анонимен

преди 1 година

Даа би мирно седяло,не би Леопард и Абрамс видяло...по нататък и Ф16

137

Местела Фокуса

преди 1 година

Е вие какво искате ? Кой праща Леопарди ?

136

Анонимен

преди 1 година

Урсула фон дер Лейн (според мен е клонинг на Фюрера) на форума в Давос ТЯ обеща Велика индустриална революция, каквото светът НИКОГА повече няма да види?!?!? Какво значи това?

135

Бесен

преди 1 година

Пyтя го закъса! Нещо му се объркаха плановете! Скоро ще може да си поговори с Кадафи!

134

Кос

преди 1 година

До хаха А И РУСОФИЛИТЕ НЕ БРОЯТ ЯПОНИЯ И АВСТРАЛИЯ..." Русофилите са заети да ти броят мозъчните клетки..ама споко, няма да им отнеме много време.

133

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

... конфискацията на средства и инвестиции. Освен това направи замяна на пленници от типа на кон за кокошка. Всичко това деморализира руските военни и насърчава западните партньори и украинските войски. Ето защо фактите показват, че Русия най-вероятно ще загуби войната. Моля ако някой ми проъиворечи да използва факти, а не голословни шаблони.

132

юбералес

преди 1 година

Те отдавна воюват с НАТО, ама НАТО не знае.

131

Анонимен

преди 1 година

никой не е излъгал путин - принуден е - вижте клетвите 89 година че нато няма да прекрачи даже границата на бившето ГДР пред горби- вижте оправданията че се разширява нато заради иранските ракети - е чухте признанието на презедентите на германия и франция че 2014 година минските съглашения са подписани с цел да се превъоръжи украйна а не за да се изпълняват- да само лъжат - ама неможе да се лъже постоянно