18

Анонимен

преди 1 година

Ами като нямаш мнозинство, т.е. по-голямата част от депутати да знаят, че при съдебна реформа влизат в пандиза, няма как да гласуват. При качествена съдебна реформа, ГЕРБ, ДПС, БСП отиват на топло.

17

Анонимен

преди 1 година

Айде стига нападахте Добрев, нали тая Про/Подмяна дойде за добро, щото предишните не били. Е, и? Нещо добро да стана? Слави не им е виновен, сами се свалиха, защото нито знаеха за какво са там, нито какво да правят. Точно аматьори в политиката. Полза от такива никаква, само куп каши забъркани.

16

Анализатор

преди 1 година

Делян Добрев: Живея под наем в имот на майка ми срещу 1200 лв. на месец-до къде стигнаха ГЕРБАДЖИЙТЕ-да им плащат от Парламента пари за това че е при майка си на квартира.

15

Какви

преди 1 година

две години бе Дилянчо. Връщаме те в първи клас. ПП са партия от една година. Може би от няколко месеца. А за съдебна реформа говорят ДБ, още докато Христо Иванов беше в коалиция с Вас. Много нагло и крадливо кумгей тче.

14

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА..

преди 1 година

ФАЛШИВИ ХОРА....

13

Анонимен

преди 1 година

Хан чи то Дилянчо ,имаше ли читаво Народно събрание до сега? Уж все бяхте" 1 ва политическа сила" а все не можехте да " управлявате"? Ето и сега същата работа!-:) Не ви допусна и не ви допусна Опозицията до властта! То вие сте срам за самите себе си бре Делянчо!-:)) Малко сте,разбра ли? За това сте Никой вече 2 г!!-:))) Едно р да искаш,друго е да можеш,и съвсем трето,да го направиш! ГЕРБ приключи!-:)) с всичко приключи!!!-:))

12

Ф

преди 1 година

Кви две години бе льохман, като управляваха 6 месеца в коалиция с продажника Слави.

11

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЪБЪ

преди 1 година

Подмяната вече 3 год управляват

10

Тиквеник

преди 1 година

А как на тиквата не и стигнаха 12 г. За реформа?

9

Ром"с

преди 1 година

И тоз е голям артист като братята Аргиров (Кирил и Асен) ,както и диригента му бат му Бойко .) Откъде е извадил тези 2 години,но най много ми харесва когато някой о Герб,я Делянчо,я оназ дама където много приказва(иначе добре ни омайва) кажат ,че ето сега ще оправят положението на България само да дойда на власт,а за 12 години не се сещат и все търсят кусури на другите включително и на братята Аргриови(е те си заслужават).

8

Анонимен

преди 1 година

Кви 2 години бе гном, като управляваха 7 месеца с ваште хора от ИТН.

7

Спри на червен

преди 1 година

Светофар да ти обясня за един приятел Драгунов,колко е точен и безотказен.Ако не бързаш ще те запозная и с ***,че разсипахте държавата от крадене и нямахте време да прочетете Българската конституция и да направите 1 закон от некадърност не ви стигна времето за гепене на пачки и златни кюлчета в сарайските орди.

6

Цанко Бенчев Кънев

преди 1 година

До Анонимен .... A вие защо търпяхте 12 години? Как сега пък не ви харесва , а 12 години си мълчахте? Чакахте Радев да вдигне юмрук.Е така го навирихте, че всичкото е хаос.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя ммърльо началника му спъват реформата и после питата какво не им е стигнало.

4

Нане

преди 1 година

Това, ако бехме нормална държава от отдавна да търка нара при бай Ставри.... ===)))

3

Анонимен

преди 1 година

На снимката :прилича на троянски кон ,които леко възпитано жужи ,но 13 г години нищо не е направил за народа !

2

Анонимен

преди 1 година

А на Вас не Ви стигнаха 12 нали...

1

Анонимен

преди 1 година

На вас как не ви стигнаха 13 години да оправите и държаватаи съдебната реформа? Какво подяволите представлява тая прочута съдебна реформа дастанем завършена колония ли? Не съм видял реформа за добротона нас.