140

Анонимен

преди 1 година

Тез никога не са били нещо по различно от нацистка Германия...

139

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Всеки българин защитаващ руско-ислямската агресия и зверства,трудно би се нарекъл човек,особено представител на 21-ви век.

138

Германец

преди 1 година

Русский мир, сър...

137

До 153

преди 1 година

Лично прабаба ми е разказвала как немски войници били супер изгладнели , помолили да си купят една кокошка на цена десетократна от нормалното платили с марки ,а вечерта спали под навеса на двора за да не притесняват семейството - после 5 сутринта си заминават като се стараят никакъв шум да не вдигат . За руснака какво да ви говоря - държали се все едно им е бащиния, ако се разминеш само да ти отърашят къщата си късметлия

136

Анонимен

преди 1 година

Лагери. Същата работа като в България след 9.9.44

135

Анонимен

преди 1 година

В Москва полицията званяла на гражданите да ги предупреждава от завръщащите се наемници на вагнер, на които договорът е изтекъл и са получили обещаната им амнистия. Предупрежденията биле за това московчани да не пускат децата си в нощните часове на вън. Те тези сами ще я запалят Москва. Защо му е на някой др да го прави

134

Голям рев тия дни

преди 1 година

Значи РФ мачка фашугите! :D

133

Пижо

преди 1 година

До ***, които вярват, че лагери и затвори за инакомистлищи Клоунът няма!!! Това, че не ви информират за тях, не значи, че ги няма! Къде според вас отидоха служителите на Украинската православна църква???? И какво да ги прави Русия тия нацисти?!? Да ги пусне по живо, по здраво, за да се бият отново ли? Аз не знам защо изобщо ги държи живи!!!!

132

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън..Скъпи Мел..Историята почва доста по-отдавна..Всяко стадо има ***..Немските войски в България са ходели избръснати ,изгладени , държали са се с баба ти и дядо ти като с хора..Идва трети украински фронт и всичко се обръща наобратно..Те са били съветски войски ..Крили са животните за да не ги реквизират Братята руси...И още много други неща

131

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея е предоставила хуманитарна помощ за Русия.Тсм , където има домове за ,,временно настаняване " на украински ,,бегълци" , имат нужда от много тонове бодлива тел.За изграждане на огради от типа ,,Освиенцим".

130

Анонимен

преди 1 година

Радвам се , че сърбите се осъзнаха на къде ги води Путинофилията.До концлагери с табели от пред ,,Трудово- възпитателни лагери.Вучич навярно е осъзнал , че половината население на Сърбия ще преминат през такива лагери.Руския геноцид е разпознаваем.В лагера влизат 100.Излизат 50.Влизат зеленчуци А храната е блажна.

129

пепи

преди 1 година

едно време и у нас беше така, всеки несъгласен с властта отиваше там, а който пък искаше да отиде в нормална страна го застрелваха като куче.Абе като в Северна Корея, кандидати в посока натам няма, наобратно милиони, но пък държавният апарат ги държи като в затвор, Русия пак се е насочила натам...

128

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Маринка руските бойци са взели в плен украински бойци. Интересното е, че пленените войници са украинци, които са дочакали "освобождението" на Херсон от украинската армия. Но не са могли много да се радват на "освобождението" защото са били веднага нарочени от украинските бойци за сътрудници на руснаците, мобилизирали са ги на секундата и са ги пратили на първа линия на фронта в Маринка да изкупват "вината" си.

127

до 157

преди 1 година

Що ти live ли беше 1944г,или еди човек ти каза?

126

Анонимен

преди 1 година

И аз да съм и аз ще направя,хиляди деца изчезнаха за донори.Клипове в които ранени украински войници им взимат органите.В Англия от дом за деца сираци бежанци,изчезват ежедневно деца.

125

Анонимен

преди 1 година

Това "освобождение" на Украйна е като "освобождението" на България през 1944 г.

124

Анонимен

преди 1 година

Каквото повикало такова се обадило

123

Анонимен

преди 1 година

Немеца отиде с ,,Леопард " до Москва.Сега пак до там ще стигне.Този път с екипаж от украинци.Москва....Гответе се за евакуация!

122

Анонимен

преди 1 година

Аха, това обяснява къде изчезна оня от Възраждане.

121

Анонимен

преди 1 година

Клоун е Путин, защото се крие в бункер, не сяда с друг човек на маса, ако масата не е дълга 25 м., не говори с други хора освен обичайните актьори от КГБ (ФСБ), жена му и децата му са на Запад, който той така мрази.