142

Анонимен

преди 1 година

Те непременно ще започнат с това, че ... ще заявят пред себе си и ще се убедят, че не дължат ни най-малка благодарност на Русия; напротив, че те са били спасени от властолюбието на Русия при сключването на мира чрез намесата на европейския концерт. И ако Европа не се беше намесила, Русия щеше да ги погълне незабавно, което означава разширяване на границите и основаване на велика панславянска империя, която да пороби славяните на алчното, хитро и варварско великоруско племе.

141

Какво от това ?

преди 1 година

Като има затворници във Вагнер, проблем ли е ? А във Френския Чуждестранен Легион какви са ?

140

НКК

преди 1 година

Всеки войник знае, дезертираш ли единствената присъда е смърт. Така е било във всички войни.

139

Анонимен

преди 1 година

Една жена от женския пазар ни каза......................

138

Реалист

преди 1 година

'свидетел на убийства и малтретиране на руски пленници, отведени в Украйна, за да се бият за "Вагнер"' -- що за джуралистичеко мaлoyмиe е това?

137

Абе

преди 1 година

Против руското нападение съм, но специално за тия това е като бягство от затвора, така че не им съчувствам !

136

До 139

преди 1 година

Да ,,Вагнер,, си имат дори частно гробище край Соледар,чиито гробове за последните 2 месеца са се увеличили 5 пъти.

135

Анонимен

преди 1 година

Другарите от пандиза.

134

Анонимен

преди 1 година

Прекалявате с пропагандата и фалшивите новини.

133

до 146

преди 1 година

Май за Истанбуската конвенция говориш,но в Русия не я приеха,в България също.

132

Анонимен

преди 1 година

Вагнер са бъдещият елит на руската нация - педофили, изнасилвачи, убийци, такива заклали жените си, крадци, но всичките до един - герои на Русия. Те всички герои на Русия исторически погледнато са такива, та Вагнер просто цени приемствеността.

131

Viki

преди 1 година

Евгений Пригожин потвърди, че Андрей Медведев наистина служи в ЧВК. Според него Медведев трябва да бъде привлечен към записите за жестоко отношение към военнопленниците. Вече "Вагнер" разполага с всички материали за предаване на правоприлагащите органи.

130

Срам

преди 1 година

Всеки здраво мислещ човек вижда какъв позор е Вагнер за русия.

129

No comment

преди 1 година

Само им виж знамето и ще разбереш що за стока са.

128

Анонимен

преди 1 година

Вагнер е проект за евгенистично облагородяване на генофонда чрез затриване на ненужната руска биомаса от патреоте и тем подобни безполезни биоединици които само хабят кислорода.

127

така е....

преди 1 година

Не са глупави напредват по труповете най-вече на тарикат пандизчии ,който си мислили че ще са рамбо па ги направили живия щит на рамбо и за разминиране стават ! Ама е успешно много вагнеровци щяха да си заминат ,но като има други ! Потупват пандизчията по гърба и му викат това е минно поле от другия краи има бункер със 2-картечници задачата ти е да ги превземеш ние те гледаме със с найпера какво правиш !

126

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r да Вагнер имат загуби но не са чак толкова големи. Освен това ако гледаш клипчета веднага си личи обикновените военни и от двете страни са въоръжени с бронежилетки от клас 4. Вагнер ползват Клас 5 - това даже вече не са бронежилетки а щурмови бронекостюми. Вагнер имат приоритет с финансиране, доставка на оръжие вкл чуждестранно. Ако ЛДНР искат артилерийска подкрепа от РФ се почват едни уточнения и т.н. Вагнер имат собствена артилерия като като не им стига привличат и армейска

125

ПРАВИЛАТА НА ВАГНЕР

преди 1 година

Станаха достояние има ги всичките ! Ако те ранят по време на щурм си лежиш кротко и чакаш другарите защото тяхната цел е да изпълнят задачата обикновено изнасят ранените през ноща -- а за *** във главата -те това не го признават ,ама ако духнеш го очаквай ! А пандизчите 100% ги е яд че не са си седяли по затворите ,само ако си смъртник си на далавера ,въобще ако за такива е имало предложение де ?

124

Анонимен

преди 1 година

Това е новина -още 60 леопарда от Полша Украинците вече имат нужната им бройка и след месец могат да изритат азиатските варвари обратно

123

Анонимен

преди 1 година

Полша дава на Украйна още 60 танка ЛЕОПАРД , освен обещаните 14 !!!!!!!!!!!!!!!!1