52

Анонимен

преди 1 година

До Лекар...Да имаше ,но кои ги преподаваха !Сега е изнудване , учителката по даден предмет не преподава качествено , след което изнудва учениците за частно преподаване , ама да е от самата нея , НАЛИ ?!?!?

51

анонимен

преди 1 година

На даскалите колко пъти им вдигаха възнагражденията много пъти .Те са хората който гласуват за герб под строй . Имат всички превилегии който им се полагат Така ,че стига с тия даскали защотото вече става много само те недоволни само те ощитени .

50

Анонимен

преди 1 година

Депутатска работа , нали и депутатите си вдигат заплатите всяка годин , това се пренася и във другите свери ,... НЕ Е ЛОШО , ама само за едни ли !

49

Анонимен

преди 1 година

До !!!! АААААА !!!!! Ами накрая ще останете без лекари, учители и полицаи и ще бъдете сигурно страшно щастливи. Щом в твоето дефицитно съзнание са "убийци", махайте ги.

48

До лекар

преди 1 година

Не дава частника, кожодер. Искайте от тях бе, защо от нас от държавата. Собствеността е в частниците, капиталистите, там са и парите. Искайте от частните у.Р.о.D.и бизнеса

47

Анонимен

преди 1 година

"абе не е лесно да се занимаваш с полуграмотни, нагли идиотчета и родителите им".. Явно такава е нагласата и на бг учителите. Неграмотни и нагли .

46

Анонимен

преди 1 година

И вместо 3 месеца отпуск , да се вдигнат на 6 месеца , да не говорим за ''ЧАСТНИТЕ УРОЦИ '' от класните , по времето на СОЦА нямаше такива '' облаги за ''часни уроци''.!

45

Анонимен

преди 1 година

Някой написал, че само най-добрите трябва да стават учители, а трима недоволни (минуси). Защо ли? Няма случайни неща. Насила хубост не става.

44

!!!! АААААА !!!!!

преди 1 година

" Лекарите " убийци искали повече пари да ми удържат за тях ! " Учителите " убийци искали повече пари да ни удържат за тях ! Полицаите убийци искали повече пари да ни удържат за тях. Нито сигурност и спокойствие имаме от полицията, нито здраве от докторите, нито нормални поне поколения деца от учителите. За учителите казвам че са убийци защото освен родителите на тези днешните и учителите ги убиват още като малки. Всички търтеи искат от моята малка заплата.

43

Анонимен

преди 1 година

ФЪФ БГ толкова на ''високо'' равнище е образованието , че в МВР-то назначават кадри от кол и въже , и не само там . Да не говорим че герб увеличиха бройката на държавните служители / от кол и въже/ , от 340 000 , на 620 000 служители , или по-точно Баце си купи още 320 000 гласоподаватели , и то с доста големи заплати , нищо че не отговарят а цензЪ ,... важното е че са от ''НАШАТА ПАРТИЯ'' ...Кадрите в Бг , къртят миФки !

42

Анонимен

преди 1 година

Хората и държавата трябва да осъзнаят, че без добро заплащане няма как да има качествено образование. Разбира се, това не е единствената причина, цялата система трябва да се преработи, но все пак това е ключовият фактор.

41

komitata

преди 1 година

айде стига стез даскали паралелки по 12 души ,3 месеца отпуски по 12 запалати накрая и слабо образование -35% неграмотност не ви ли е срам -стачкувайте и 3 месеца беззаплати стойте никой няма да забележи липсата

40

Лекар

преди 1 година

42, абе не е лесно да се занимаваш с полуграмотни, нагли идиотчета и родителите им

39

Лекар

преди 1 година

41 и как стана инженер

38

До Лекар

преди 1 година

Аз съм инжернер.

37

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос до учителите Ако беше учил повече, нямаше да работиш за 800 лева.

36

Анонимен

преди 1 година

Моля , всички държавни служители да си плащат осигуровките , както тия в часният сектор !

35

Лекар

преди 1 година

Аре сега искам да си кажете. Тези, които плюят против учителите, какво образование имат

34

Анонимен

преди 1 година

Само най-добрите трябва да стават учители, а не както сега - 90% от тях за нищо не стават. Но с тези заплати няма как да стане и това е проблемът.

33

Анонимен

преди 1 година

Образование имаше по времето на СОЦА , сега е ,... майка плаче , кюнци падат по земята !