28

Анонимен

преди 1 година

Ковид е измама, а пропагандаторите му ще висят по дърветата. Съвсем скоро.

27

Анонимен

преди 1 година

България все още е с най-голяма смъртност от ковид в цяла Европа и на второ място в целия свят.

26

Анонимен

преди 1 година

Португалия беше с най -висока вълна и най -много болни, от преди да дойдат ваксините. Постковид ги мори яко. Не ваксините са виновни, напротив!

25

Вуте

преди 1 година

Триете постове на в-ак-си-ни-р-ани. Стра Ви е от истината, че ан-ти-ф-ъ-к-с-ърите са излъгани и че нема ни ена стъкмистика, която дъ покъзва, чи ан-гифъксиръти съ прави. Браос. А така. Потвъждавътъ, че я казувам верни неща.

24

Анонимен

преди 1 година

До Вуте Напротив. Виж в Евростат данните за най-ваксинираната държава в Европа - Португалия. Рязък скок на извънредната смъртност след началото на ваксинацията. Най-ниска е в България. Явно ваксината те е направила много гл у пaв.

23

Призив

преди 1 година

До всички дупчени с ковид препарати: Потърсете сметка от палачите си докато можете. Проверете какво се случва по света с такива като вас, гледайте масово дупчените държави. Така както нищо ви няма изведнъж ще се преселите в другия свят, а тези които ви го причиниха ще си живеят живота.

22

Вуте

преди 1 година

Йоще чекам да изпоумрем от вък-синти. Оно бая време мина и замина. И те ме те. Даже глеам, по другите дръжави, дека съ въкснъли над 95%, ониа също съ живи и ни мриът по улиците и они. А вие, анти-фъ-ксирите, нали тва чекахте бе, да измриъме? Ко? Не. Антифъксърити, кво стънъ, излезнъ, щото съ прицъкъхтъ отново. Тва, щот вервате на гръфини, мъфини и други джиндирски антиф-ъкс-ърски фръ-цнйи и че ви препр-ъскаа съмолитити. Къ а чювствуту, чи ви излъ-гаа. Убоо, а! Найс.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 Гледа се каква е вероятността да умреш от ковид. А тя се определя от броя на починалите на глава от населението. Това е основното. Всичко друго са ваксърски ***. Пий си хапчетата, а не давай акъл, при условие, че нямаш.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 брат, ти като си кух, можеш всичко да си гледаш.

19

Анонимен

преди 1 година

Основното, което се гледа при такива болести е смъртност сред заразените. Например при ебола смъртността сред заразените се смята, че е около 50%, но варира между 25% и над 90% в различните огнища на зараза, които се появиха досега.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен24 смъртност сред заразените не означава нищо. Важна е общата смъртност сред населението. Ако имаме 1 заразен и 1 починал, имаме 100 % смъртност. Това много ли е страшно? Не! Ако имаме 10000 заразени и 10 починали имаме само 1% смъртност. Това добре ли е? Не! Защото са починали 10 души повече. Това са 10 почернени семейства в повече. Само ид ио т може да ги успокоява със съотношения.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Израел има повече починали от България и още повече заразени за последните 7 дни. Обаче съотношението починали към заразени било по-малко. Този показател не знам дали знаеш, но не означава нищо. Не знамдали знаеш също така, е имаш нужда от психиатър.

16

Анонимен

преди 1 година

Има увеличение на смъртността сред заразените. В България от 5% беше спаднала до 1,35% и то съвсем наскоро. После се качи на 2%, 2,5%, а сега е около 3%. Същото го има и в други държави като Дания например

15

Анонимен

преди 1 година

Израел за последните 7 дни имат 4473 нови случаи и 25 починали (0,56 %). България - 531 и 16 починали (3,01%)

14

Анонимен

преди 1 година

Ваксиниран Израел - 735 нови заразени. Ваксината ви пази.

13

Анонимен

преди 1 година

Ваксинирна Дания - 85 заразени на 5 починали. Много по-високо съотношение на починали км заразени от неваксинирана България.

12

Анонимен

преди 1 година

В същото време ваксинирана Германия - 13 000 заразени, 138 починали вчера. С две думи - 138 пъти повече починали от България.

11

Анонимен

преди 1 година

Тая Виолета я знаем, вулгарна, проста и арогантна.

10

олигарх Бил Иглата

преди 1 година

Бил Гейтс: "ваксинацията с мРНК не предпазва от инфекция, не предпазва от варианти и изобщо предпазва за кратко"Погледнете, колко е спокоен Бил Гейтс, когато просто говори, че ваксините иРНК са пълен провал.https://twitter/BuckSexton/status/1618093209447718916 Сега той най-накрая признава, че ваксините иРНК, които популяризира от две години, не са нищо повече от фармацевтични отпадъци с изтекъл срок на годност.

9

Xaxa

преди 1 година

Сменете плочата малко, изтърка се тая пропаганда. Тия дни вещицата фон дер лaйнen разписа, че можем да ядем ***, без да уточни естествено, че хитина в насекомите е канцерогенен за хората и води до рак.