234

Лилипутин

преди 3 месеца

Само изверг като джуджето в Кремъл може да накара обикновения руснак да убива себеподобни с ракети и снаряди, да убива деца и жени. Никое разумно същество не би пожелало да си изцапа ръцете с човешка кръв. Само извратеняци могат да призовават хора да се избиват. Ще горите в ада.

233

Who Cares

преди 3 месеца

Тези 6000 или 6500 ако не бяха слушали украинска пропаганда сега нямаше да са скопени, ако са все още живи.

232

Анонимен

преди 3 месеца

"Кой избива целия млад български елит?" - ехх, не че съм русофил, ама като започнете с тоя елит... Един ми кажете и какво точно работи?

231

Анонимен

преди 3 месеца

И да е вярно, и да не е вярно, Русия няма как да спечели тази война. Единствените хора които изнасилват нацията ни са руснаците. Това което 500 години Османско иго не успя да постигне, Съветския съюз го направи за 45 и съвременна Русия продължава да го прави до ден днешен. Но часът на разплатата удари и с удоволствие ще гледам как гори тая дупка.

230

Гошо

преди 3 месеца

До Анонимен-3--хе хе... При мен абсолютно същото стана и аз след заглавието стигнах до "6 500 руски военни са се опитали да се предадат чрез специална гореща линия "Искам да живея"," ааа погледнах и кой е автора ,авторката де

229

Соштан Грис

преди 3 месеца

Не са 6 500 руски войници, 6 500 000 са. Също така 2 000 000 белоруси, 14 000 марсианци и 2 сиамски котки.

228

Надежда

преди 3 месеца

По глупава статия не може да се измисли. Първо войници, после служители нищо не разбрах. Ужас

227

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно нашите политици които ни вкараха във войната дали си мисля че някой ще отиде да се сражава за американските интереси като не направих референдум за подкрепата на украйна направете референдум колко мъже ще отидат да се бият за американските интереси или не смеете че цял свят ще ви се смее

226

Анонимен

преди 3 месеца

Нагли безскрупулни лъжи

225

Анонимен

преди 3 месеца

*** Христова,не пиши глупостиистината е съвсем различна!!!СЛАВА РОССИЯ

224

Антифейк

преди 3 месеца

Това,разбира се ,е миризлива лъжа.Истината е друга-нацитата от Украйна масово се предават-къде доброволно,къде с малко помощ от Русия.

223

Евроатлантик

преди 3 месеца

6001 са.Зеленски не ги е преброил правилно.

222

BatSot456

преди 3 месеца

Лошо нещо е войната.Още по лошо е да се предадеш в плен и да дезертираш.Сигурно войнишката службае трудна? Не съм бил войник не мога да давам съвети.Това се отнася за всички армии по света. Сещам се за японският войник,който се криеше в джунглите на Филипините(те бяха 2-3 ,но само той беше оцелял).И само той продължаваше да води някакви бойни действия .Аднешните войници(американци,руснаци,китайци и д-р.)

221

Пропагандата работи

преди 3 месеца

Мога да ви споделя видеа на насилствено мобилизирани украйнци. Да не забравяме, че е забранено на мъжете от 16-60 г да напускат страната. Но естествено нашите медии цитират или западните бълвочи или канят някакви грантаджииски анализатори и представят твърденията им като достоверни. 41-44 меката сила в лицето на Душко Георгиев пропагандираше с Рим, Берлин и Токио, верни във борбата, скоро ще наложат, нов мир на земята.

220

Анонимен

преди 3 месеца

що не пишете за избягарите не по-малко хохли към Румъния или това табу

219

Бай Ментор

преди 3 месеца

Доста плоски лъжи и глупости за руските войници!

218

Шоп

преди 3 месеца

Голем майтап.Звъниш по телефона и се предаваш.Хахаха.Стига с тези статийки.Обиждате ни.И преди 1989г имаше пропаганда ама беше много по-интелигентна.Това,че американците са задоволени и *** и вярват на всичко,не означава,че и ние сме.Българина е жив гявол.С такива плиткоумици не мойте го излъга.Насила ще ни накарате да симпатизираме на Русия с тези бози.

217

Дон Кикот

преди 3 месеца

Дрогарете от петата колона само на руската пропаганда вярват сляпо като религия. За тях Путин е като Исус божество което ги храни с риба :)

216

Анонимен

преди 3 месеца

Известно е колко много руснаци се предават на Вермахта през 1941 г., пък и по-късно. Но сбърканият Хитлер и геноцидните си напъни към славянството кара руснаците да застанат зад Сталин.

215

Анонимен

преди 3 месеца

Я па не вярвам. Поредна пропаганда.