213

Лъжаааат

преди 1 година

ПЪЛНИ ЛЪЖИ. Затова ли зеления реве като изоглавен? Няма хора, няма вече ни техника ни оръжие няма нищо. Къде са 7600 украински танка? Май са тотал щета, а? Иначе руснаците се били предавали. Сигурно с двама човека превземат град след град и настъпват към вътрешността. Хайде по сериозно. То бива дезинформация ама чак пък толкова.

212

Анонимен

преди 1 година

До ТвърдоХаха! Независимостта? Айде стига глупости! Нюланд определя кой ще е президент! Байдън кой ще е главен прокурор! Натовски инструктори обучават паравоени нациски формирования набрани от футболните агитки. И т.н., и т.н. Страшното е, че тук в България, американския посланник се изявява като генерал губернатор на страната ни. Нашата независимост къде сме я заврели?

211

Сигурен

преди 1 година

До Чудя сеНе се чуди. Обръщай украйнските новини наопаки и бъди сигурен, че това е истината. В момента в Западна Украйна ловят мъже дошли на погребения да им връчат призовки. А също така преговарят с натовските държави да екстрадират в Украйна украинци в донаборна възраст. Докато руснаците за 20 дни събраха 300хил.резервисти. В момента ВСУ изтеглят чуждестранните наемници и елитните си части от Бахмут и ги заместват с пушечно месо от териториалната отбрана. И тук ще си заминат едни хил.човека.

210

Чудя се

преди 1 година

Кога ли нашите копейкаджии ще отслужат панихида за "геройски загиналите" рушиски из едни ци, които безчинстват в една суверенна държава. Те т'ва очаквам скоро. Дори се сещам, кой ще ги предвожда!

209

натовски лентяй

преди 1 година

абе ще падна от смях то бива бива ама чак толкова пропаганда чак Гьобелс с е смее в гроба

208

Твърдо

преди 1 година

СЛАВА на УКРАЙНА! СЛАВА на ГЕРОИТЕ, които защитават СВОБОДАТА и НЕЗАВИСИМОСТТА от лилипутинситки режими! Сатрапа от червената часовникова кула, го чака забвение и световна изолация.

207

Анонимен

преди 1 година

Либерастка пропаганда всеки ден, извира директно от тоалетната на ЦНН

206

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

САМО ДОБИЧЕТА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАТ НА ТАЯ АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА.ЛЪЖИ,ЛЪЖИ.ЛЪЖИ....

205

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - "Айдееее, поредната топла топла лъжа ни сервирате..." Ми шоче, топъл топъл е "инструментът", който ВЛИ за в твоето топло изотзадзе!

204

Анонимен

преди 1 година

Във входа има един загубен русофил фен на Копейкин, беше вирнал носа когато Русия нападна Украйна и с нескривана гордост бръщолевеше как за 10 дни Русия ще освободи Украйна и до месец ще дойде да освободи и България. Сега се крие като мишка щото всички го бъзикат с неговата Русия на което отговаря с ръмжене и нечленоразделна реч.

203

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Украйна също така твърди, че печели войната. А обикновените укри никой не ги пита искат ли да живеят. Според Зеленски всички искат да загинат геройски.

202

Хахо

преди 1 година

На наркомана Зельо му бият камбаните за предаващи се руснаци.

201

Анонимен

преди 1 година

Айдееее, поредната топла топла лъжа ни сервирате. Тенкю, тенкю. Значи, като сте тръгнали да лъжете, направо пишете, че са се предали 6 милиона. Какво толкова, хартията ще понесе всичко. Ето ви пример за истината - от Русия избяга петата колона - между 150 000 и 200 000 души. Сравнявайте с дебелата лъжа - за месец 6500, тоест за година 78 000. Прилича ми на вица за македонците, дето щели да воюват с Китай, ама се притесняват - дека ке ги копаме??

200

ДАВАЙ Вова!

преди 1 година

Сталин: "За верността на пътя, съдим по силата на плюенето на неприятелите!"

199

Какво става тука бе?

преди 1 година

Какво четем тука? Кой преписва тия статии? Откъде ги изравя? Има ли нещо обшо с дрога?

198

Бонго

преди 1 година

Само същество без основна мозъчна дейност може да вземе на сериозно тази "статия".

197

До Идиота

преди 1 година

Отдавна знаем, че не пишеш от България,но айде поосведоми се ,че има и телеграм-канали, които още не са успели да разбият! Естествено че няма да звънят по телефона, освен ако не са в самата Украйна ,или от чужд телефон! Но явно си има хора, които слухтят и във форумите! Язък ти за българския!

196

ПОВЕРВАЙТЕ МИ

преди 1 година

Щом като според украинското правителство 6500 са се опитали да се предадат , имайки предвид какви любители на истината са в това правителство - горе-надрасканото и преписано от Нелито трябва да се чете: 5-6 руски войника не одобряват войната.

195

телефония номер

преди 1 година

на тази гореща линия за предаване ще ни го дадете ли или и той е секретен .... ***, не зная що за влечугго долно си но познавам простттитутки с много повече чест от теб

194

Анонимен

преди 1 година

Голяма статия. Имало 6500 звъннали на телефона за предаване. Във всяка война има предали се, дезертирали, отказали се да се бият, застреляни от свои за неизпълнение на команди. Не разбрахте ли, че Русия няма друга опция освен да победи? И това ще го направят на всяка цена. Ако не сте го проумели е зле, защото с всяка следваща "помощ" за Украйна света се приближава към най-големите си кошмари. След танковете ще се продължи с изтребителите. А една сутрин, половината свят ще е изчезнал...