334

Анонимен

преди 1 година

Този и негови съпартийци от социалдемократическата партия през 2021- ва на новогодишно парти са упоявали и насилвали 9 жени . Затова се разбра януари 2022 - ра година и се разследваше . Нищо не се каза от тогава.Дали американците нямат някое видео материалче с хер Шолци и затова така да си смени позицията за танкчетата ??? Бойко и него така го смениха с "Мата Хари " (записите които са били от 2018 когато поехме председателството на ЕС) май защото не му се даваше на Зеления помощ за бъдещата войничка!

333

Село Прохоровка

преди 1 година

Бабе, не се притеснявайте. През 1943г. ние с нашите Т 34 се справихме с хиляди Тигри и Пантери....Та сега със стотина Леопарда ли няма да се справим !

332

Анонимен

преди 1 година

рашата си заминава

331

Анонимен

преди 1 година

тия какво искат бе :D за какво се борят?

330

Смях!

преди 1 година

Мисла , че Руснаците , трябва и тях да понападнат, да ги събудят от тоя сън в който яко са заспали !

329

Анонимен

преди 1 година

Давайте давайте , имате още , не ги крийте .А ние останахме без козунаци !

328

Анонимен

преди 1 година

''Официално'' , а не официално ?

327

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ! Щели да пратят танкчета майнааа хахахха

326

Анонимен

преди 1 година

Смях. Това че подобни гл-у--п-ости изобщо се коментират е повече знак, че колективния запад запАда яко!

325

Анонимен

преди 1 година

Удри по нацистите на ***, Германия. Трябва една историческа грешка да се поправи. Днес всички сме на правилната страна срещу *** орди.

324

Мострите

преди 1 година

Германците тези 14 танка ги били събирали оттук-оттам по 1-2, за да не останела Германия незащитена. Проблемът бил, че нямало много произведени, щото бил скъп. Вторият проблем бил, че този Леопард практически никога не е участвал в реални бойни действия. Та значи тези 14 броя са мостри, изпратени за изпитания! Същото правят и ФАЩ и Англия - пращат малко мостри за проби! Ще се прави демострация на мострите, подобни на тези които правят на трактори и комбайни по полето!

323

Анонимен

преди 1 година

Както са казали древните - " нациста козината си мени но нрава не"

322

Анонимен

преди 1 година

Тези танкове отиват все едно за скрап. Германският вариклечко е разтревожен -- хвърлят техника на вятъра.

321

А сега сериозно

преди 1 година

До Нека до пролетта- То дотогава няма да има 1000 украинеца за да ги напъха Зеленски в тия танкове. А и Зелко не става да го напуташ в танк, а за в каца за туршия. И като имаха украинците 2000 танка в началото, без да броим тези дето им събраха от бившите соц и другаде , ко стана????

320

Глух Пор

преди 1 година

Бе те хубаво ги изпращат, ама украйнци няма да могат да ги карат до 5 месеца. А тогава ще е ужасТно късно. Ако пристигнат по-рано и руснаците открият в тях германски трупове, ще стане горещо в Германия. Ако открият и полски трупове вътре в тях - Полша ще светне в празнични илюминации. И честита ви 3та Световна. НАТО да се скрият в дълбоки пещери с храна за години. И да си приготвят лъкове и стрели, ако пак искат да се разширяват след това

319

на Щирлиц пра-внука

преди 1 година

Дедо, до Германия можем да стигнем със нашите танкове и камиони само ако ги бутаме !

318

Щирлиц

преди 1 година

Внукът на групенфюрера от СС,ще си мечтае руските войски да се задоволят с Украйна,но ще си остане само с мечтите.

317

Анонимен

преди 1 година

Някакви сатанисти от Азов са стреляли 8 години по мирни граждани от Източна Украйна и сега са на път да подпалят световна война.Горете в ада,гадoвe нещастни!Поддръжниците им също!Само пари и оръжие са ви в главите.Ненадядохте се!Онзи Зеления е с два милиарда по сметките покрай войната.

316

Анонимен

преди 1 година

В Германия, военните училища набират курсанчета-войници без изпит, под наименованието (ausbildung).Мераклийчета няма.По просто казано, набират пушечно месо. Май го стяга нещо немеца..

315

Анонимен

преди 1 година

Вече и думата ру_со_Ро_б се цензурира тука. Да не би да се разпознахте в нея? По-зле сте от българския Фейсбук, който се поддържа от руска фирма.