12

Анонимен

преди 1 година

Наглеци. Отказвам да ги изхранвам вече. Минавам в сивата икономика!

11

до кога

преди 1 година

ще се увеличават българските заплати и пенсии,Европа е във война,а и света като цяло не могат повече да увеличават плащанията на самозабравилите се богоизбрани българи,планетата се задъхва от българската алчност,не се наядохте

10

Анонимен

преди 1 година

За такива ''резултати'' , като : Всеки 2-ри в Бг е НЕГРАМОТЕН , а вече и всеки 1-ви , какви пари ?!А нали преди 2 години имаше увеличение , пак ли ?

9

Анонимен

преди 1 година

То няма лошо, ама преди това да си изчистят плявата сред тях! Във всяко училище има поне по една-две даскалици, които за нищо не стават, но са несменяеми, защото са с връзки. Ей тия ако си ги разкарат и покажат, че държат на качество, тогава ще ги подкрепя за повишението на заплатите им!

8

Анонимен

преди 1 година

Защо не протестират за намаляване на надутите цени от спекулантите, а за увеличение на заплати които няма как да стане при рецесия която очакваме?

7

Анонимен

преди 1 година

Ми те хубаво искат пари, но е добре да предложат нещо насреща. Например безкомпромисна система за външно оценяване на резултатите на учениците. Който учител има най-добри комплексни резултати и висок рейтинг, да получава и най-голямата заплата, ако ще и 5 бона да е. А не само да мрънкат за пари, да продуцират неграмотници, да работят има няма 6 часа на ден и да почиват по 5-6 месеца в годината. Така и баба знае да работи.

6

Анонимен

преди 1 година

Или заплати или да си седят дома онлайн. Я се огледайте бе, няма икономика, какви заплати, откъде пари? Я си давайте там частни уроци и трайкайте.

5

Анонимен

преди 1 година

Да видят каква е средната за страната и да се спрат - не са с нищо повече от останалите българи. Ай..с..и...

4

русский мир

преди 1 година

Повечето даскалици са русофилки. Искаха руския мир, получиха си го чрез резидента!

3

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Хайде пак! Я да видим резултатите? Трагични! Значи отговарят на заплатите ви! Стига мрънкахте!

2

силно учудЕна

преди 1 година

Защо, каква "работа" са свършили в повече?!

1

Анонимен

преди 1 година

Работещите настояваме за намаляване заплатите на учителите. Нищоправци, които и без друго получават много повече, от колкото заслужават.