200

Анонимен

преди 1 година

Фашагите вече имат право на избор, или да изгният в полето, или да ги пратят в лагер от открит тип, през януари...

199

Анонимен

преди 1 година

Русия забрани руския "хелзински комитет" А ние кога ?!

198

Анонимен

преди 1 година

Там ще бъдат изпотрепани.Знаеме ги тия лагери,като в Ловеч и Белене.

197

Анонимен

преди 1 година

Дедо, като е така, защо вече 11 месеца трескат руснаците у дynapkuте и те отстъпват от Херсон, Изюм, Ямпил и т.н.

196

Стар дедо

преди 1 година

Няма нито един украинец които е доброволец на фронта -нито един повтарям за жълтопаветният планктон не е приятно да чете това,но това е истината.Всички украинци които не успяха да избягат от Украйна навреме са мобилизирани зорлем и пращани за пушечно месо,като условието е ,ако отстъпят назад да се разстрелват без много,много церемонии.

195

БПФ

преди 1 година

Вие ако бяхте истински журналисти, щяхте да знаете, че всяка "новина" трябва да се потвърди от поне два независими източника. Но вие НЕ сте...

194

Слава богу

преди 1 година

Знаем, знаем. Досега руската армия в украйна има двойно по-големи загуби на личен състав, отколкото е цялата и численост...

193

зека Петров

преди 1 година

Това умеят рашистите - това правят, лагери и разстрели. В лагерите са изчезнали повече от колкото на фронта. Почнат ли да освобождават някого - лагерите идват, за тези които не желаят да бъдат освободени.

192

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Превъртът часовника еднополовите.. явно доста ги е досърбяло и залагат на чифт шестаци и два осмака, като хвърлят това което е останоло от Уркиинското нациопълчение. По неофициални данни нито един Окраинец в редовната армия не е доброволец, а за жертвите ще стане ясно наесен-480000. Тогава еднополовите ще имат и нов президент. Жалко за времето в което живеем, но геймарите насита нямат и скоро ще има бан! А фукаарията пак дроб няма да яде, но за това пък сопа некастрена. Дай боже скоро МИР!

191

Teo

преди 1 година

Дрън-дрън та пляс! Пригожин не бивало да показва данните на Путин, едва ли не оня да не му се разсърди. Но тази "световноизвестна" организация Русия зад решетките ги има тия данни и ги съобщава наляво-нядясно. Боже, Боже ... пропагандата е хубаво нещо, но чак пък толкова плоска пропаганда си е обида за читателите.

190

с.т.

преди 1 година

Нека сега поддръжниците на русия да преценят - "освобождава" ли русия Украйна от нещо, или ще изгражда там лагери, каквито навремето Хитлер е изграждал за евреите! Кой е фашистът, се питам, макар че моят отговор е ясен- путин! Дано нашите русофили най-накрая разберат това и да престанат да го боготворят - него - малката "мишка" от кремъл!

189

Анонимен

преди 1 година

мисли се за работната ръка на новите територии - както пленените немци 10 гдини строиха в ссср така и пленените укри ще възстановяват разрушениета - това е практиката

188

Анонимен

преди 1 година

краварите пак със пропаганда искат да скрият че имат най-много затворнициц на глава от населението- обвини ли кравар някого в нещо бъди сигурен че той е по-лош и от тоя дето обвинява- 2.5 милиона затворници имат в сащ- нямат стигане - а ревът на зоколение за другите

187

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Е, това е друго - *** ценности му викат тука нашите натегачи.

186

Анонимен

преди 1 година

Тая статия удари дъното. Нахвърляни твърдения изсмукани от пръстите и непотвърдени с нищо, въпреки реалните факти от реалността.

185

бой по рушките

преди 1 година

Трябва да се ударят руските окупатори с повече ракети HIMARS!

184

Анонимен

преди 1 година

Едни други някога строяха подобни лагери , ама как им викаха ? Май НАЦИСТИ бяха а ?

183

Анонимен

преди 1 година

Пълен булмач. И за N-ти път ни съобщават "как затворник е пребит до смърт с чук" - любим рефрен на западната пропаганда, от както хора от "Вагнер" така убиха свой предател. Всъщност, САЩ са на първо място в света по брой на затворите и на затворниците на глава от населението. Обаче хвърлят милиони за подобна пропаганда. Интересно кога ще пише някой (ако посмее) за повсеместния гулаг в САЩ?

182

Вън бе

преди 1 година

Из роди рашистки, вървете си оправяйте вашите бакии, че са много повече и по-забатачени от украинските !

181

Българин

преди 1 година

Е то какво друго да прави Русията?Мечтата на руснака е да направи цял свят Архипелаг ГУЛАГ