120

ясен отговор

преди 1 година

До Само сравнениеТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!! ТОВА Е НАЙ-БИКНОВЕННА ДИКТАТУРА... ДИКТАРУРА НА ЕДИН ЗЛОБЕН ДРЕБЕН БУНКЕРЕН ПЛЪХ, КОЙТО МРАЗИ ЦЕЛИЯ СВЯТ И СЕБЕ СИ ДОРИ......

119

Анонимен

преди 1 година

Там ще побират ,,освободеното население".На тяхно място ще се заделят нови руски колониалисти.Това са ,,дом за временно настаняване" .До осигуряване товарни влакове за Сибирските тайга .Така са правили и по времето на Сталинския режим.Ъака са правели и по време на руския царизъм.Нищо не се е променило от векове.Така разграбват нови територии.Геноцидът упражняват векове от руския агресивен царизъм никой няма смелост да събере в една книга

118

до 147 Само сравнени

преди 1 година

ми че то същото 1:1 важи и за клоуна в Укр.

117

питанка

преди 1 година

До ЧеститоОт кого бе таварищ?????? Нали това не е руЗЗка територия? Когато бункерния плъх подписа за отделянето на Украйна за да запази неговата умираща от глад рассия не мислеше , че там има рашки и , че те не искат да се делят от кенефната мизерия на велика рассия... а сега "освобождавате" ... от кого бе ??? кажи "окупираме" - ще е точчно и ясно !!!

116

Анонимен

преди 1 година

Руските войници бяха окупирали почти цяла Украйна до Киев. Но после нещо минаха в контраотсъпление. Сега като окупират някой см. украинска земя и се хвалят. Интересно кога ще решат "сами да изоставят" някой град? Че те нали всичко сами решавали? Сега е зима, а именно през зимата са силни руснаците, защото са като кучета деянат на нечовешки условия. Но зимата скоро свършва и Украйна пак ще мине в настъпление.

115

Анонимен

преди 1 година

позамлъкнаха с опорката за кръвожадните руснаци стрелящи по бременни новородени и детски градини и пидхванаха новата за концлагери. Ако няма лагери милички трябва пленници да не взимат а всичко пид ножа и закопано нвкъде в гори и поля. Май по добре в плен от това закопан някъде безименни.

114

Само сравнение

преди 1 година

Каква държава е тази в която: 1. Ако кажеш, че путин е фашист -отиваш в затвора. 2. Ако кажеш, че русия води война- отиваш в затвора. 3. Ако кажеш че не искаш да участваш в специалната операция- отиваш в затвора. 4. Доходите на депутатите са тайна. 5. Радваш се по официалната телевизия ,че си убил десетки цивилни и призоваваш ,всяко украинско дете да бъде удавяно. 6. НЕПРЕКЪСНАТО ЗАПЛАШВАШ СВЕТА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. 7.ТРЪБИШ,ЧЕ РУСИЯ БЕЗ ПУТИН Е НИЩО И СВЕТА БЕЗ РУСИЯ Е НИЩО. ИЗВОД: .............

113

питанка

преди 1 година

Аз да питам само , абе това с концентрационните лагери не беше ли запазена марка само на другаря Сталин????? Или господин путинчо, сега ги е прекръстил на наказателни лагери... Историята явно се повтаря. Ще има милиони, десетки милиони руснаци хвърлени по лагерите, ако се опутат да не ходят по гайдата на Бункерния Плъх!!! Жалко само за зачернените млади булки, майки и най-вече за дечицата-сираци ... Путин ще гори в Пъкъла с неговата грандомания!!!

112

Анонимен

преди 1 година

Разлика между комунизма и национал-социализма има, но тя не е в полза на комунизма.

111

Честито

преди 1 година

Руските войски тази сутрин са освободили гр.Угледар.

110

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

То и ние имаме нужда от такива за тежките провинения. Вместо осъдените на доживот да лентяйстват по цял ден, да си изкарват дневната доза храна и вода. Не стига, че докато са били са живели пак на наш гръб.

109

...

преди 1 година

Ми също като хитлер! и той е израждал подобни лагери на смърта! няма ко да се лъжем разликата м/у нацизма и комунизма си е .... бе разлика няма! а както е всеизвестно путин си е едно достойно наследство на комунизъма в най .... "добрия" му вид! Та така! Явно денацификацията трябваше да тръгне от москва и кремъл! ама рашистанците пак се объркаха!

108

Истината

преди 1 година

До до 135 (137): Грешиш бе, ***, първите концлагери са на Обединеното Кралство в южна Африка, отворени по време на бурските войни. Там успяват да уморят над 30000 жени и деца на бури.

107

така е

преди 1 година

Явно има нужда от тези лагери, че вижте какво говори немският министър - "Водим война срещу Русия, а не един срещу друг", каза Бербок пред Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) в Страсбург. Явно ще трябват лагери за пленените юропейци.

106

Анонимен

преди 1 година

еййй само глуписти всеки ден, а канибали в тях има ли

105

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинците наистина са бруутални, без никакви морални ценности. Гледах разказ на руски лекар, който е бил системно пребиван докато е бил в украински плен. Въпреки, че са знаели, че е лекар. За сравнение едно време когато пирати са нападали кораби в моретата и океаните е имало неписан закон, че пиратите са избивали екипажите на завладените кораби, но никога не са посягали на лекаря на кораба, тъй като на всеки кораб е имало и и лекар. Дори пиратите са проумявали, че има нужда от лекари.

104

Анонимен

преди 1 година

До ден днешен комунистите не вярват, че Сталин е избил десетки милиони. Но само през сталинските репресии от 1937-38 г. са убити няколко милиона души. Няма по кървав режим от болшевишкият. За него е характерно, че убива не някакви врагове, а убива народа, на страната, чиято власт е узурпирал.

103

$$$€€€ провалил се

преди 1 година

Идете и вижте лагер в Германия, Полша.От тези трябва да се вземе пример.Когато покажат нещо подобно тогава ще имат право да плюят по Русия в момента.Има от какво да се учат взаимно Русия и Европа ( демократите) ,а най вече от USA,за техния опит.

102

до 135

преди 1 година

Подкрепям те по принцип, но с едно уточнение...Първите концлагери са дело на "великия вожд и учител на пролетариата - др. Ленин".

101

Анонимен

преди 1 година

Наказателни?? Дайте да наричаме нещата с истинските им имена, лагерите са контрацентрационни, а руснаците са фашисти. Историята се повтаря точно по същия начин, ако видите интервюта на обикновените руснаци казват: не се интересувам от политика; не знам;не разбирам- правят се на слепи и глухи относно престъпния режим който са си докарали