42

Хитър Петър

преди 1 година

Какви са тия русоробски коментари? Аз не виждам освен кремъл друг да плаши с ядрени бомби, аааааа да..... и ким че ун също! путин и ким са на един акъл! Тая кремълска *** трябва да се излекува един път завинаги!

41

Морен сокол

преди 1 година

Страшният съд е Божа работа ...тез за кви се взеха че да спекулират ?

40

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

поредната англосакска простотия да държат в СТРАХ хората, а както е всеизвестно, СТРАХА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕПЯТСТВИЕ ПРЕД ЧОВЕКА

39

Анонимен

преди 1 година

е, хайде най-после да се почва и грешката на природата , наречена "човек" да изчезне ! През милиардната история на живота на Земята е имало 5 масови измирания - нека сегашното 6-то да е за по-добро ! Действай НАТО - разпали 3-тата Световна ! Откога ни предричаха Краят на Света, а той все не идва - сега е моментът !

38

запознат

преди 1 година

До КУРтев: Егати скапания живот го чака това дете! Целия си живот да прекара в противоядрен бункер и никога да не може да види слънцето и да не може да диша чистия и свеж въздух!

37

КУРтев

преди 1 година

До запознат: По всичко изглежда, че внучката на президента Байдън ще трябва да ражда в противоядрен бункер заради тъпия си дядо!

36

запознат

преди 1 година

Те американците са много смели и си мислят, че нищо лошо няма да им се случи на континента, но въобще не знаят, че руските ядрени бойни глави са вече на американска територия и само чакат активиране!

35

Ха ха ха

преди 1 година

До Случаен минувач 32 . Само дето си перифразирал вица. Не хазайката, а Байдън дърщи ключовете за тоалетната. ха ха ха хххххххх

34

Анонимен

преди 1 година

За добруването на света, Русия трябва да победи, не само НАТО, но и сащ.

33

Не разбирам

преди 1 година

Значи много по-добре ако опенхаймер айнщайн и тем подобни ид иоти не са се били родили тогава нямаше да има и атомна бомба и нямаше да има такова опасност за човечеството

32

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисъла това кълбо да съществува, ако Злото Русия надделее.

31

Анонимен

преди 1 година

германия запали 2 световни войни с над 50 милиона жертви, сега е на път да започне 3 та световна война даже мисля че вече е необратимо. отново отвратителните немци

30

Космонавт

преди 1 година

Основателите на проекта и 11-те нобелови лауреати са сериозни учени и точно затова не вземат предвид заплахата от вируси, защото вируси не съществуват. Плeбc, прочетохте ли? Някъде да е спооменато за някаква пандемия?

29

Бай Илийчо

преди 1 година

Като са фърли атома коиту оцелее да утепа после сички банкери ,политици и меки китки ! Ако са останали дживи ! Да са прочисти тоаа свет от троскут бря !

28

Случаен минувач

преди 1 година

ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има 3 копчета. Ако натисна червеното - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна синьото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна зеленото - ще бъде унищожен целият свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше три ключа от трите тоалетни на трите етажа. Въпреки това обаче веднъж обърка ключовете и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpa.

27

Анонимен

преди 1 година

До 27 То да е само в България тези термити са вече по целия свят и от кадето минат след тях и трева не никне.

26

Анонимен

преди 1 година

На милата ти майка аналновидното устройство е пред апокалипсис ще се пръсна всеки момент и ще изплеска целият свят с кафяво също като теб юруде.

25

НЛо

преди 1 година

Щом не са го казали Нострадамус...баба Ванга...джуна...кашпировски ..Алена и Далай Лама не е вярно!

24

Анонимен

преди 1 година

Всичко това е заради ненаситността на американските оръжейни фирми и алчността на политиците им!

23

Последния човек

преди 1 година

Е, ако в близките години започне ядрения апокалипсис, ние ще сме последните живяли хора...