60

Альоша

преди 1 година

Глупости , толкова хвалебствия и героизиране на еднин предател

59

Анонимен

преди 1 година

Поредната предълга басня, а ла Лафонтен, дълбоко сърцераздирателна, напоена с два реда сълзи и три реда сополu,изсмукана от вечно пускащите пръсти на CNN. Егати и шпионите са , щом всеки ги знае , а и всички чинно ходят да си изплакват мъката на рамото на другаря Осечкин ! Промивачката на мозъци работи на пълни обороти - там е спасението ...

58

Анализатор

преди 1 година

Всеки иска да избяга от мизерията и да живее добре.Само българските чебурашки мечтаят за руски селски нужник в който се изхождат при -30 градуса.

57

Prеебан

преди 1 година

Какво ни пука на нас за някъкъв сниман гимназист и някъкво истерично есе на дежурният пропагандист журналист. Напишете нещо за мафиотизираната ни политическа система, също може и нещо за българското разузнаване, ако има такова разбира се! Иначе правописните ви грешки са на ниво.

56

Анонимен

преди 1 година

Всички бягат от русия , никой не бяга от Европа и Америка Даже нашите пернати русофили не бягат в русия

55

ЕДИН

преди 1 година

Много дълга партенка бе редакторе. Кой има време и най-вече "таланта" да съчинява подобни глупотевини?!?

54

Д@КастрирамеПаситто

преди 1 година

Това не е важно за България.Важно е българския народ да знае какво изнасят *** - продажните ни политици на шпионите от Козяка.

53

Анонимен

преди 1 година

Путин вероломно нападна Украйна,хубавото е украинците ги спряха,щеше да продължи към Румъния,Молдова и т.н.т.

52

До НЯКОЙ

преди 1 година

Какво не ги ядете с колците бе, хахах! Направо отзад си ги завирате! :)

51

НЯКОЙ

преди 1 година

Лекарка работила един месец във ФСБ и един старши лейтенант от тази служба разкрили най-големите тайни на Русия, това става за роман за деца. Сега разбрахме, че след като Русия свърши снарядите и ракетите е останала и без разузнавачи. А за сведение на западните журналисти ние доматите не ги ядем с колците.

50

баба мара

преди 1 година

каквото и да носят всеки ще си го получи така е по света всяко предателство сенаказва

49

Анонимен

преди 1 година

Малкият Сталин не забравя.

48

Бай Дрън

преди 1 година

Ааааа...изнасилвали мъже...как разбра, че са мъже, нали нямате полове?А дали случайно не са били жени или нещо средно между друготе 50 пола?

47

Анонимен

преди 1 година

Последният тюрлю гювеч на антируската пропаганда. Половината ФСБ искало да избяга от Русия - то според западната пропаганда вече не останаха хора в Русия. Осечкин разбивал путинския режим Порредният герой на запада. Обкръжението на Путин го предавало. Осечкин пък тръгнали да го трепят, но не го утрепали. Фантасмагории, измислици и лъжи. Осечкин изобщо не е значим за властта в Русия

46

Z

преди 1 година

Това е глупости в доматен сос.

45

Анонимен

преди 1 година

Това как го измислихте? Искал всеки втори... и сигурно публично го оповестява, за да знаете и вие.

44

По същество

преди 1 година

Мармотът? Къде е станиола?

43

Анонимен

преди 1 година

"Един човек им помага да избягат в Европа - Владимир Осечкин" - Освен ако Владемир Осечкин просот не си измисля, не виждам варинат, в който е представлява такава опасност за руското разузнаване и няма да има 8 цифрена награда за главата му. Следователн или го пазя по-добре от президент или ни пързаляте.

42

Анонимен

преди 1 година

Не се спряхте с тази пропаганда и все по изобретателни ставате.И децата в детската градина няма да ви повярват на измислиците.

41

5 мета глупости

преди 1 година

:) стига бе ! Комикса за супермен е по-достоверен!