122

Дядката

преди 1 година

И при нас разстрелват за бягство!

121

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби стига рева, даже руснаците разправят, че при Вагнер дисциплината се държи с невероятна жестокост, особенно след като взеха в редиците си 40-50 хиляди престъпници.За това и загубите са им са толкова големи и буквално напредват през труповете на собствените си войници.

120

Анонимен

преди 1 година

Може би излита от Русия и каца в русия

119

Анонимен

преди 1 година

Трета статия пускате вече за този дезертьор.По-добре пуснете пак за украинския пилот дето свалял по 20 руски изтребителя на ден и никой не знаел откъде излита и каца.

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Сега замени "руски" с американски, британски, френски, немски и т.н., и току виж ти просветне какви глyпости пишеш.

117

Анонимен

преди 1 година

Голямо другарство?!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Да се разстрелват дезертьори по време на война?! Нечувано!

115

Анонимен

преди 1 година

Слава за Иван Колев безсмъртен си за всички истински българи но не и за имениците

114

Дивергент

преди 1 година

Браво, намерихте един руски дезертьор и го развявате по медиите като герой. А защо си мълчахте за хилядите дезертирали украинци или чуждестранни наемници?

113

Анонимен

преди 1 година

"Разстрелваха другари заради бягство"А така! Помислите за това, другари!

112

Анонимен

преди 1 година

Стига го наричахте командир, защото не е такъв. И те са отишли на война, не на екскурзия и порядките са военни. Защо не пишете за заградителните отряди в украинската армия, които постъпват по същия начин с дезертьори и предаващите се?

111

Боби

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер Ти да четеш можеш ли? "Хорица от ДНЕС вземете намерете няколко по-различни източника на информация от АФП, Ройтерс и Гардиан" Защо не цитират някои интернет блогери в Телеграм където няма цензура? Защо не цитират в една и съща статия какво са казали Запад/Ъкраинците и ЛДНР/Руснаците в един материал. Освент това колко материала от Ройтерс(примерно) има и колко от Чисто Руски източници ДНЕВНО в нашите медии?!?!? ОПА ЗАБРАВИХ РУСКИТЕ МЕДИИ СА ЗАБРАНЕНИ В ЕВРОПА - Демокрация оле!

110

Анонимен

преди 1 година

Да в френския легиона има всякакви престъпници и затова има и дезертьори

109

Големия памперс

преди 1 година

Проблемът не е от сега и не е възникнал в Русия. Темата е поставена във филм (дали не беше с Жан Клод Вандам), разказващ за френския Чуждестранен легион в първите години от създаването му. Сюжетът е същият - набират доброволци сред престъпници и чужденци, обучават ги и ги изпращат в ада. Дезертьорите ги преследват по цял свят ловци на глави също от Легиона и краят им никак не е никак милостив. Контрактниците от САЩ, Великобритания и от къде ли не надали ги галят по главите ако дезертират.

108

Анонимен

преди 1 година

Слава на Иван Колев победил русия

107

Анонимен

преди 1 година

И само да ви кажа че русия ще се напълни с ге.йове щото бащите им лежат по полетата и ще ги гледат баби и майки без мъжко присъствие

106

Анонимен

преди 1 година

Виетнамската воина колко американци избягаха от фронта колко протести имаше против мобилизацията а тези дето не искаха да бъда пратени там бягаха в канада

105

Анонимен

преди 1 година

Колко дезертьора имаше в Афганистан и в Ирак само не разбрах и колко години бяха там

104

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВерно? При ефективна война с постоянни битки в продължение на година и вече 200-300 000 човека от страна в нея дали армията на САЩ няма да има 100-200 дезертьора поне? В случая статията е за един, който разказва за други няколко, че е виждал разстрел. Това не значи да има повече от това, което би имало в американската армия. Даже някак си при мобилизация си представям повече дезертьори от западни армии покрай ЛГБТ модата и лигавщините на младите.

103

Анонимен

преди 1 година

А когато си нападнатата страна и имаш дезертьори си е наистина отстъпване от дълг каквито ще сте повечето от вас които подкрепяте русалките