314

Нека до пролетта

преди 1 година

Украйна да има едни 1000 модерни танка пък да видим тогава руснаците къде ще се дянат

313

юбералес

преди 1 година

В Разпадаша истерия и ужас. Укрите слагат балкенкройц на Леопардите и чистят ордата от Европа.

312

анонимен

преди 1 година

ха германците май се уплащихо жт поляците и клекнаха.

311

Заради лео2

преди 1 година

Някакъв високопоставен руски пияница изляза и казал че Берлин щял бил да гори. Те тез като малката кибритопродавачка.,, Запали а света,, но да внимават с цигарите. Че много гръми

310

Й.Кобзон

преди 1 година

Извадки от коментари в руската преса:"Необходимо е да се доставят руски оръжия на всички организации и държави по света, които са готови да водят война или подривна дейност срещу западните държави. Също така е възможно да се прехвърлят модерни оръжия в замяна на елиминирането на американски и европейски ръководни кадри, които са разрешили изпращането на оръжия и са отговорни за ескалацията на конфликта и смъртта на нашите граждани. Трябва да използваме собствената си стратегия срещу врага, създавайки множество заплахи и огнища на напрежение. За нас не трябва да има забранени методи за

309

Анонимен

преди 1 година

Европа и САЩ ,воюват с русия на територията на Украйна,това е факт

308

Достоен отговор

преди 1 година

Killnet остави днес германската авиация по пистите на летищата - руски хакери спряха работата на почти всички големи германски летища в страната. Освен това и сайтовете на външното разузнаване и на Бундестага не работят.Хакерите, съдейки по съобщенията на техните ресурси, не планират да спрат дотук - атаката ще бъде извършена и срещу държавния и финансовия сектор на Германия.

307

До абе

преди 1 година

Абее... Хубавото е че няколко души явно живеят у теб или треба си смениш дилъро. Стига залива с 1000 ника форума бре теле. Аман от тебе. Дай и на някой др да каже нещо, а не да ти четем само инфантилщината Кажи кво стана? Нъл *** тю живееше у Кремлин и нямаше къща. А. А тез панцири на козирката на вашия блок ли ги слагаха. Кажи. Ти някой като напише нещо и гледаш да го цакнеш от първите публ щото не ти изнася. Нъл тавариш мршооо?

306

Анонимен

преди 1 година

И поне един от танковете да бъде управляван собствено от Шолц. А какво ще стане, ако тази извънредна активност не помотне? Какво ще правите, ако не помогне като санкциите ви? Уто въвеждате поредни санкции, поредно въолъжанване, пореднооо...и не помага. Зядъхвате се вече.

305

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 336: Това за тези 3200 унищожени руски танка, ако не си го съчинил сам, си е чист кьорфишек на украинската пропаганда. А и никой не е обсъждал качествата на руските танкове. Това ще се види когато се срещнат с прехвалените западни Леопард и Абрамс.

304

абе

преди 1 година

ади стига с тез ръждясали тенекии бе, русите откога ги чакат с точните ракети, ще запълват складовете със скрап!

303

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 332 Помня големите приказки на русофилите за непобедимите руски танкове Т72, Т80 и Т90. Украинците унищожиха 3200 танка от прехвалената руска стока. Тъй-като почти свършиха споменатите модели, сега пращат на убой Т62 и Т55. Чакаме с нетърпение да извадят и Т34. Кантемировската и Таманската данкови дивизии загинаха още първите 3 месеца от войната. За 9 май миналата година руснака нямаше читави танкове за да ги покаже на парада.

302

Малко за политика

преди 1 година

Забелязвате ли как се извърта Шолц: "Ние действаме по тясно координиран начин в международен план". Т.е. "Ние даваме, защото ни натискат да дадем и не можем да откажем". И за да се отчете напълно пред суверена (САЩ) скоро ще го видим в Киев да се прегръща със Зеленски.

301

Анонимен

преди 1 година

Русия ще изпрати Армата от картон, само че заради санкциите картона свърши.

300

Анонимен

преди 1 година

Явно германците се опасяват, че провал при използването им, особено натоварени с нерационалните очаквания на режима в Украйна и на неособено умните му апологети в страни като Полша, Прибалтика и България, Ще доведе до срив в продажбите. Да не говорим, че самото предоставяне предполага месеци на ремонт, за да станат боеспособни. Неслучайно Бундесвера с половин уста даде информация, че може да предостави само учебни танкове. Учебни!

299

Анонимен

преди 1 година

Турция има 316, част от които участваха във военни действия в Сирия. И горяха много добре, според Яков Кедми.При това, уцелени не от руснаци, а от сирийци.Каква тогава е причината Германия да се въздържа от предоставянето на Леопард 2 на Украйна?Причината е чисто имиджова. Тези танкове стоят много добре на изложба и на снимка. Но не се знае какъв ще е резултатът от използването им в тежките условия на бойното поле. Те чудесно се продават, без да се използват.

298

Клекнаха

преди 1 година

И те са сателити като нас, само че се имат за нещо повече. А всички сателити трябва да се отчетат пред Зеленски. И това наливане на оръжие в Украйна го наричат борба за мир (по евроатлантически).

297

:)))

преди 1 година

Персонал и екипажи се обучават от доста доста време вече.Мълчи се и не се казва.

296

Нормално е,

преди 1 година

...да има период на обучение! Че те за една категория В искат поне месец, камо ли за такава техника, фрашкана с електроника!

295

Анонимен

преди 1 година

Руснаците може лесно да си решат проблемите, както някога американците ги решиха с японците. Няколко посейдона и няколко сармата директно в белия дом и проблемите ще изчезнат. Има Америка има проблеми, няма Америка няма проблеми. Всички веднага ще клекнат.