16

аноним

преди 1 година

До Анонимен Ами то се предполага, че трябва да са държали такъв изпит за грамотност в 12 клас, когато са броили до 12...

15

баба мара

преди 1 година

какво очаквате цър-ву-ли станали депутати и капиталисти ами ще си направятзаконите както искат те затова са там да не блеят като нас пред компата

14

Анонимен

преди 1 година

За всички депутати да се въведе изпит за обща култура, която да отразява знанията им по български език и литература, по българска история, както и общ преглед за познанията им върху върховния закон на България.

13

Анонимен

преди 1 година

положението е Индия и то на всички нива. А в училиата е пълна анархия и като гледате абитюренските ви става ясно нивото на тези които трябва да са движещата сила на икономиката.

12

Анонимен

преди 1 година

Предишния ни вносен премиер. "Газа" та "Газа". Каква газа. Ивицата газа ли? Пълен - кратък член къде са. Да не споменавам, че 150 години се е ползвала друга дума.

11

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали забелязвате, че почти повечето журналисти, министри, депутати и др. членуват с пълен член прякото и непрякото допълнение, а по-рядко ***, както трябва да бъде. Не искам да говоря за неправилно поставяни ударения и т н.

10

Анонимен

преди 1 година

В ГЕРБ няма как да има някой по-учен от доктора на неуките доц. Б. Борисов!

9

Нормално

преди 1 година

Ако го е писал баце

8

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, че са неграмотници - личи си по държавата , освен това същите са и журналистите - всеки ден по телевизиите в новините , които вървят написани под картината има плачевни грешки ...

7

Българин

преди 1 година

Народното събрание трябва да се нарича Народно незнание или Показна неграмотност , или Нагла порнография , или Посредствена сбирка на посредствени хора , или просто Народна глупост !

6

Не се съмнявам

преди 1 година

Познавам лично двама от промяната. И съм си писал с тях, а единият ми е в блока и пише в групата. Като знам колко са неграмотни, ми се плаче. А кирчо не знае български добре, и много дразни с това истЕнски. Не знам откъде го е научил, но така говорят ромите. И като знам, че много хора гласуват за тях, смятайки ги за интелигентни, носители на някаква промяна за добро, ми се доплака още повече.

5

Анонимен

преди 1 година

Това не е новина ,всеки знае кой прави законите ,едни недодялани човечета през прехода Любе Корнеза,Оги Герджика Мая Манолова са в основата

4

Анонимен

преди 1 година

Фигуранта издигна алтернативата на ГЕРБ, умните избиратели я вкараха в парламента и нивото скочи заедно с външния дълг.

3

Анонимен

преди 1 година

Ха, то приети и обнародвани, влезли в сила нормативни актове са пълни с грешки и с противоречия, за едните проекти ще ревем! От поне 15 години нормотворческата дейност е поставена в ръцете на тотално неграмотни лобисти, които сътвориха такава ми зерия, каквато в правната област никога не е имало.

2

Анонимен

преди 1 година

Ми такъв е мАТРЯЛА

1

Помнете

преди 1 година

Няма случайни неща у нас....