294

Май ще трябва

преди 1 година

да напуснем тази територия преди да са ударили кепенците. Отписали са ни.

293

Ега ти

преди 1 година

танкове на украинците след три месеца, самолети на българите след 5 години ... май стратегията на НАТО за българите и украинците е една и съща - ще ни правят на сандвич, докато мечката ни ръфа. Ужас. Но така е като имаш продажни политици.

292

Mr. Bean

преди 1 година

Чеченски оркестър набира музиканти.Старите напуснали и нямало кой да :))) свири. Плащат по 3000 долара. Месторабота-Бахмут. Украйна. Разчитат на кандидидати. Който желае да се обърне за инфо към руското посолство:)))Билетчика бил еднопосочен. Поема и и пътните разходи.

291

Анонимен

преди 1 година

Обаче ще ги пратят след три месеца, ха-ха-ха!

290

не може да бъде!

преди 1 година

Има ли у някого съмнение,че американците пречупиха Щолц!?той видимо се е опитвал да заеме по-безопасна позиция и да не вкарва Германия в беля,но в неговото правителство има м-ри,които просто са се отказали да защитават германските интереси!?Впрочем това набюдаваме и в други държави от ЕС,а някои видни политици и бивши и сегашни призовават за унишожение на Русия!?Считам това за лудост и безумие които нямат никакво оправдание!Може би искат Т-90 да украсява някои паметници в столиците вместо Т-34

289

Уф

преди 1 година

дано след тая война в Европа дето се задава да не ни оставят нашите приятелчета пак при руснаците като миналия път, че като гледам как не ни пускат в шенген - май не сме им важни.

288

Ти за зеле то

преди 1 година

Не мисли. На него както виждаш има кой да му дава и сега и за напред. Небето до дни няма вече да е руско:))) ну заец. Виж по добре се погрижи за твоите хора. Събери малко мокри кърпи и памперси и им изпрати, че ще им трябват.Някоя кремаклийка също може.За себе си също се погрижи. Помни-хапчетата редовно. Памперси и кърпи като има, ние ще се погрижи за биберон и за пуканки те тавариш. Нали знаеш-поляците са виновни:)))

287

Йода

преди 1 година

Ще има хрущене на руски кокали в леопардови челюсти.

286

Шолц

преди 1 година

Не било 14, а 140...

285

Анонимен

преди 1 година

Пуснаха леопардите от клетките да изядат руснаците.

284

Стига става смешни!

преди 1 година

И 3000 танка да получат укропитеците - няма със какво да ги опазят. Небето е на руснаците!

283

Подводници КОГА?

преди 1 година

Утре зелето го чакам да хленчи за подводница, а след месец - за самолетоносач! Само си го представям: -" Аа,, ако имаш самолетоносачи - дай няколко! "

282

ХИЧО

преди 1 година

300 танка печелят войната,според военни експерти.Ще видим...Руските варвари още много ще патят.Западът е богат и обединен в помоща си за Украйна...

281

:)))

преди 1 година

Ген В. Залужни получи премия от 1 000 000 $-дари я на украинската армия.

280

Анонимен

преди 1 година

2046 година, а в Берлин пак руски танкове, Европа се поделя наново, един чеизбургер в МакДоналдс в САЩ е 1 рубла... Великобритания под водата от покачване на морето с 20метра резултат от атомните ракети и земетресението което промени земята, денонощието е вече 36 часа, поне имаме достатъчно време да се наспиш и после на плажа понеже морето в България е навсякъде... Но важното е че Германия падна отново и този път завинаги..

279

До 305 драги

преди 1 година

Каква е ползата от фай дата, като няма килипир у далаверата:)))??? Как думаеш тавариш:)?

278

Ъхъ

преди 1 година

До нормално и очаквано 288"Само така! Кому ку... търсят руските агресори на територията на независима държава !!!"Правилно, веднага мръсните агресори да върнат на Турция откраднатите през 1878г. от Османската империя територии, в границите на съвременната българска държава. Аман от агресори в независими държави.

277

мили

преди 1 година

То беше ясно от самото начало, че ще дадете каквото и колкото Ви кажат само където се правите на интересни. Но файда никаква, всичко ще стане на скрап.

276

Ozzy=bobi:)))

преди 1 година

Апчаата. И двамата:)))

275

OZZY

преди 1 година

По-интересно е какви останки ще изкарват от Леопардите,че полските им екипажи подадоха масово оставки като разбраха накъде ги пращат!