81

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ СЛЕДОВАТЕЛ ГОРДО ДИКТУВА УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАЗНАЧЕН ОТ ЮМРУКЪТ РАДЕВ ПОСЛЕ СТАНАЛ ЗНАМЕ НА ПОДМЯНАТА 2023 ГОД РАШКОВ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ИМА НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА ИМОТИ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ДЪРЖАВНАТА МУ ЗАПЛАТА ТЕЗИ ХОРА БИЛИ ПРОМЯНАТА ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ

80

Анонимен

преди 1 година

да има комунисти които слугуват на американците и никой не ги нарича така - пример - банкянския комунист второ поколение - и всеки който не изпълнява нарежданията на вашингтон е заклемяван като комунист

79

Анонимен

преди 1 година

Унгария ще наложи вето на всяко решение за санкции срещу руската ядрена енергетика, заяви премиерът на страната Виктор Орбан, - е има ли поне един управник в българия с топки- всчки са бли-зачи на краварски зад-ници

78

Анонимен

преди 1 година

Незнам на времето кой е бил комунист, но в момента почти всички политици в бг. са такива

77

село

преди 1 година

ТРЯБВАШЕ,ДА ГИ ИЗГОНЯТ,ОТДАВНА,НЕ ДА ИМ ПРЕДЛАГАТ,ТРЕТИ МАНДАТ.ЗАЛАТА,ВИНАГИ НАПОЛОВИНА ПРАЗНА.

76

Анонимен

преди 1 година

Рейтинга на НС пада с всеки изминал ден и е време да се редуцират народните представители до 70-80 човека или да преминем към президентска република. НС трябва да е работещ орган , а не всеки ден да се губи по 80% от времето в междуличностни кавги и да се превръща в клюкарник. Повечето хора и идея си нямат защо са там, а Ние чакаме да подобрят състоянието на страната с трезвото и професионално отношение към работата.

75

Ал Котконе

преди 1 година

Само недейте обиждайте децата, като ги сравнявате с тези откачалници.

74

Anonymus

преди 1 година

Не детска градина.. ясла е направо. Само реват един срещу друг или се оправдават. С нищо не са показали, че ги е грижа за народа през последната година и половина. Нищо градивно не са предложили, дори тия временните дето са перманентни вече не са показали топки да направят нещо за хората.

73

Анонимен

преди 1 година

Тоз гьотвер.н георг, голямо лай.о бил бе хора.

72

Питащ

преди 1 година

Чудно ми е защо никой не поставя толкова години въпроса за произхода на 23-те имота на Рашков за стотици милиони? Как? От къде? Възможно ли е с заплатите, които е получавал?

71

GEORG гьорк

преди 1 година

Обичам да целувам на Боко ръчичките и други неща.

70

Анонимен

преди 1 година

На снимката това шишенце с мастика ли е, че толкова се е ухилил 12-токенефникa?

69

Комунистически Следо

преди 1 година

По-добре от комунистически пожарникар.

68

Футболен Запалянктер

преди 1 година

ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ! ЛОЙКО ТРЯБВА ДА СЕ ФАУЛИРА с ГРУБ ШПАГАТ В КОКАЛЧЕТАТА. ДА ГО БОЛИ ДА ПЛАЧЕ

67

Мехора

преди 1 година

Дамаджаната е много прав,някакви момченца дето имат по устата си още мляко и не са пили 50 градусова ракия с шкембе чорба ще ни дават акъл,аллллоооо тоя човек колкото литра алкохол е изпил вие толкова врабчета не сте виждали

66

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

РАШКОВ БКП ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ ДАВА УРОК ПО ДЕМОКРАЦИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ

65

карачанаков

преди 1 година

Наздраве РашКУВ днес на какво си на водка,мента,мастика? Да знам какво да ти поръчам щото ментата и мастиката могат да се смесват ам а за водката не знам.

64

Иречек

преди 1 година

Това са българите, какво да ви кажем

63

до аматьорите

преди 1 година

Извинявайте, работя в детска градина. Вие от Парламента, не можете да стъпите на малкия пръст на която и да е детска градина в България. В детската градина работещите не се обиждат, не викат, говорят спокойно. При нас няма "аматьори" като Д.Атанасова. При нас всяко едно предложение се обсъжда нормално и се приема по степен на важност. Години има да минат, докато Вие от Парламента стигнете нашето ниво-на работещите в детска градина.

62

Илия

преди 1 година

До Анонимен Става въпрос за много пари, каква детска градина, каква психиатрия. Те много добре знаят какво правят. Война между престъпните групировки. Тия трябва да връщат пари ако не са изпълнили задачте.