22

до 15

преди 1 година

Хехее, пич! Ти искаш да я караш 50 години. Няма как да стане, 5 години, макс 7 и си длъжен да вземаш новия модел - хората трябва да продават/печелят/дерат по 3 кожи.

21

до 22

преди 1 година

BMW включително до F30 при по-въодушевено каране си харчи 15/100. По старите модели харчат и повече. А кой си взима BMW, за да го гали? Всеки го настъпва.

20

Някой

преди 1 година

Хората нямат пари за хляб,тея седнали да оплакват коли нямало да има.

19

няма как без чипове

преди 1 година

Всички нови коли, без изключение имат микропроцесорно управление на двигателя, електронен блок за зареждане, електронни релета за чистачи, врати, АБС, мигачи, фарове и всичко друго. Ако искате да няма електроника, отивате на Москвич408, а за западните направо към 60те години, защото БМВ ползва Бош инжекцион от 70те. Ако няма електроника колата ще харчи 15/100 мин

18

до 13

преди 1 година

Аз пък имам скаричка от 1975. Българска корпуса е от неръждавейка.Никога не се е повреждала.Почти всяка сутрин си правя закуска.Имам и котлон от 1983 пак български. Цялото студентство изкарах с него и сега е при майка ми. И той никога не се е повреждал.Дизайнът на скаричката е по хубав от днешните.Да знаеш,че някога нашите производства са били по добри от руските.Защото някои от материалите са внасяни от ФРГ.А тогава немците са правели всичко с невиждано и нечувано качество!

17

Стар Европеец

преди 1 година

До АнонименЗа това трябват лагери и пещи, За да се вкарва всичко що не е бяло и е мързеливо там.

16

Анонимен

преди 1 година

Не е ли по органично кон с каруца? Не искали нови технологии ;)

15

Анонимен

преди 1 година

Не ми трябват чипове!Искам оранична обикновена кола стар модел,но чисто нова!Примерно Мерцедес 123.

14

Анонимен

преди 1 година

За всичко са виновни тия долни майнъри, да се срине скапаната им измислена валута да ги изловят и насила да им рецилкират скапаните карти тарикатчета необразовани.

13

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Така ще е щом като руснаците окрадоха пералните и съдомиялните .........

12

Награден с Ор.Ленин

преди 1 година

Споко, Русия ще произведе евтини коли, като спечели войната и завземе Европа. Коли с или без чипове, пак ще са много евтини и задрави. Аз имам руски тостер на 50 години и не е мръднал. Всичко Руско е много здраво и евтино , Само нямат красив дезайн, но китайците ще помогнат там.

11

Анонимен

преди 1 година

Това е тъпо. Липсата на чипове е в Русия и затова прибират хладилници и перални. Западът има много чипове и прави много хладилници и перални, а също и телевизори. Лъжат ни. Нещо друго не стига за новите автомобили.

10

ьаьаьаьа

преди 1 година

Аз карам с градския и той ми е фрее. Като ми трябва кола, взимам на фирмата и тя ми е фрее. Така правя и с жените. Всичко трябва да е фрее, иначе къде е далаверата за която се скъсвам от работа, на която и ме лъжат, че ми плащат.

9

мислещ

преди 1 година

Това са пълни глупости за чиповете !Всичко се прави за печалба,всичко си има и чипове и тем подобни.Не мога да повярвам ,че се връзвате на тези ***.

8

Анонимен

преди 1 година

Това се дължало на липса на чипове. Не може да бъде. Еесовската Зона е пребогата. Щом има пари, да си купи!

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Вземете си от Америка. Тъкмо това ще е санкция към Путин. Дали ще ви дадат обаче?

6

Анонимен

преди 1 година

Преди има-няма 2 седмици излезе информация, че на територията на Швеция са открити огромни находища на редки метали. Какво щастие, имаме си тук! След това обаче излезе анализ, че добиването на редки метали е изключително вредящо на природата, а евентуални чистещи технологии излизали прекалено скъпо. Какво нещастие! Че така.... екологични ли са екологичните коли и въобще електрониката?

5

Анонимен

преди 1 година

По принцип по-малко коли е по-добре. Че задръстиха земята. Само се питам: Нали Западът беше този с високите технологии, с мощната индустрия, що така нямат чипове?

4

Анонимен

преди 1 година

Такса въздух ще имали ?

3

Анонимен

преди 1 година

Карай по капли и това е ха ха